/Bucuresti/Notar

NOTARIAT Didina Balaș și Dragoș Bărcănescu

Bulevardul Râmnicu Sărat 31, bl.11B sc.1, parter, București, România

NOTARIAT Didina Balaș și Dragoș Bărcănescu
Notar
3.3
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46R+43 București, România
+40 21 346 9229
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Filip
Cristian Filip2 ani în urmă
Absolut execrabil. NU CALCATI PRAGUL ACESTUI NOTAR!!! Angajatele se poarta ca si cum depinzi de ei desi daca mergi 100 de metri pe strada gasesti 10 notari. Nu cunosc legea, te informeaza prost habar nu au ce fac, iau banii pur si simplu degeaba. O ipoteca nu sunt in stare sa faca. Daca doriti nervi si bataie de joc mergeti aici, le veti primi garantat. Nu au habar de lege si de capul lor. Angajatele de acolo pot fi platite pentru cel mult maturat strada.
Mihai Tataila
Mihai Tataila2 ani în urmă
O echipa profesionista, amabila si deschisa spre clienti cu preturi decente.
Recomand cu toata increderea!
Schipor Sergiu
Schipor Sergiu3 ani în urmă
Inainte sa ajung la acest cabinet de notariat am fost si la altele (nu dau nume) si pot sa spun ca sunt cei mai buni.
Mi-am infiintat un SRL si doamnele au fost super receptive cu nevoile mele. Am fost pana acu de 2 ori si de fiecare data am plecat cu tot ceea ce aveam nevoie.
Multumesc mult pentru profesionalism.
Va recomand cu incredere!
Bantas Catalin
Bantas Catalin4 ani în urmă
Lipsă de profesionalism ! Secretarele in birou la 15 30 ( programul zilnic fiind pana la 17 00 ) cu usa încuiată isi bat joc de potentiali clienți răspunzând la intrebarea mea de ce este inchis la ora aia..? "inchidem cand vrem noi"

DACA RĂMÂNEȚI FARA CLIENȚI AJUNGEȚI
INNAPOI SA VINDEȚI CARTOFI IN PIAȚĂ!!!

Ca atare era nevoie si de un notariat public cu angajati din piața Bobocica!!
Dragos Stoica
Dragos Stoica2 ani în urmă
O acritura de secretara care m-a facut sa evit vizita la acest notariat. Sigur faceam poteca pe acolo si ma apucau toti dracii. Intocmai ca o antevorbitoare de aici, prefer sa merg la 20 de minute ce casa, fata de aici unde as face un minut, dar sa fiu tratat cuviincios. Daca ma intelegeti sunt genul acela de functionari care au senzatia ca depinzi de ei si ca sunt buricul pamantului. Ei uite ca nu este asa si va urez, sa va mearga dupa felul vostru arogant de a trata oamenii. P. S. Atentie la doamna care raspunde la telefon, ca va goneste toti clientii!
Roger Vladoianu
Roger Vladoianu2 ani în urmă
De 2 ori am incercat sa lucrez cu aceast birou notarial. De ambele dati am primit niste raspunsuri agresive din partea reprezentatilor si m-am simtit ca si cand ii deranjez ca vreau sa ii platesc pentru a face niste acte. E singurul birou notarial pe care o sa-l evit in mod activ de acum incolo. As face 1 minut de acasa pana la sediul lor dar prefer sa merg 20 de minute pe jos pana la cineva care te trateaza ca pe un client.
Bogdan mugescu
Bogdan mugescu2 ani în urmă
Am sunat pentru o procura notariala. Secretara mi-a zis sa vin. I-am zis ca ajung in 5 minute. Cand am ajuns, am aflat ca nu e acolo doamna care semneaza hartiile si ca vine peste doua ore. Total neseriosi. Nu recomand.
Razvan Nan
Razvan Nan2 ani în urmă
ne au jupuit de bani. am aflat valoarea onorariului cu 3 minute inainte de semnarea actelor desi cerusem sa stim costurile cu o saptamana inainte. se mege pe grila maxima la pret. colac peste pupaza ne au mai gresit si actele.
Locații recomandate