/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Radu si Asociatii | Notar Dristor

Str. Ramnicu Valcea nr.8 bl. DAY Residence, et.1, ap. 107-110, București 031807, România

Birou Notarial Radu si Asociatii | Notar Dristor
Notar
4.5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48R+R3 București, România
+40 774 409 609
notardristor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Rotaru
Adrian Rotaru2 ani în urmă
Recomand acest birou notarial! Atat personalul, cat si doamna Radu Ramona, sunt foarte amabili si dispusi sa ajute, iar timpul in care ti se rezolva situatia este foarte scurt. Locatia este moderna, spatioasa, intr-o zona buna. Locuri de parcare gasesti, fie pe blv Ramnicul Valcea, fie in spatele blocului unde este biroul.
Teodora Stefan
Teodora Stefan2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile acestui notariat. Atitudinea de acolo este foarte prietenoasă, ceea ce nu am mai întâlnit în altă parte - mi-au făcut ziua mai bună prin bunătatea de care au dat dovadă. Am rezolvat în aceeași zi ceea ce aveam de rezolvat, în ciuda perioadei încărcate de sărbători, iar prețul a fost mai mic decât cel estimat inițial. Pentru asta, din nou, mulțumim! Cu siguranță vom reveni cu încredere.
Oana Hasan
Oana Hasan2 ani în urmă
Aveam nevoie urgent de o procura. Am sunat si m-au programat in aceeasi zi desi erau ocupati. Foarte amabile, de la receptie pana la doamna notar. 10 din 10 pentru acest Birou Notarial si recomand cu tot dragul! ☺
Dan . ,
Dan . ,2 ani în urmă
Am incercat sa fac o programare pentru o simpla imputernicire in vederea participarii la licitatie loc parcare. Asistenta notarului a cerut mai multe acte in original decat au cerut cei de la Primaria sector 3 (carte masina in original desi am precizat masina in leasing, contract de comodat in original, talon masina in original, invitatia primariei de a participa la licitatie in original). Desi am precizat ca nu vad rostul actelor masinii pt ca nu masina face scopul imputernicirii mi-a fost dat peste nas ca sa nu cumva sa particip cu alta masina la licitatie, lucru imposibil pt ca Primaria deja are dosarul nostru revizuit si aprobat si de aceea am si fost invitati la licitatie. In ultimul rand pretul cu aproape 70% mai mare decat alti notari din zona. In final argumentand cu actele cerute, doamna asistenta mi-a cerut sa revin pe seara cu telefon si sa o las sa se consulte cu domnul notar. De notat ca programul se incheie la 16:00 ceea ce pt mine inseamna dupamiaza nu seara. De ce oare nu poate reveni doamna asistenta cand are parerea notarului? Parca nu mai erau probleme privind costurile apelurilor telefonice... In fine ca sa inchei , am facut programare la alt notar ce mi-a cerut doar sa fim prezenti cu buletinele in original si nimic mai mult. Pe scurt neprofesionalism, aroganta si dezinteres. NU RECOMAND!
Irina fratila
Irina fratila2 ani în urmă
O surpriză plăcută! Chiar dacă am plecat de la notar fără documentul pentru care stabilisem programarea, explicațiile primite mi-au permis să iau o decizie mai bună. Dincolo de promptitudine în a oferi o programare rapid, locație accesibilă și confort în așteptare, am apreciat interesul arătat chiar și pentru o solicitare minoră. Cu siguranță voi reveni la nevoie.
Elena Cristina Stanciu
Elena Cristina Stanciu2 ani în urmă
In 2 ocazii am fost la acest birou. Prima data, in 2020 pentru intocmirea actelor de cumparare a apartamentului si anul acest pentru o procura. In ambele momente am avut parte de acelasi serviciu in ceea ce priveste profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea. Apreciez de asemenea atentia care este acordata clientilor si biroului, ca spatiu interior. O sa revin cu placere si a 3 oara s.a. :)
Robert
Robert2 ani în urmă
Doamna notar este foarte draguta si amabila, biroul arata foarte bine, totul se desfasoara foarte rapid, in aceeasi zi iar preturile sunt printre cele mai mici !
Alex U
Alex U2 ani în urmă
Servicii profesioniste de cea mai buna calitate. Intreaga echipa a doamnei notar a aratat o disponibilitate sporita, raspunzand rapid, cu calm si cu foarte mult bun simt la toate intrebarile pe care le-am avut. Doamna notar a dat dovada de o foarte buna pregatire si o mare atentie la detalii. Biroul in sine este un spatiu modern, curat si primitor. Intr-o perioada foarte dificila, colaborarea cu Biroul Individual Notarial Radu Maria-Ramona m-a ajutat sa duc la capat niste proceduri foarte stresante si extenuante. Recomand cu mare incredere!
Locații recomandate