/Bucuresti/Notar

ATANASIU DRAGOS CLAUDIU ERONIM BIROU NOTARIAL

Bloc 101, Bulevardul Corneliu Coposu, București 030167, România

Notar
3.8
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J4+3J București, România
+40 21 326 4144
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constanta Marinescu
Constanta Marinescu2 ani în urmă
Am revenit de fiecare data când am avut acte de rezolvat.Mulțumită de calitatea și prețul serviciilor. Au fost receptivi și am putut colabora atat on line cât și la telefon,astfel , am scutit timpul cu deplasarea. Când am fost programata,doar am citit actele și am întrat la semnat. Recomand cu încredere pt orice acte aveți de încheiat.
Petrache Costin
Petrache Costin2 ani în urmă
Totul a decurs foarte normal , pretul actelor mult mai mic ca la alte notariate, am gasit actele redactate , fără greșeala si in cel mult 45 de minute cu tot cu citit si semnat eram deja plecați din notariat la un contract de vanzare - cumparare.Va multumim si recomandam pe viitor cu mare plăcere .
Mihnea Ciobotaru
Mihnea Ciobotaru2 ani în urmă
Mai multe documente, facute la acest cabinet notarial. Procuri, traduceri, legalizate si o succesiune, de fiecare data am fost primit civilizat si totul a decurs foarte bine! Recomand!
Catalin Marian
Catalin Marian2 ani în urmă
Am avut placerea sa lucrez cu acest notariat pentru semnarea unui contract de vanzare cumparare si pot zice ca am lucrat cu oameni profesionisti ce mi-au rezolvat problemele cu celeritate si cu siguranta cand o sa mai am nevoie de notar tot la dansii apelez
Elena Florescu
Elena Florescu2 ani în urmă
Am semnat foarte multe acte la acest birou notarial in ultimii 12 ani.Intotdeauna mi s-a respectat programarea facuta,o semnare de antecontract/contract vanzare imobile a durat in medie 30 minute,pentru ca documentele se pregatesc si se pot transmite clientului cu o zi inainte,spre a fi studiate si nu exista niciodata erori de redactare in document.Personalul este amabil si bine organizat,iar domnii notari cu care am colaborat de acolo sunt foarte amabili.intrun cuvant profesionalism,,rapid,eficient si preturi acceptabile.RECOMAND!
Ionuţ Florescu
Ionuţ Florescu2 ani în urmă
Este un Notariat cu Profesionalism trimiti acte pe mail esti prgramat totul de curge bine preturi bune esti primt cu drag va recomand cu incredere acest birou notariat
Jean-Michel Invernizzi
Jean-Michel Invernizzi2 ani în urmă
Notar foarte competent și receptiv (vorbitor de franceză si engleza).
Georgina Carmen
Georgina Carmen2 ani în urmă
In bloc erau doi boschetari care trăgeau din punga, după au mai intrat aceștia doi. In lift era ce vedeți. Nu recomand. Și spălați va bine pe mâini după ce ieșiți de la domnii notari, care sunt și foarte drăguți cu d-voastră (ironic vorbind), mai ales când va iau banii, mai mulți decât ați discutat.
Locații recomandate