/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobexpert Outlet

Șoseaua Fabrica de Glucoză 21, București 077190, România

Mobexpert Outlet
Magazin de mobila
4.1
484 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4JF+5Q București, România
+40 372 333 209
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Cristi oprea
Cristi oprea2 ani în urmă
Lipsa de respect si atutudinea personalului nu corespund cu standardul de calitate la care Mobexpert aspiră. Intrucat a trebuit sa ramana peste program 10 min, casiera ne-a invitat, foarte deranjata, sa platim afara.
Andreea Iulia Bin-Yahya
Andreea Iulia Bin-Yahya2 ani în urmă
Super personal, prețuri foarte bune !
Patru Alexandra
Patru Alexandra3 ani în urmă
Daca se puteau da 0 stele, 0 le dadeam. In afara de mobila rupta, saltele deformate, toate la jumatate de pret (lucruri pe care de obicei platesti ca sa le poti arunca la gunoi) cel mai tare lucru pe care l-am vazut erau decoratiuni din sticla sparte, mai exact niste elefantei, tot la jumatate de pret. Intr-o companie care se vrea de lux, cu preturi pentru o anumita categorie sociala, una avuta, este jenat. Nu stiu pentru ce se plateste personal sau lumina acolo, cred ca este mai scump de intretinut acel loc decat profitul facut din vanzari pentru ca nu-mi inchipui ca cineva ar vrea sa dea mai mult de 2 lei pentru lucrurile expuse acolo. Unele produse nu le-as lua nici sa ma plateasca ei.
Simona C
Simona C2 ani în urmă
Despre Outlet: produse deteriorate la preturi, (imi cer scuze cititorilor) nesimtite! Mobila de gradina este rupta, pătată, cu material mucegait, unele piese puse unele peste altele ...pur si simplu am fost socata ca pot avea asa ceva la vanzare!! Dispret fata de potentialul cumparator. Nu cred ca cineva cumpara mobilier pe care, intr-o țară civilizata, platesti sa scapi de el.
Exista si produse fara defect, la preturi f mari, nu stiu daca au reducere
Lazar Daniela
Lazar Daniela2 ani în urmă
Personalul este destul de serviabil, dar cand am fost sa ridic produsul de la depozitul mi-au dat alt produs.
Acum trebuie sa fac un drum ca sa iau ceea ce am comandat!
Timp si benzina pierdute!
Elisa elisa
Elisa elisa2 ani în urmă
Am avut o experienta buna in acest magazin! Am fost consiliata de catre Dan, un baiat foarte bine pregatit -felicitari!!! Cu siguranta ma voi reintoarce sa mai cumpar cateva piese!
Teo avram
Teo avram2 ani în urmă
Cea mai proasta calitate..doua coltare la care s -a rupt partea interioara, primul dupa 2 saptamani iar celalalt dupa 2 ani..
Alexandra Apostol
Alexandra Apostol2 ani în urmă
Am avut o experienta destul de dezamagitoare, am dorit sa achizitionez un set de vesela de 16 piese, am rugat o angajata sa ma ajute pentru ca nu gaseam setul ambalat, intre timp am aflat ca este ultimul, dupa verificarea lui am aflat ca ii lipseau 2 piese (2 cani). Initial am cerut sa nu mai cumpar cele 2 piese dar dansa s-a oferit sa vorbeasca cu Managera ca sa imi ofere un discount, dupa o mica asteptare, s-a intors la mine cu un discount de 5% adica in jur de 15 lei (jignitor), avand in vedere ca alte cani mult mai simple decat cele din setul meu se vindeau cu minim 35 lei bucata....am acceptat intr-un final oferta pentru ca era cadou dar i-am mentionat angajatei ca oricum plec foarte dezamagita din acest magazin si cu siguranta nu ma voi mai intoarce curand! Diferenta este ca pe alte seturi scrie pe eticheta de pret atunci cand este incomplet insa pe acesta nu scria ABSOLUT nimic si cu toate astea au insistat ca eu sa cumpar setul incomplet cand prima mea dorinta a fost sa cumpar fara cele 2 cani care oricum nu isi aveau rostul.

Ma rog e clar ca nu ma voi mai intoarce in acest magazin curand, sunt destul de multe magazine concurente pe piata!

Shame on you, aveam alte pretentii de la Mobexpert.
Locații recomandate