/Bucuresti/Notar

Ivanov Costache - Birou Notar Public

Strada Spiru Haret 2, București 10174, România

Ivanov Costache - Birou Notar Public
Notar
4.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RR+24 București, România
+40 21 313 8901
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei T
Andrei T1 an în urmă
nu se respecta programarile - cea mai oribila experienta cu un notar. ce dureaza la el jumate de zi, documente fara numar si nervi, la alti notari dureaza 30min. nu mai zic de preturi care n-au nicio treaba cu piata.
de evitat daca tii la bani, nervi si timp.
Iacob Baciu
Iacob Baciu2 ani în urmă
Recomand!
Prefesionalism, promptitudine si preturi corecte!
Octavian Ionascu
Octavian Ionascu2 ani în urmă
In urma recomandarii unui prieten am apelat la serviciile acestui birou notarial pentru o succesiune si am ramas foarte placut impresionat de amabilitatea si profesionalismul personalului, cat si de pretul platit.
Ii recomand cu toata inima.
Corina A.
Corina A.2 ani în urmă
Un notar care face un act pe care ceilalti notari nu il fac. O saptamana am incercat sa conving orice alt notar sa faca o declaratie de administrare apartament( nefiind finalizata succesiunea), neffind proprietar, nu ai ce administra, dansul a gasit o cale.
Alexandru Nicolae
Alexandru Nicolae4 ani în urmă
Preturi foarte mari. Un contract de comodat auto pe 5 ani costa 350 RON + TVA.

La alte birouri preturile sunt in jur de 150 RON pentru orice perioada.

Simt ca am fost pacalit
Cristiana Cristescu-Shah
Cristiana Cristescu-Shah2 ani în urmă
Aveti grija cu acest notar!!! Intocmeste testamente ilegale si cu fals in declaratii pentru infirmiere platite, ce ulterior sechestreaza si abuzeaza rudele, cu o varsta foarte inaintata (93 de ani), persoanelor care nu locuiesc cu acestea. La cateva zile dupa ce acest notar a intocmit acel testament, mentionand in el ca fratele tatalui meu nu mai avea descendenti, el, unchiul meu, a murit; iar infirmiera, pentru care acest notar a facut acest testament, nu a chemat nici macar ambulanta pentru ca unchiul meu sa fie resuscitat! Ce convenabil pentru mintile criminale sa declare cum ca el nu mai avea familie si sa nu fie chemata ambulanta! Drept urmare, legea si tribunalul vor face dreptate pentru faptele savarsite, de catre infirmiera si a complicilor dansei, si totodata, pentru suferinta provocata unchiului meu si familiei noastre!

Be aware!!! Their office has legalised an illegal testament containing false declarations in it! They had done that for a paid career which had abused and kept, an elderly person (93 years old), that was not living with its relatives, captive. Within days of legalising that testament, in which it is mentioned that my father’s brother did not have any living descendants, he suddenly died; the career, for which this notary made the so called legalised testament, did not even bother to call the ambulance when my uncle was dying in order to try resuscitation! How convenient for these criminal minds to declare that he had no living family members and that the ambulance was never called for him! As a result of this tragedy, the law and the tribunal must do justice for these appalling crimes done by the paid carer and all her accomplices, and furthermore, for all the pain and grief inflicted to my uncle and our family!
Mihai Stoenciu
Mihai Stoenciu2 ani în urmă
In primul rand o sa precizez ca sunt avocat, deci am interactionat cu destui notari. Personalul acestui birou este extrem de amabil, bine pregatit profesional si cooperant. De asemeni, domnul notar este foarte amabil, este un profesionist cu vasta experienta juridica, iar asta se vede si face diferenta fata de alte birouri. Nu am avut niciodata clienti nemultumiti de serviciile BNP Ivanov, asa ca, in ce ma priveste, pot recomanda fara rezerve.
Alexandra Tomescu
Alexandra Tomescu2 ani în urmă
Prompti, amabili, au cerut 70 ron pe o procura pe care alt notar imi cerea 200. Recomand 👌
Locații recomandate