/Bucuresti/Notar

Birou Individual Notarial - Enache Marina Cecilia

Bloc M1, Bulevardul Uverturii, București 060931, România

Birou Individual Notarial - Enache Marina Cecilia
Notar
3.3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PM+HG București, România
+40 727 713 998
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Raican
Oana Raican2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Rar am văzut cabinete notariale în care lucrurile să meargă așa de prompt și cu atâta profesionalism și în care personalul să se dea peste cap pentru a mulțumi fiecare client care le trece pragul, fără nervi, indiferent de cât de aglomerați ar fi.
Andra
Andra2 ani în urmă
Aveam nevoie de o copie legalizata si a fost singurul notariat care mi-a facut copia in aceiasi zi. Foarte amabili.
Paula Liliana Stelian
Paula Liliana Stelian2 ani în urmă
Apelam la acest notariat de ani de zile si suntem foarte, foarte multumite, pretul destul de mic in comparatie cu altii, actele sunt gata destul de repede, suntem foarte multumite!!!

Toti angajatii au fost extrem de atenti cu noi, foarte amabili si cu respect, cum greu mai gasesti in zilee de azi, noi suntem foarte multumite de acest notariat!!!

Daca a fost nevoie sa asteptam 2 minute, am fost invitate in camera separara, eleganta, cu aer conditionar iar in cel mai scurt timp a venit un angajat al notariatului si s-a ocupat de noi...
In plus, a doua zi ne-a sunat ca sa ne comunice rezultatul actelor, ora cand sa venim, iar daca nu am putut noi la ora respectiva, ei au fost foarte flexibili...

Felicitari pentru profesionalismul acestui notariat si mai ales celor ce lucreaza aici, bunul Dumnezeu sa le dea sanatate, spor, rabdare... pentru ca lucrul cu oamenii este destul de complicat iar oamenii nu sunt multumiti niciodata, oricat i-ai ajuta... asta de cand lumea si pamantul...

Noi avem tot respectul si aprecierea, tinand cont ca mergem la acest notariat de ani de zile, pentru noi este de nota 10, Felicitari inca odata!!!❤
KARAN Business & Finance LTD
KARAN Business & Finance LTD2 ani în urmă
Am întâlnit o echipă de profesioniști, foarte pragmatici și atenți la toate detaliile. Începând de la primirea în cabinet până la redactarea ultimului cuvânt pe documente.

Înțelegerea și răbdarea sunt printre calităților oamenilor întâlniți în acest cabinet. Vom reveni întotdeauna cu mare încredere pentru a ne rezolva orice situație notarială.

P.S Raport calitate preț de invidiat!
Ana Roxana RUSU
Ana Roxana RUSU2 ani în urmă
Seriozitate. Profesionalism. Punctualitate.

O doamnă notar extraordinară cu care lucrez relaxată știind că și dacă îmi scapă mie ceva, cu siguranță ea va observa. Este singurul BNP la care merg cu drag pentru a semna acte.
Axluschi
Axluschi2 ani în urmă
Un personal care a dat dovada de profesionalism si promptitudine.Colaborez de cațiva ani cu ei si am avut doar rezultate pozitive.Vă recomand daca doriți calitate și seriozitate!
Radu Radu
Radu Radu2 ani în urmă
ATENȚIE !!! TARIFE ASTRONOMICE !!!
Pentru o simplă declarație pt închirierea unei garsoniere am plătit 180 lei, pe când alte cabinete percep sume cuprinse între 70-max 100 lei.
Adrian Pop
Adrian Pop2 ani în urmă
O locație în care nu se respectă regulile împotriva răspândirii SARS-COV2. Am fost taxat de 4 ori mai mult față de acum 5 luni pentru aceeași declarație. Când am întrebat de unde această creștere enormă, răspunsul a fost: „S-a scumpit odată cu intrarea în noul an”. Nu recomand.
Locații recomandate