/Bucuresti/Notar

Georgescu Răzvan, Birou Notar Public

Drumul Taberei 85, București 061371, România

Georgescu Răzvan, Birou Notar Public
Notar
2.4
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2CC+H2 București, România
+40 21 413 1696
notar-georgescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ferda Kamburoglu
Ferda Kamburoglu2 ani în urmă
Sunt traducător de 22 ani- in Romania de 15 ani, dar nu am mai întâlnit o astfel de abordare profesionala nici unde. Toți cei care lucrează sunt incompetenți - de la secretara care te întâmpină la ușa până la notarul care trebuie sa semneze documentul. Am așteptat 20 min ca să poată să se hotărască dacă îmi vor legaliza sau nu traducerea. ( Cred că mergea Google mai încet, de asta a durat atât) NU RECOMAND. In cele 20 min de așteptare NICI UNUL DIN CLIENTII care au solicitat servicii nu au fost serviți.NICI UNUL. Nici măcar cei care au apelat telefonic. Halal birou notarial. Nu am mai văzut așa ceva!
Mirutza Q
Mirutza Q2 ani în urmă
Nu există "hoție" legală mai mare decât acest birou notarial!!! Practică cel mai mare onorariu, calculează taxele după prețul maxim din grilă, îți cer acte care nu au legătură cu serviciul prestat, te pun pe drumuri și după semnarea documentelor te mai încarcă cu câtva sute de lei, motivând că nu au calculat și TVA-ul.
Huoooo!
Mihaela raboj
Mihaela raboj2 ani în urmă
Oameni buni, Nu Mergeți!!! Am făcut programare înainte cu 2 săptămâni, am venit special din Londra și m-au plimbat 3 zile pentru o simpla declarație!!!!! Apoi au dublat prețul la 300 lei pt o amarat de declarație notariala????? Nesimțire fără limite! Mi-am amânat biletul de avion pt ei, am plătit încă o noapte la hotel!!!! Neprofisionali și neserioși din toate punctele de vedere!!!! Dacă îmi spuneau de la început, rezolvam în alta parte pe loc!!!!
Madalina Davidescu
Madalina Davidescu2 ani în urmă
Dacă vreți sa plătiți triplu, sa urle domnișoarele isterice ca nu le-ați adus 5 copii de xerox și sa dureze o procedura 2 ani in loc de 3 luni…aici e locul. Cel mai prost loc din univers pentru orice, nu recomand sub nicio forma
1Mihaela Paitas
1Mihaela Paitas2 ani în urmă
S-a mutat pe drumul taberei 84-86 in incinta fostei bănci Garanti Bank
Alexandru Ursache
Alexandru Ursache4 ani în urmă
Absolut odioasa experienta. Doamna de la receptie are in permenta o atitudine sfidatoare si actioneaza superficial in meseria dansei, nu raspunde la saluturi si uita de faptul ca presteaza un serviciu. A trebuit sa astept trei ore pentru legalizarea unor documente. (nu am exagerat cu nimic in descrierea experientei, de altfel nu este prima data cand apelez la dansii insa cu siguranta este ultima) Evitati!!!
Boring Sheep
Boring Sheep4 ani în urmă
Foarte obraznice angajatele cand ceri sa-ti elibereze actele post vanzare cumparare (pentru ca de ce nu, doar ai platit deja). Preturi la fel ca peste tot, dar au intelegeri cu agentiile imobiliare si de aia tot sunt adusi oamenii aici.
Miha Marinescu
Miha Marinescu4 ani în urmă
Personal nepoliticos și servicii de proasta calitate. Deși au sunat pentru a ma chema mai devreme deoarece domnul notar dorea să plece, iar eu am ajuns in cel mai scurt timp, a trebuit să astept in cabinet 35 de minute fara sa ma bage nimeni in seama desi in fata mea nu mai era nici un client. Iti sau impresia ca iti fac un favor si nu este un serviciu plătit...cat despre plată...doamna de la receptie desi mi-a dar bon fiscal in valoare de 59,50 mi-a cerut 60 de lei și nici nu avea vreo intenție sa-mi dea restul. Solicitarea mea a fost apreciată ca o obrăznicie..
Locații recomandate