/Bucuresti/Notar

BARBULESCU VOICA IOANA, BIROU NOTARIAL

Str. Mihailescu Vintila, 4 bl.42A, ap.1, Bucuresti-Sector 6, Bucuresti 60396, București 060396, România

BARBULESCU VOICA IOANA, BIROU NOTARIAL
Notar
3.3
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F332+J2 București, România
+40 21 221 2816
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 9–17
Mirecuri: 10–18
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George mihaita
George mihaita2 ani în urmă
You have to wait in line with all the paperwork ready just to make an appointment. This is absurd and inconsiderate.

Trebuie sa stai la rand și sa ai toate documentele pregătite doar ca să faci o programare. Absurd si nepoliticos.
Oana si Daniel Danescu
Oana si Daniel Danescu4 ani în urmă
Este notarul meu de suflet pentru ca aici am venit cu familia, si angajatele si dnele notar sunt foarte prietenoase cu clientul, explica chiar si la telefon. Merita, recomand. Sunt notarite de nota 1000plus au rabdare cu clientul si iti explica pe intelesul fiecaruia ceea ce trebuie adus. 10cu felicitari pentru acest notar. Nu bagati de seama recenziile negative nu este adevarat, sunt client vechi de ani de zile
Laura Maria Gavrila
Laura Maria Gavrila5 ani în urmă
La telefonul fix, intră faxul. Interfonul nu merge. Cer traduceri legalizate inutile pentru procuri înscriere mașini. Am așteptat jumătate de ore să semnez o procura pentru care m-am programat cu 3 zile înainte (sunt singura persoană). Nu recomand să folosiți serviciile lor.
Gabriel Bechman
Gabriel Bechman2 ani în urmă
Nu se tine cont de programare. Dezorganizati si depasiti de volumul de cereri.
Claudiu Georgescu
Claudiu Georgescu2 ani în urmă
La acest notariat am rezolvat foarte repede si usor semnarea unor acte foarte importante. Personalul este amabil, sunt respectate conditiile de igiena pe timp de pandemie, iar daca iti faci o programare inainte, nu ai de asteptat. Doamna notar cu care am vorbit, explica cu rabdare. Sunt foarte multumit de cum a decurs toata intalnirea si recomand acest notariat, iar in cazul in care voi mai avea nevoie de astfel de servicii voi reveni cu siguranta.
Burac Stela
Burac Stela2 ani în urmă
Felicitari pentru regulile anti-covid implementate! O singura persoana a intrat in contact cu mine (echipata cu viziera, manusi etc). Nu au mai permis intrarea in notariat a altei persoane, in timp ce eu eram in holul notariatului. Au fost preluate actele, am fost sunata cand au fost gata...super rapid si fara sa stau sa astept in cabinet!!
Cristian Constantin
Cristian Constantin2 ani în urmă
Un birou de notariat foarte ocupat. Cu un notar foarte implicat si cu o mare amabilitate. Din punctul meu de vedere cel mai bun, notă 10. Secretarele putin depășite de nivelul de muncă dar foarte amabile. Cu răbdare nu a fost act nerezolvat în condițiile legii.
Alexandra Ispir
Alexandra Ispir2 ani în urmă
Notariat cu personal minunat.Un notar minunat, care se implica cu responsabilitate și iubire în tot ceea ce face. Explica pe înțelesul tuturor și răspunde cu răbdare și înțelepciune la toate întrebarile care i se adresează, este f atenta la nevoile clientului, f informata, f inteligenta și caracter nota 10+. Multumesc cu recunoștință ptr serv. impecabile! 🙏Fiti binecuvântata! 😇💝🥀🥀🥀🥀🥀
Locații recomandate