/Bucuresti/Notar

BARBU ŞI ASOCIAŢII, BIROU NOTARIAL PUBLIC

Strada Alexandru Constantinescu 5, București 11471, România

BARBU ŞI ASOCIAŢII, BIROU NOTARIAL PUBLIC
Notar
4.1
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F388+JW București, România
+40 21 224 4430
barbu-si-asociatii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marta Zderciuc
Marta Zderciuc2 ani în urmă
la prima vedere parea ok..dar nu au pos, nu se poate plati cu cardul si am plecat.
Adrian Dumitru N.
Adrian Dumitru N.4 ani în urmă
Sunt agent imobiliar și-am semnat chiar astăzi o vanzare cu ipotecar aici. A durat mai bine de două luni pentru că au lipsit cateva acte și am schimbat si banca pe ultima sută, dar notariatul s-a mișcat foarte bine. Doamnele de la secretariat sunt foarte operative, am mișcat bine lucrurile împreună, felicitări, doamnelor, și vă mulțumim! Iar doamn! notar a fost foarte agreabilă și răbdătoare. Mult succes!
Catalin Pascaru
Catalin Pascaru4 ani în urmă
Abia ce am făcut o procură la ei. Chiar își merită laudele!
Doamnele sunt foarte amabile și deși aveau multă treabă, și-au făcut timp și pentru mine.
Profesionalism și amabilitate, pachetul ideal.
Iulian Niculae
Iulian Niculae6 ani în urmă
Birou notarial profesional, colaborez de mult timp cu dansii si va pot spune ca respecta programarile, verifica cu atentie actele de proprietate, intr-un cuvant sunt foarte multumit!
Desculta pe Tocuri
Desculta pe Tocuri2 ani în urmă
Servicii foarte proaste. Faci o programare, duci documente si apoi trebuie sa suni de nenumarate ori sa finalizeze. Asta daca ai noroc sa raspunda. Nu sunt atenti la detalii, trebuie sa citesti cu foarte mare atentie documentele pe care ti le redacteaza ca au erori grave (vorbim de documente oficiale pe care trec nume gresite sau incomplete!!!), nu indeplinesc formalitatile catre autoritati, pentru care sunt imputerniciti! Mai bine va lipsiti!
SerVeteL A
SerVeteL A2 ani în urmă
Nu recomand !!! Nu am vandut imobilul din cauza lor. La un amarat de ANTECONTRACT de 5 pagini, au fost foarte multe greseli de ortografie si cateva cuvinte pe care in DEX nu le gasesti, “promitentul vanzator” si “promitentul cumparator” nu mai stiai care cu care, o harababura totala, la un moment dat vanzatorul vindea vanzatorului si tot vanzatorul facea credit bancar si mai grav de atat il facea pe cumparator sa devina propietar de imobil fara sa aibe obligatia de plata in aceeasi zi cu semnarea (imi dadea el banii in cateva zile :) ) !!! Pot demonstra ca il am !!!
Andrei Stanescu
Andrei Stanescu2 ani în urmă
În calitate de consultant bancar, am colaborat cu acest birou notarial de nenumărate ori și pot spune că profesionalismul și amabilitatea sunt la ele acasă. Comunicarea pe email este excelentă, iar la fața locului totul se mișcă foarte bine.
După ce am finalizat semnarea contractelor/documentelor, doamnele notărițe și ceilalți funcționari mereu m-au ajutat cu scanarea documentelor și mi-au acordat timpul necesar finalizării procedurilor, făcându-mă să mă simt ca la biroul meu. Le mulțumesc încă o dată pentru răbdare, amabilitate și profesionalism!
Mihai Radu
Mihai Radu2 ani în urmă
Total neprofesionisti, se poarta inacceptabil cu potentialii viitori angajati. Una se vorbeste alta se face, nici nu vreau sa stiu despre calitatea "serviciilor".
Locații recomandate