/Bucuresti/Magazin de mobila

Monello

voluntari, Strada Emil Racoviță 20, București 077190, România

Monello
Magazin de mobila
4
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4RH+QP București, România
+40 739 555 775
monello.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu Ivanov
Sergiu Ivanov2 ani în urmă
O firmă cât se poate de neserioasă. La tarifele oferite și reclama făcută pe internet mă așteptam să dea dovadă de mai mult profesionalism.
Am achiziționat în 2019 un ansamblu de dulap cu pat rabatabl și canapea, care ne-a încântat ca prezentare video și ca aspect în showroom.
După 2 ani de utilizare lamelele de la somieră au început să se rupă, fiind executate din carton presat și după un sistem care se pare că nu se mai practică decât de această firmă. Am căutat îndelung o firmă care să le poată înlocui, însă nimeni nu mai face acest tip de somiere și ar fi trebuit să înlocuiesc cadrul metalic al somierei cu totul sau să îl modific pentru a putea utiliza lamelele existente în comerț. Am fost nevoit să iau legătura prin iunie 2021 cu firma care produce sub denumirea Monello și de atunci încă mai aștept lamelele promise pentru înlocuire. Dacă îi sun, îmi cer să trimit e-mail și dacă trimit e-mail nu mai răspunde nimeni sau dacă răspunde cineva mereu nu au angajați suficienți sau au multe lucrări. Cred și eu că o lucrare de 1.500-2.000 de euro cât mai costă acum produsele acestei companii are prioritate față de niște amârâte de lamele, dar totuși se putea da dovadă de mai mult bun simț în relația cu clienții dumnealor.
Deși sunt produse care ajută mult la amenajarea unor spații care să nu încarce camerele, nu recomand compania pentru serviciile post-vânzare de slabă calitate. Practic îți vând produsul pe principiul: „numai noi fabricăm așa ceva, îți place bine, nu, asta e”.
D D
D D4 ani în urmă
Nu recomand!!!
Am achitat integral, in avans, o comanda pentru un pat suprapus cu termen de livrare 30 de zile; dupa 2 luni si jumatate si nenumarate emailuri si telefoane schimbate s-a reusit livrarea! Produsul a aparut cu o alta scara decat cea comandata; am discutat cu firma respectiva si s-a stabilit ca se va comanda scara corespunzatoare.
Dupa inca o luna a aparut si noua scara, dar supriza nici aceasta nu era cea din modelul comandat.
La ultimul email pe aceasta tema, firma respectiva nici nu a mai binevoit sa raspunda.
Singurul plus (daca mai poate fi vorba de plus dupa aceasta experienta) este calitatea produsului.
Valentina Teodor
Valentina Teodor4 ani în urmă
Am comandat patul rabatabil dublu cu birou Nova Desk. Ca produs final sunt multumită și îl recomand. Calitatea materialelor pare bună. Ceea ce nu mi-a plăcut a fost faptul că a venit ambalat cu o folie stretch, și aia doar la capete, a venit semi-asamblat dar foarte murdar, pe alocuri zgâriat dar foarte puțin, insesizabil aproape. Deși a lipsit o poliță, o doamnă a raspuns prompt și a doua zi am primit-o. De asemenea, și la montaj ne-am blocat la un moment dat și dânsa ne-a dat numărul cuiva care ne-a ajutat cu câteva sfaturi.
Cum spuneam, per total sunt mulțumită, dar se pot îmbunătăți: serviciile de împachetare si livrare, instrucțiunile de montaj musai și poate prețul.
Marius Vinturis
Marius Vinturis4 ani în urmă
Avem de 2 ani patul rabatabil nova cu canapea in camera fetitei. Il folosim zilnic, rabatat zilnic si este impecabil sistemul in continuare. Acum vrem sa comandam pt camera baiatului. Ca minus showroom ul cam departe si nu sunt toate produsele in showroom dar putem trai cu asta:)
Adrian Damian
Adrian Damian4 ani în urmă
NU RECOMAND

Produse de proasta calitate. Am cumparat anul trecut in martie un pat rabatabil de la această societate. După jumătate de an m-am trezit ca tăblia somierei s-a rupt. Iar de atunci si pana acum am sunat de nu mai stiu cate ori si nu s-a rezolvat nimic. Doar promisiuni ca venim săptămână viitoare sau nu știu când.... și uite asa au trecut aproape 6 luni. RUȘINE
Cristina Ioana
Cristina Ioana6 ani în urmă
Firma foarte neserioasa. Am asteptat 2 luni o comanda pentru o masa care mi s-a spus ca dureaza 2 saptamani si dupa 2 luni am fost anuntata ca masa a venit alta culoare decat cea comandata. Nu recomand!
Crys Anghel
Crys Anghel2 ani în urmă
Am achiziționat un mobiler Royal Elegance. Foarte prompți atat cu livrarea, cat si cu montajul, care a fost facut profesionist si fara sa faca mizerie.
Mihail Stefanescu
Mihail Stefanescu2 ani în urmă
Produsul de calitate, seriozitate în privința livrării, personalul amabil. În cazul meu este vorba de un pat rabatabil. Sigur îi voi mai vizita și pentru alte produse.
Locații recomandate