/Bucuresti/Notar

CIUDOESCU CEZAR, B.N.P.

Bd. Iuliu Maniu 61, București 061083, România

CIUDOESCU CEZAR, B.N.P.
Notar
2.8
97 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
CXPC+G6 București, România
+40 21 434 4239
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena245 zile în urmă
NU RECOMAND!
De aceea vreau sa va scriu experienta mea.
Am fost la acest birou notarial pentru un antecontract de vanzare-cumparare.
N-am ales eu notariatul, l-a ales vânzatorul.
Dl Notar Bogdan-Cezar Ciudoescu ne-a asigurat de faptul ca vânzatorul este o persoana de incredere.
Chiar a insistat pe acest aspect, mai ales avand in vedere faptul ca suma pe care trebuia sa o primeasca era mare.
Am avut incredere in ceea ce ne-a spus, gandindu-ne ca un birou notarial platit substantial pentru a realiza acte notariale corecte nu se preteaza la lucruri marunte, care sa-i pericliteze imaginea.
Ne-am gandit ca-i informeaza corect pe clientii sai.
Vânzatorul si notarul mana in mana ne-au dus in eroare si am ramas fara economiile noastre de o viata.
Din pacate la noi in tara se pare ca astfel de persoane nu patesc nimic.
Serviciile oferite de personalul biroului notarial sunt jalnice.
Aroganta si superioritate maxima.
Scriu toate acestea pentru a va gandi de mai multe ori inainte de a merge aici.
Persoanele care au realizat un antecontract de vanzare-cumparare la acest birou notarial, imobilul avand locatia in Bucuresti, Sector 6, Bulevardul Uverturii Nr. 120A pot confirma ceea ce am scris.
De asemenea, dezvoltatorul imobiliar, o persoana antrenata in arta castigului fara efort, a facut tot posibilul ca toate
persoanele care au realizat un antecontract de vanzare-cumparare sa nu se cunoasca (in vederea unei colaborari ulterioare cu scopul actionarii in instanta).
Pe aceasta cale poate reusim sa luam legatura unii cu altii si macar sa facem in asa fel ca acesti oameni sa fie trasi la raspundere, daca banii dati nu mi pot fi recuperati.
Imi este greu sa cred ca legile acestei tari le permit unora sa duca in eroare oamenii de buna credinta "cu acte in regula".
Bianca1 an în urmă
Nu recomand! Sunt niste hoti, nu comunica preturile la timp, uita lucruri trebuie sa stai sa suni dupa ei, nu au pic de bun simt si au niste preturi exagerat de mari fata de alti notari.
Neacșu Ioana
Neacșu Ioana2 ani în urmă
Am fost trimisa de dezvoltator la acest notariat. Am mers cu putina teama citind recenziile. Va spun sincer ca am rămas impresionata și voi reveni cu orice problema aici. Va recomand cu mare drag serviciile acestui birou. Felicitari !
Florin TYL
Florin TYL2 ani în urmă
Toate birourile miros a țigări, nu ai cum sa respiri înăuntru. Notarul rotunjește prețurile, dacă ai de plata 2850 îți rotunjește la 3000. Atitudine total neprofesionista, evitați pe cât posibil acest notar.
Cristina marin
Cristina marin2 ani în urmă
Am fost placut impresionta de personalul biroului cit si de dnu notar, Parerile oamenilor sunt impartite si niciodata nu i poti multumii pe toti. Eu sincer recomand acest notariat
Nicoleta Circovescu
Nicoleta Circovescu2 ani în urmă
Impresia lasata a fost una buna.Personal amabil.Domnul notar Ciudoescu mi s-a parut un tip foarte ok.Am fost multumita de serviicile oferite.
Ana Tugulan
Ana Tugulan2 ani în urmă
Biroul notarial functioneaza intr-o admosfera placuta, cu personal amabil. Am fost foarte multumita de serviciile prestate. Recomanda
Gina Corina
Gina Corina2 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta la acest cabinet: la telefon mi-a spus o anumita suma de bani iar cand am ajuns la cabinet mi-a cerut o suma mai mare, mi-a dat doar contractul de vanzare cumparare fara celelalte acte gen certificat energetic, autorizatie de constructie etc si cand am cerut celelalte acte raspunsul a fost sa merg la dezvoltator sa iau actele. Un mare NU pentru acest cabinet.
Mirel727
Mirel7272 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet notarial chiar daca dezvoltatorul va indruma sa mergeti prin el este dreptul dumneavoastra legal sa va duceti in orice alt loc pentru verificarea actelor. La telefon iti spune o suma si la fata locului este mai mult. Nu intocmeste documentatia complet si te trimite sa le iei tu de la dezvoltator. Evitati pe cat posibil.
Petre Gina
Petre Gina2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui cabinet notarial pentru un contract de comodat. Chiar daca aveau clienti deja programati, am fost intampinata de o echipa amabila, deschisa la nevoile clientilor.
Mii de multumiri si dlui notar Ciudoescu pentru profesionalism, promptitudine si calitatea umana de care a dat dovada. Multumesc intregii echipe!
Locații recomandate