/Bucuresti/Notar

OMNIA, BIROU NOTARIAL

Bulevardul Unirii Nr. 27 Bl. 15, Sc. 2, Et. 1, Ap. 26, București 040103, România

OMNIA, BIROU NOTARIAL
Notar
3.8
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H2+38 București, România
+40 733 017 910
notariatomnia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Daniel Puiu
Ioan Daniel Puiu2 ani în urmă
Am luat legatura cu cei de la acest birou notarial de 3 ori si le voi descrie in ordine cronologica:
1. Sun inapoi dupa un apel nepreluat, ma prezint si ii comunic doamnei ca m-a sunat. Iritata, mi-a spus ca are multe lume de sunat si ca nu stie, ca trebuie sa verifice. Verifica si isi schimba atitudinea, explicandu-mi detaliile intalniririi ce va avea loc.
2. Intalnirea pt semnarea actelor - vine o alta doamna. Toate bune. A ramas ca imi trimite pe mail un document in aprox 2 saptamani.
3. Dupa 3 saptamani, respectiv azi, ii sun, imi raspunde doamna de la pct. 1. Ma prezint, ii explic problema, imi zice ca mi-a trimis. Eu o dau pe speaker si intru in mail sa verific daca mi-a trimis, poate nu am vazut eu. Mi-a spus ca verifica si ea. Verific, ii spun ca nu am primit nimic. Incepe sa tipe ca trebuie sa astept, ca toata lumea in tara asta se grabeste. Ii spun ca nu trebuie sa tipe la mine ca nu am auzit cand mi-a spus sa astept. Imi spune ca are treaba si poate am si eu. Ii repet ca da, cu toate astea nu trebuie sa vorbeasca asa cu nimeni. Imi raspunde ca sunt totusi barbat, ca imi trimite pe mail ceea ce ceream si mi-a inchis telefonul.
Fara cuvinte. Nu stiu cine e doamna in cauza (punctele 1 si 3), dar pare mult prea solicitata de job-ul pe care il are si poate ar fi mai relaxata fara el.
Ana Roantă
Ana Roantă2 ani în urmă
Raspunsul la solicitarea de a face 2 procuri a fost: putem sa facem doar una din ele. Am intrebat: de ce nu se poate si cealalta? Pentru ca nu se poate si au multa treaba - lipsa totala de profesionalism.
Cristina 2601
Cristina 26012 ani în urmă
A fost cea mai placuta experienta cu serviciile notariale pe care le-am primit de la dna Daniela si dnul Bogdan! M-au ajutat cu intocmirea unui act aditional, mi-au explicat toate detaliile de care ar trebui sa tin cont ulterior la acte, m-au ghidat pentru un loc de parcare si cateva locatii de vizitat in Bucuresti (am venit de la Cluj). Am plecat cu un sentiment de recunostinta, pentru ca m-au despovarat de o grija contractuala care ma macina de-o vreme si trebuia urgent sa rezolv. Recomand cu caldura!
Teo doicea
Teo doicea4 ani în urmă
recomand, foarte ok. m-au rezolvat repede cu o mostenire de la parinti. am depus la alt notariat actele si m-au tinut 2 luni de zile fara sa faca nimic si aici a mers treaba repede. ma si grabeam pentru ca daca mai intarziam trebuiam sa platesc impozitul ala la stat daca se depaseste 2 ani de la moarte
Sergiu hugo
Sergiu hugo5 ani în urmă
Programul de lucru pentru cei de acolo este 9-17, dar programul de lucru cu clientii este nedefinit, Personalul U stie sa raspunda la intrebari de genul, cand vine avocatul, cand ma ppt intoarce. iti poti face programare, insa intr-un interval in care nu poti ajunge daca ai un loc de munca, in principiu te duci degeaba
Viorel iamandi
Viorel iamandi5 ani în urmă
Evitati !!! Dupa trei luni cât a stat dosarul meu la ei in ziua semnarii contractului final pentru un apartament doamna notar a verificat si dansa documentele si fiind intr o mare eroare datorita slabei pregatiri a refuzat semnarea. Asta dupa mai bine de 6 ore petrecute acolo intr o mare bulibaseala si dezinteres sI fara cea mai mica urma de regret fiind totusi 5 adulti si 2 copii (un copilas de nici o luna )care asteptam dupa "aerele" doamnei ...Ps...Am semnat contractul in aceeași zi si cu aceleasi documente dar la alt notar....Evitati !!
Creditrezidential Office
Creditrezidential Office2 ani în urmă
Biroul notarial OMNIA este partenerul cel mai important si cu impactul cel mai mare in activitatea companiei pe care o reprezint. De-a lungul anilor am oferit impreuna servicii de calitate clientilor, fie cumparatori, fie vanzatori pentru care am primit numai recenzii pozitive.
Am colaborat de-a lungul anilor cu mai multe birouri notariale, insa Biroul OMNIA se diferentiaza prin:
-servicii rapide si impecabile
-simplitatea rezolvarii solicitarilor
-deschiderea catre a identifica solutii
-comunicare rapida si transparenta
-costuri excelente pentru clienti, foarte greu de egalat
-disponibilitate pentru deplasari (banci, spitale, domciliu, etc)
-orar de lucru cu publicul extins

Sincere multumiri doamnelor notar Daniela Polihovici si Surugiu Adela, pentru parteneriatul de succes!

Gabriel Zorz
Business Owner
Creditrezidential.ro
Alexandra Maria Bucur
Alexandra Maria Bucur2 ani în urmă
Comunicarea cu clientul lasa de dorit, se face bonul fiscal pe Cash inainte de a intreba cum se doreste sa se achite, mai multa atentie la aspectele ce tin de comunicare, am lucrat cu dumnealor din mai multe posturi, si angajat in banca dar si ca, client, prima oara ca si client mi-au lasat un gust amar trebuia sa primesc un antecontract pe email pentru a-l studia inainte de a veni la semnare, surpriza, nici in ziua semnarii acel document nu era gata desi stabilisem o ora impreuna cu domana notar, a doua oara se pare ca nu au vrut sa se dezminta, asteptam acum finalizarea contractului si sper ca atunci sa imi schimb parerea despre felul de a trata clientul.
Locații recomandate