/Bucuresti/Notar

NOTARIAT DRAGOMIR | BUNEA

Bld. Nicolae Balcescu nr. 35A, bloc Malaxa, București 010045, România

NOTARIAT DRAGOMIR | BUNEA
Notar
4.9
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RX+5Q București, România
+40 21 367 2068
dragomirbunea.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps NOTARIAT DRAGOMIR | BUNEA
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emil S
Emil S202 zile în urmă
De fiecare data cand am avut nevoie de notar am avut parte de birouri prafuite, angajati plictisiti si nicio explicatie serioasa despre ce urma sa semnez. Mi se cereau diverse documente si in final mi se punea in fata sa semnez un act (ex. procura, certificat mostenitor)... Avand in vedere ca urmarile semnarii unor astfel de acte pot fi destul de serioase, am incercat sa gasesc un altfel de notariat. Astfel ca, dupa mai multe cautari (reviewuri, prieteni), am ajuns la acest notariat, in care evident este o alta atmosfera, iar doamna notar Raluca Bunea a fost un model de profesionalism. A ascultat ce doream, a verificat daca actele de care aveam nevoie erau suficiente, s-a asigurat ca am inteles ce urma sa semnez... Sper ca review-ul meu sa fie util pentru alte persoane care se afla in cuatarea unui altfel de notarit.
Andrei Racovita
Andrei Racovita202 zile în urmă
Cabinetul este situat aproape de Universitate, pe Bld. Nicolae Balcescu Nr. 35A, blocul Malaxa.
O recomand pe doamna notar Raluca Bunea, pentru profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea, implicarea si promptitudinea de care a dat dovada intr-o consultatie privind o tranzactie. Voi reveni cu incredere. Multumesc frumos
Andrei Teodorescu
Andrei Teodorescu2 ani în urmă
Eu căutam un notariat în zona Cișmigiu-Ateneu pe termen lung, cu care să îmi fie ușor să lucrez și să aibă prețuri bune. A durat 8 minute să ridic o procură specială, rapid la prețuri bune! Pe email am primit dinainte pașii.
Am anunțat telefonic că voi întârziat câteva minute peste programul de lucru, super înțelegătoare doamnele.
Florina Anghel
Florina Anghel2 ani în urmă
Experienta cu d-na Roxana, mana dreapta a d-nei notar a fost una excelenta, descrisa succint de profesionalism, corectitudine si amabilitate. Mi-a raspuns punctual fiecarei solicitari, detaliat fiecarei intrebari si a fortat colaboratorii angajati la stat cand situatia a necesitat. Multumiri d-nei Roxana si felicitari d-nei notar pentru calificarea angajatilor pe care ii are!
Florina Anghel
Fidelis Research
Ioan Petru Lificiu
Ioan Petru Lificiu2 ani în urmă
Profesionalism si amabilitate. Am avut de facut o procura in regim de urgenta. Am sunat, am trimis actele pe mail si pana cand am ajuns in locatie in 20 de minute, procura era deja redactata si pregatita pentru semnare. Totul a durat 5 minute. Recomand pe doamna notar Raluca Bunea. Va mulțumesc.
Sebastian Radocea
Sebastian Radocea2 ani în urmă
Un birou notarial cu care am colaborat si voi mai colabora. De la doamna notar si pana la restul personalului, toti sunt profesionisti & stiutori de carte, prompti, competenti si amabili. Normalitatea de care avem nevoie. Highly recommended.
Andrei-Stefan BALAN
Andrei-Stefan BALAN2 ani în urmă
consiliere detaliata ptr. a clarifica toate informatiile de care aveam nevoie (inclusiv etape procedurale, modalitatea de obtinere a documentelor conexe necesare, optiuni disponibile, etc.), explicatii detaliate privind interpretarea documentelor pe care le-au redactat, timp foarte scurt de solutionare a cererilor pe care le-am avut, preturi foarte bune. pe scurt: parcurgerea simpla si rapida a unor procese complicate. in concluzie: merita multumirile mele si feed-back de 5*. recomand!
Florin Lungu
Florin Lungu2 ani în urmă
Colaborez cu dansii de aproape 10 ani. De fiecare data au gasit solutii, chiar si la cele mai intortochiate probleme. Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate