/Bucuresti/Notar

Andrei Claudiu Manolache-notar public

Bulevardul Iuliu Maniu 19F, București 061344, România

Andrei Claudiu Manolache-notar public
Notar
2.2
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MQ+JC București, România
+40 31 409 4790
notariatmanolache.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Medana Oltean
Medana Oltean2 ani în urmă
Le-as da 0 stele, pentru ca tot atatea parale fac. Aroganta, indicatii proaste, neprofesionalism. Au nevoie serioasa de traininguri pentru servicii clienti.

Se pare ca in loc sa programeze traininguri pentru servicii clienti, aroganta ii indeamna sa se justifice public, si inca MINCINOS.
Nu am primit indicatii referitor la procedura pe mail, ci telefonic. Am cerut indicatiile pe mail, dar mi s-a spus ca nu-mi vor trimite.
Iar banca mi-a spus cu totul altceva, fapt confirmat cu alt notar public cu care voi continua procedura de radiere a ipotecii, care este serviciul de care am nevoie.
La ce rating au pe Maps (2,2 la 9 nov. 2021), nici nu ma mira ca aleg, in loc de scuzele de rigoare pentru tratamentul clientului cu superioritate si indicatii proaste, neconfirmate nici de banca, nici de alt notar, sa publice o justificare mincinoasa. Jenant.
Marilena Jianu
Marilena Jianu2 ani în urmă
Am sunat sa ma programez, din start mi au zis ca se grabesc, nu au timp de mine, nici nu apucasem sa le spun care este problema, dupa ce i am spus doamnei pe fuga, m-a respins, raspunzandu-mi ca sunt aglomerate si ca au loc abia la inceputul anului viitor. Foarte arogantă .
Monica Mocanu
Monica Mocanu2 ani în urmă
Pe scurt: nu respecta programările și își bat joc de timpul tău.

Am venit pt o declarație conform căreia copilul poate pleca în străinătate însoțit de bunici. Am fost programați sa ridicam documentul la ora ora 13. Am așteptat 45min apoi a venit cineva care ne a cerut sa verificam datele de pe declarație. După ce am confirmat ca este ok am fost anunțați ca dl notar a plecat și nu mai poate semna declarația și trebuie sa revenim intr-o ora ceea ce nu era posibil pt noi. Am revenit intr-o dimineața și am mai așteptat 40min pana sa primim declarația.
Vlad Mocanu
Vlad Mocanu2 ani în urmă
Dezamăgire pe partea de front office și logistica: lucrează numai în baza de programări dar timpul nu se respecta (timp de așteptare e de la o ora în sus), doamnele de la recepție sunt arțăgoase și arogante in mod gratuit.

Experienta negativa a culminat cu faptul ca după ce am așteptat mult sa redacteze actele, apoi sa fim anuntati ca notarul a plecat (a trebuit sa reprogramam in alta zi)
Ionut Olteanu
Ionut Olteanu2 ani în urmă
Nu va recomand!
Au gresit de 2 ori o intabulare dupa un contract, dupa ce le-a fost explicat unde au gresit, au reparat doar jumatate din erori. Au gresit datele din contract atunci cand au printat contractul final.
George feleaga
George feleaga2 ani în urmă
Dupa ce m-au pus sa astept doua ore pentru o declaratie notariala, mi-au zis ca ma programeaza pentru a doua zi. Am plecat in alta parte. Lipsiti total de respect fata de clienti.
Platon Dan
Platon Dan2 ani în urmă
Un profesionist care isi ia in serios clientii.
Cristina Toader
Cristina Toader2 ani în urmă
Va sugerez sa evitati acest birou notarial. Chiar daca aveti o programare, timpul de asteptare este minim o ora, desi sala de asteptare este aproape goala, exceptand dvs. si un alt cuplu. Femeile din fata de la receptie ies la pauza de tigara in fata cladirii desi dvs. asteptati acolo pt o hartie amarata de mai bine de jumatate de ora. Ce este trist este ca asa este cam peste tot in București din pacate. Jalnic acest institut notarial roman. Platesti o gramada de bani si mai trebuie sa astepti si 2 ore.
Locații recomandate