/Bucuresti/Notar

B.I.N CUŢARU EUGENIA

Bulevardul Mihail Kogalniceanu Nr.3 Ap.1 bis punct de reper magazinul NUFARUL, București 050064, București 030167, România

B.I.N CUŢARU EUGENIA
Notar
2.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MP+PW București, România
+40 21 310 8323
notariatcutaru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Beamer All day long
Beamer All day long2 ani în urmă
3 doamne nefericite probabil parasite de soti. Tipa si urla la telefon cand ar trebui sa gaseasca o solutie. Dupa o acceptare cu juma de gura la telefon, declaratii si cereri completate in birou, doamna notar a convocat secretarele la un teatru ieftin in fata mea cum ca declaratia nu este ok. Preturi triple. Fugiti!
Magazinul tuturor
Magazinul tuturor2 ani în urmă
2 copii legalizate, sunat, rezolvat rapid. Multumesc!
Andreea Ivan
Andreea Ivan2 ani în urmă
Nu recomand.
Persoane acre care te reped pasiv-agresiv, preturi exuberante.
Mihaela Apetrei
Mihaela Apetrei2 ani în urmă
Ton acru, lipsa de disponibilitate, servicii cât să nu se deranjeze prea tare, iar "rezolvarea urgentelor" este o lauda fără fundament. Răspunsul la orice întrebare este "nu stiu, căutați în alta parte, va priveste", deși notarul trebuie sa ofere servicii publice și sa ajute în situații de tot felul, nu doar pentru o banala procura sau declararie. Pe scurt, comoditate și acreala.
Lucian Costea
Lucian Costea2 ani în urmă
Excelent.

Ne-am hotărât târziu pentru o procură de plecare minor în străinătate. Am găsit cabinetul pe google, am dus actele la 9:30, la 10, erau gata de ridicat. Nu cunosc prețul în timpul săptămânii, dar noi am platit 238 de lei.

Personal amabil, locație bună, notarul ok.
Matei Turja
Matei Turja4 ani în urmă
O sa incep spunand ca imi pare rau ca nu se poate acorda mai putin de o stea.

Pentru inceput, pentru cumpararea unei garsoniere am platit taxa vreo 4500 de lei in loc de obisnuitul ~ 3000 de lei. Simplu, pentru ca banii erau la mine in cont si notarul a considerat ca este vorba de donatie, chiar daca banii apartineau mamei mele, pentru care cumparam acea garsoniera. Numai ca nu mi s-a spus explicit ca daca transfer banii in contul ei si fac tranzactia de acolo, nu as mai plati acea taxa de "donatie". Trebuie mentionat ca am mai tranzactionat si alta data asa, la alt notar si nu mi s-a facut 'gluma' cu donatia. Trebuie subliniat ca acei bani chiar erau banii mamei mele, obtinuti din vanzarea casei parintesti - casa ei, viramentul fiind la momentul vanzarii facut fara probleme in contul meu - de un alt notar, fireste.

In continuare, dupa inghitirea galustii si semnarea actelor, plata facand-o prin aplicatie, chiar in biroul notarului, mi s-a spus 'gata, asta e tot'. Am intrebat de dosarul care de regula mi se inmana de catre notar, cu actele casei cumparate, istoric etc. Notarul a fost uimit, de ce mi-ar da asa ceva si nu le-as primi de la vanzator direct? I-am explicat ca vanzatorul nu e de meserie, nu stie ce trebuie sa imi dea, eu la fel, nu stiu ce trebuie sa primesc si, cel putin teoretic, notarul a verificat acele acte inainte de a face tranzactia si as stii ca e totul ok. Mi s-a dat dreptate cu jumatate de gura. Credeam ca doar am dat peste un notar mai slab sau mai rau intentionat (vezi partea cu 'donatia'), si ca totul s-a terminat, dar raul abia incepea.
Dupa 3 saptamani, am mers sa ridic actele de acolo si m-am trezit ca garsoniera cumparata era proaspat ipotecata.

Am sunat, socat si mi s-a spus senin ca e firesc sa fie asa, trebuie ca vanzatorii sa obtina extras de cont de la bancile lor (erau doi frati cei ce vandusera garsoniera) si sa vina sa dea o declaratie ca au primit banii, declaratiile urmand sa mai coste vreo 300 de lei bucata. Am intrebat de ce nu ni s-a spus asta de la semnarea actelor, mai ales ca eu si salvasem pdf cu dovada tranzactiilor, avand experienta altor acte semnate. Acolo, secretarii notarei sugerau deja sa ma resemnez pentru ca probabil voi ramane cu acea 'codita'. Vanzatorii, pe care i-am sunat, de buna credinta, au spus ca ei sunt dispusi sa vina sa semneze declaratii pentru ca primisera banii, numai ca intre timp si-au inchis conturile, de unde sa scoata extrase, nu ar mai vrea sa se complice atata, mai ales ca nu li s-a spus de la semnare ca trebuie sa mai faca asta...; am sunat la alt notariat si am rezolvat fara extrase, doar cu dovada platii salvata de mine, la acel nou notariat spunandu-mi-se cat de gresit a fost intocmit actul de vanzare-cumparare, omitandu-se mai multe formulari standard prezente in orice act care ar fi evitat o asemenea intamplare. Iar declaratiile celor doi frati m-au costat 120 de lei pentru amandoi (de ce sa plateasca ei, nu e treaba lor etc)...

Notara acestui notariat minunat la care fac aceasta recenzie insista cu seninatate ca a procedat corect, nerecunoscand nici o clipa ca, voit sau nu, a gresit flagrant intocmirea actului de vanzare-cumparare. Ma intreb
daca o dadeam in judecata pentru tot prejudiciul material dar mai ales emotional creat si as fi solicitat toate tranzactiile anterioare, daca in toate au iesit ipotecate proprietatile pe care le-a tranzactionat...

In concluzie, daca nu doriti sa riscati sa vi se intample ce mi s-a intamplat mie, fugiti din toate puterile la alt notariat!
Bobby
Bobby2 ani în urmă
Recomand, aveam nevoie Sambata aceasta de un notar pentru o procura iar dupa un simplu search pe Google am gasit singurul notar public deschis Sambata.

Am sunat inainte pentru a intreba iar doamna de la telefon mi-a comunicat ca ma asteapta si ca va dura deoarece sunt multi alti clienti la rand.

Am sosit la sediul Doamnei Notar, am inmanat actele, dupa aceea mi-au fost inmanate cele cerute pentru verificare dupa care am intrat la Doamna Notar a finaliza cele cerute de mine.

Pot spune ca am fost foarte multumit atat de Profesionalism, detalii si timp. Pentru o zii de sambata eu zic ca sunt foarte multumit.

P.S: Daca vrei sa iti rezolvi treburile si nu esti foarte grabit rezolvi tot.
Shadowmaster994
Shadowmaster9942 ani în urmă
NU RECOMAND! Greșesc documentele, nu-și dau interesul,te pune să verifici tu pe declarație, ceea ce ar trebui sa verifice ele. Am refăcut de 3 ori aceeași declarație la ei.
Locații recomandate