/Bucuresti/Notar

Birou Notarial - Loredana Bîrzu

Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 48 Parter, București 011143, România

Birou Notarial - Loredana Bîrzu
Notar
5
323 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32G+XM București, România
+40 31 405 3980
notariatbirzu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 10–19
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Panaitescu
Razvan Panaitescu2 ani în urmă
Mii de mulțumiri d-rei notar Katharina Ghinea care cu hotărâre, abnegație și devotament fata de meseria de notar și fata de client a reușit sa finalizeze o tranzacție pe care alți notari solicitați de Primaria Sector 1 au refuzat sa o facă. În lupta contra cronometru d-rei NOTAR Katharina Ghinea nu a ținut cont de nici un obstacol pus în cale și ne-a ajutat sa facem un act de o complexitate mare, pe care repet, alți notari l-au refuzat. A găsit soluții și nu a precupetit nici un efort.
Nota 10 cu felicitări!
Totul excepțional, va mulțumim!
Dina Damaris Lavric-Florea
Dina Damaris Lavric-Florea2 ani în urmă
Ma bucur ca am gasit un cabinet notarial unde angajatii sunt tineri,draguti si amabili. Am avut nevoie de o procura inainte de Craciun si m-au rezolvat pe loc. Pe langa profesionalism am dat de un aer de sarbatoare si mi-a placut relaxarea de acolo. Pe mine m-au convins. O sa revin :)
Alexandru Serban
Alexandru Serban2 ani în urmă
Servicii foarte bune, au o atitudine deschisa, sunt dornici sa ajute si tot procesul ce tine de completarea documentelor, emitere, etc. se intampla intr-un timp scurt. Recomand!
Jennifer Pacoret
Jennifer Pacoret2 ani în urmă
Profesionalism de nota 20 !

Am venit la Doamna Bîrzu cu un dosar de documente de vreo 100 de pagini. Lucrul fantastic la care nu ma așteptam a fost ca în aprox 5 minute de răsfoit a si gasit problema acelor documente care blocau o tranzacție.
Am primit imediat variante clare de rezolvare a problemei și chiar sfaturi importante de ținut cont.

Va mulțumesc și felicitări pentru profesionalism !
Horatiu Antonescu
Horatiu Antonescu2 ani în urmă
Desi recunosc ca am mers cu oarecare neincredere la inceput, opinia mi s-a schimbat radical de la intrarea in birou. Am fost intampinat fara nici un pic de asteptare, apoi mi s-au rezolvat problemele cu maxim de profesionalism, disponibilitate si usurinta de catre domnisoara notar Ghinea, pe care o felicit si pe aceasta cale ptr modul cum a tratat problemele mele de natura notariala!! Merita mentionat si pretul accesibil (si corect) cerut ptr serviciul facut.
De notat si diferenta (ca de la cer la pamant - in bine) dintre acest notar si alti notari la care am apelat in trecut!
Cristian Gherghina
Cristian Gherghina2 ani în urmă
Aprecieri domnisoarei de la receptie, care a reusit sa imi faca un loc intre programari, desi nu mai aveau locuri disponibile astazi. Este al 7-lea notariat la care am sunat, aveam nevoie urgent de o procura. Toti mi-au dat un termen de rezolvare de 2, 3 zile. Doar aici am reusit sa rezolv pe loc. Profesionisti, de treaba si preturi decente. Recomand!
George Marinescu
George Marinescu2 ani în urmă
Promptitudine, amabilitate, răbdare în explicații, informații competente, toate fetele drăguțe încât revii cu placere sa ți rezolvi actele notariale
Recomand cu multa încredere acest cabinet notarial de +10
Sagrania dinu
Sagrania dinu2 ani în urmă
Totul foarte rapid, trimis acte pe Whatsapp si in locatie a durat doar 10 minute. Recomand!
Locații recomandate