/Bucuresti/Notar

DUMITRU MARIANA, BIROU NOTARI PUBLICI

Bd. Grigorescu Nicolae, 45, bl. C1, sc. 1, ap.21-22, București 30447, România

DUMITRU MARIANA, BIROU NOTARI PUBLICI
Notar
3.4
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C598+CC București, România
+40 21 348 5918
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 12–18
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Alina
Alina Alina2 ani în urmă
Notariat foarte bine organizat, se respecta programările, se respectă măsurile anti covid, se oferă explicații necesare pentru efectuarea actelor, se aloca timp suficient pentru programari, nu se lucreaza pe graba.
Stefan Pahontu
Stefan Pahontu2 ani în urmă
Acest review este doar experiența mea personală. Am avut norocul să lucrez cu doamna Ioana Dumitru, nu am suficiente cuvinte de laudă și de mulțumire pentru a relata experienta mea cu dansa. Am avut multe probleme cu actele și cu vânzători, am fost ajutat la toate cu cel mai mare profesionalism. Pot spune că am pus cel puțin 100 de întrebări și la toate am primit răspuns. Astăzi, am semnat actele la apartament și spun că mare parte din tot procesul, se datorează doamnei Ioana. Mulțumesc mult !
Robert Mihai
Robert Mihai2 ani în urmă
puncte minus :
1. Doamna in varsta de la receptie, foarte plictisita de ceea ce face. O sfatuiesc sa se pensioneze daca nu ii place meseria. Comportament de functionar public care te face sa te simti dator cand soliciti un serviciu.
2. toti clientii programati la aceiasi ora. Bineinteles ca dna Notar a sosit 30 min mai tarziu, ordinea sosirii fiind luata in considerare.

puncte pozitive:
Ceilalti angajati foarte amabili, incercand parca sa suplineasca minusurile de mai sus.
Arteni Tudor
Arteni Tudor2 ani în urmă
Cea mai incompetenta persoana pe care am întâlnit-o in viata mea e "doamna" de la recepția acestui notar. Zici ca i-au intrat gândaci pe ușă nu clienți. Am făcut stânga împrejur și sănătate tată. O informație nu e in stare să ofere fără să dea ochii peste cap...
Aldea A.A
Aldea A.A2 ani în urmă
Atat doamna notar cat si echipa dansei sunt foarte amabile, rabdatoare si foarte profi. De aproape 14 ani aici imi fac toate actele.
Vlad Rusu
Vlad Rusu2 ani în urmă
Doamna de la recepție e o acritură, o doamnă în vârstă, pentru care zâmbetul nu s-a inventat. Fiindcă locuiesc aproape și la telefon nu răspundea nimeni, am venit direct să fac o programare.
Răspunsul: De ce nu ați sunat?
- Am sunat, dar nu ați răspuns.
- Trebuia să dați email pentru programare
- Păi sunt aici, nu puteți face programarea direct?
- Nu, nu putem
- De ce?
- Avem programări până după Paști și intrăm în curând în vacanță.
Marele act era o banală procură pentru contabil. Mulțumesc pentru "amabilitate", nu o să mai calc la acest notar. 0 stele.
FLOREA BOGDAN
FLOREA BOGDAN2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de profesionalismul biroului dnei notar Mariana Dumitru, legat de preturi sunt foarte multumit,preturi bune in comparatie cu alte birouri din capitala.Procesarea si consilierea actelor este de nota 10.Recomand cu caldura!
Ramy's Kids
Ramy's Kids2 ani în urmă
Un notariat cu care colaborez de multi ani, foarte eficient si cu preturi foarte bune.
Locații recomandate