/Bucuresti/Magazin de mobila

LEMS

Elite Center, Etaj 2, Bulevardul Ghencea 134, București 061699, România

LEMS
Magazin de mobila
3.8
175 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28R+42 București, România
+40 753 081 041
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Daniel Stoica
Daniel Stoica2 ani în urmă
Am cumpărat un colțar cu 4100 de lei de pe Ghencea și in lem s ul din militari acelasi colțar identic la o zi distanta era 3500 de lei
Bogdan Machedon
Bogdan Machedon2 ani în urmă
Ups...dizgratie la 70-80 % din standuri...dar tine de oameni...de aceea nu am mai fost interesat nici de produse...cam aglomerat( ca standuri)..slab iluminat ...lipsă de interes ptr vânzare...TREBUIE SA CUMPERI ALTFEL EȘTI TRATAT ...dar incerc sa uit această locație...posibil si voi dupa ce le treceți pragul.
Claudia Dilirici
Claudia Dilirici2 ani în urmă
Multumim personalului angajat pentru amabilitate si profesionalism. Va atasez cateva fotografii cu bucataria amenajata cu mobila Lem's.
Carmen Corjos
Carmen Corjos4 ani în urmă
Agentul de vanzari (barbat, peste varsta medie) din aceasta locație pare deranjat de clienti si de orice întrebare. O astfel de persoana nu ar trebui sa lucreze niciodata in acest domeniu.
Monica Ene
Monica Ene5 ani în urmă
In nota obisnuita, adica dezamagitor. Am fost surprinsa sa vad cat de multe magazine de mobila exista in Bucuresti dar toate cu mobila de o banalitate plictisitoare, unele chiar foarte urate, modele identice sau copiate aproape identic de la un producator la altul. Cam cum se intampla cu imbracamintea sau incaltamintea respectiv tone de marfa dar la o adica nimic potrivit pentru gustul sau masura sau cheful tau de ceva sic. Oribil, oribill,. Nu mi-am inchipuit ca exista atata similaritate intre sentimentul pe care il incerci in cazul deficitului de marfa (ca in comunism) si cel al excesului de marfa (ca in capitalism). Ambele variante emana un fel de indiferenta superioara fata de cumparator, care din aceasta perspectiva devine total nesemnificativ. Vorbim desigur de cumparatorul mediu fiindca cel cu multi bani este in avantajul de a alege la alt nivel
Stefania Raicu
Stefania Raicu5 ani în urmă
Recent am cumparat un livind si un coltar. Sunt multumita de calitatea produselor si montajul executat repede si bine. Fata de 10% platite 2 ani in urma pt transport/montaj, anul acesta am platit 15%, dar se merita cand este vorba de usi/sertare. Calitatea costa. Bravo LEMS !!!
Anca coleasa
Anca coleasa2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta.
Transportul inseamna ca-ti cari singur mobila din masina. Transportul a fost platit separat de altfel.
Mobila despre care ni s-a spus in magazin ca este aproape montata si mai sunt de pus doar cateva accesorii, este un puzzle ca la Ikea.
Cand sa montam piesele de moblilier, am constatat ca ne lipsesc suruburi, piulite, etc.
Nu mai pun pe lista faptul ca livreaza in 2-3 luni de la comanda produsele care vin din Turcia, ca desi au depozit langa Bucuresti cu anumite produse, nu iti pot livra decat cine stie cand.
Am gasit acelasi produs cu vreo 600-700 de lei mai ieftin, acelasi produs, de la acelasi producator.
Lista e lunga si nefericita.
FELY
FELY2 ani în urmă
Bucataria noastra goala avea nevoie de o culoare si de o forma.
Asa se face ca am luat la pas mai toate reprezentantele din acest domeniu si ne-am oprit la LEMS. Vazusem pe sait o mobila de bucatarie turcoaz. O frumusete...care ne-a incantat privirile si parca, daca inchideam och,i auzeam valurile...marea, oceanul ...la noi acasa.
Mai tarziu am constatat ca la fel cum arata tot asa de bine este si executata.
Practic nu am gasit nici-un cusur acestei mobile de bucatarie.
Bravo LEMS si bine ai venit in casa noastra!
Locații recomandate