/Bucuresti/Notar

TOTIS ANDREIA&TOTIS EDUARD ANTON, BIROUL NOT. PUBLICI ASOC.

Bulevardul Dinicu Golescu 23-25, București 010864, România

TOTIS ANDREIA&TOTIS EDUARD ANTON, BIROUL NOT. PUBLICI ASOC.
Notar
3.5
19 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3VG+Q4 București, România
+40 21 317 4942
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
CRISTEA STELIAN62 zile în urmă
BUNA SEARA. PARINTI DECEDATI DE CURANA. COPILUL MAJOR DAR FARA DISCERNAMANT, POATE MOSTENI TOTUL? (EXISTA O SORA DIN PARTEA TATALUI). POATE ORICINE SA IA TUTELA COPILULUI?
MULTUMESC.
Adriana Boboc
Adriana Boboc2 ani în urmă
În decursul acestui an am avut de încheiat 4 contracte diferite și tot ce pot spune despre acest cabinet este că personalul este extrem de profesionist și amabil, oameni foarte atenți la detalii. Vă mulțumesc!
Cristina Maria
Cristina Maria2 ani în urmă
Recomand pentru profesionalism, amabilitate și promptitudine.
Andra Iulia
Andra Iulia2 ani în urmă
Totala lipsa de profesionalism.
Deloc amabili.
Am facut o procura care spre surprinderea mea nu a fost inregistrata. A doua zi a trebuit sa sune un alt notariat si sa-i roage pe cei de aici sa inregistreze procura respectiva.
M-am intors la notariat si mi-au spus ca aceasta este procedura si ca a doua zi ba chiar au inregistrat-o cu prioritate....Cand am platit pentru serviciile notariatului nu am stiut ca se merge pe prioritati. Notarul public care a autentificat procura, are obligaţia să efectueze înscrierea acesteia în ziua autentificării!!!
Iosif danci
Iosif danci2 ani în urmă
Acest birou nu oferă draft pt contractele pe care le face, nu poți să verifici înainte să semnezi, nu ai timp, pur și simplu hai la semnat și asta e. ( Nu contează nu sunt banii sau casele noastre )

Nu e un birou care sa fie de încredere.
Mă raliez la review -urile anterioare - angajatele de la recepție își bagă picioarele în cei care vizitează acest birou.
Adriana Dumitra
Adriana Dumitra4 ani în urmă
Nu mergeți la acest notariat! Nu obișnuiesc să las review-uri negative, însă personalul de la acest birou este sub orice critica. Despre notar n-aș putea spune lucruri urâte, însă angajatele ei sunt nepoliticoase, agresive in adresare și se adresează întotdeauna cu superioritate. Nici la capitolul competență nu stau bine, iar partea de customer experience este necunoscuta pentru dumnealor.
Catalin Cata
Catalin Cata4 ani în urmă
Cel mai jalnic notariat.
Am fost refuzat pentru o procura pe motiv ca nu mai seman cu buletinul.
" ORI VA BARBIERITI ORI VA SCHIMBATI BULETINUL" este raspinsul doamnelor secretare.
OviS Ovidiu
OviS Ovidiu6 ani în urmă
Am solicitat sa mi se spuna costul pt intocmirea unui contract de superficie, si am solicitat sa trimit actele prin mail cum am procedat si cu alte ocazii la alte notariate. Duduia care a raspuns la tel a zis ca musai trebuie sa merg la birou " ca nu da consultatii prin telefon". Are impresia ca e singurul notariat din oras si trebuie sa ma rog de ea. Rezolv la alt notariat.
Catalin Bulgariu
Catalin Bulgariu2 ani în urmă
Nu recomand, doamnele de acolo se comporta de parca dânsele plătesc serviciul, adresare agresiva, nu stiu sa ofere informații, comportament sub orice critica, bataie de joc la adresa potențialilor clienți.
Locații recomandate