/Bucuresti/Notar

Birou Individual Notarial Constantin Delia

Bulevardul Iuliu Maniu 59, București 077042, România

Birou Individual Notarial Constantin Delia
Notar
4
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MG+G7 București, România
+40 31 807 8099
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Birou Individual Notarial Constantin Delia
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Grigore
Dan Grigore1 an în urmă
Foarte ok, rapizi, preturi decente. Recomand!
Adrian Butuc
Adrian Butuc1 an în urmă
Am avut o experiență plăcută la acest birou notarial. Am făcut programare telefonic, am trimis detaliile pe mail pentru o procură. Când am ajuns actul era deja redactat în proporție de 95%, și a durat foarte puțin să fie gata.
Alina Roman
Alina Roman1 an în urmă
Am fost multumita de serviciile oferite. Am fost pentru legalizarea unei diplome si doamna de la notar m-a ajutat intr-un timp ft scurt, sa zicem 5-6 minute fara programare. Recomand!
Kinga k
Kinga k2 ani în urmă
Desi preturile au fost in regula, tot procesul de pregatire si eliberare a actelor s-a desfasurat greoi.
Mitran Aurelia
Mitran Aurelia2 ani în urmă
Interactiunea cu acest birou notarial si bineinteles cu dna. notar mi-a lasat un gust amar. Total neprofesionist, lipsa de respect, nu este atenta la actele pe care trebuie sa le aduci, etc. Discutiile cu doamna notar se fac ceva de genul, dansa tipa din birou, eu trebuia sa fiu atenta ce spune fiind in receptie.....
Am pierdut o groaza de timp cu acest birou notarial, nerezolvand absolut nimic, doar timp pierdut. Am fost pusa intr-o situatie urata fata de clientul meu. Pana la urma am gasit un birou notarial in centru , unde am fost tratati cu mult bun simt si foarte rapid.
Nu recomand sub nici o forma acest birou notarial.
Adina ungureanu
Adina ungureanu2 ani în urmă
Foarte ok , profesioniști și rapizi . Atâta timp cât ai toate actele în regula, se poate și fără programare. Aveam reticente citind o parte din recenziile de aici , dar a fost super ok . Succes în continuare!
AlexanderZ
AlexanderZ3 ani în urmă
Într-o criză personală de timp, biroul notarial a dispus să-mi intocmească o procură în foarte scurt timp. Servicii ireproșabile și profesioniști de nota 10. Jos pălăria și sincere mulțumiri.
Sabina alexandru
Sabina alexandru2 ani în urmă
Daca as putea da 0 stelute as da! O doamna foarte "amabila" mi-a raspuns la telefon ( probabil am si deranjat-o ) si in momentul in care am intrebat-o daca ar avea disponibilitate intr-o zi anume, mia spus raspicat NU, fara sa intrebe despre ce este vorba, fara sa apuc sa ii explic ce nume aveam nevoie. De un profesionalism extraordinar!
Locații recomandate