/Bucuresti/Notar

SUCIU DANA, TOTOREAN BOGDAN BIROU NOTARIAL

Sos. Mihai Bravu, 85-93, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti, 021312, București 030167, România

SUCIU DANA, TOTOREAN BOGDAN BIROU NOTARIAL
Notar
3.3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RJ+XM București, România
+40 21 252 9290
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
E-mber
E-mber4 ani în urmă
NU recomand! Am legalizat niste diplome aici cu ceva timp in urma. Pe atunci nu aveam unde sa scriu review-uri, insa nu am uitat de lipsa de profesionalism si grosolania celor de aici.
Cand am luat diplomele, am observat ca fusesera trase prost la xerox, astfel ca se taiase o parte din informatie, una foarte importanta: coloana cu mediile. Deci documentul era practic nul.
Le-am aratat si am cerut sa repare greseala: nu puteam sa aplic pt niste programe de studiu cu asa ceva. Au refuzat cu vehementa, asa ca am cerut banii inapoi: platisem practic pt ceva bun de aruncat la gunoi. Am cerut sa vorbesc cu 'duamna' notar, care mi-a vorbit foarte urat, tipand la mine sa ies afara. Numai dupa ce am insistat si si-a dat seama ca nu voi renunta, a venit cu banii si mi i-a aruncat pe jos, in bataie de joc, asteptand sa ma aplec in fata ei si sa-i strang. M-a si insultat, gen ma zgarcesc la bani, cand de fapt era exact invers!
Adica face ceva gresit, nu repara, nu isi cere scuze si mai da dovada si de mitocanie.
Cata rautate si lacomie poate avea o astfel de persoana ca sa se cramponeze de banii unui student?! Asta, dupa ce imi pierduse si timpul..
Locuiesc in zona, dar nu am mai mers niciodata acolo cand am avut nevoie de notar. Au trecut cativa ani si este inca vie in memorie scarba pe care mi-au produs-o prin comportament si liosa de etica.
Ionut Popa
Ionut Popa4 ani în urmă
Am fost la dansii pentru a-mi achizitiona un apartament. Am avut mare noroc ca am ales acest notariat pentru ca domnul notar mi-a semnalat anumite greseli in acte si in fiscale care atrageau nulitatea acestuia. Ulterior s-au remediat, si am semnat la doua saptamani diferenta. Nu toti notarii cred ca isi dadeau interesul atat de mult si observau greseala unor cifre facuta de cei de la fisc
Danut Ionut
Danut Ionut4 ani în urmă
Intotdeauna punctuali, iar preturile comunicate fata in fata de doamna notar nu au fost diferite la final, asa cum se intampla la multi alti notari.
Cu siguranta voi reveni.
Dan Suciu
Dan Suciu5 ani în urmă
Foarte amabili si informati la zi cu orice modificare legislativa. Recomand! Preturile fata de alti notari considerabil mai mic.
Veronica Wagner
Veronica Wagner6 ani în urmă
Sunt 2notari, o doamna si un domn.
Extraordinari de corecti, atenti la detalii, amabili si respectosi!
Timp de asteptare minim, recomand programare neaparat in prealabil.
Foarte operativi, actele se pot trimite in avans pe mail pt prelucrare.
Am apelat dansii de fiecare data cu incredere!
Casian Report
Casian Report2 ani în urmă
Am avut programare la notar la cabinet la ei. Am venit la programare cu 15 minute mai devreme, decent. Surpriza, notarul nu venea in ziua aia la birou. Nu am fost sunat, nu am fost anuntat, doar m-am deplasat ca boul pana acolo ca sa aflu ca nu le arde de munca. Notarii au devenit niste gunoaie bișnițare în România. M-a ajutat celalalt notar din cabinet cu niste indicatii, dar deh...era prea ocupat, n-avea timp sa citeasca o foaie față verso.
Giulia Frangulea
Giulia Frangulea2 ani în urmă
Am sunat pentru a intreba de ce acte am nevoie si onorariul care trebuie sa il dau si mi-a raspuns o doamna extrem de plictisita ,care mi-a vorbit nepoliticos si mi-a inchis telefonul.
Rob Rey
Rob Rey2 ani în urmă
Foarte mulțumit
Servicii impecabile
Locații recomandate