/Bucuresti/Magazin de mobila

AVANTA Furniture

Bulevardul Ghencea 126-132, București 061699, România

AVANTA Furniture
Magazin de mobila
4.7
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28R+97 București, România
+40 753 533 303
avantafurniture.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Pop
Anca Pop2 ani în urmă
Am contactat aceasta firma pentru mobilier in Constanța. Au venit la mine, mi-au luat masuratorile si am stabilit ulterior data montajului. Fiindca eu nu locuiesc in România, am tinut legatura prin whatsapp cu o persoana pe nume Iulia din aceasta companie. I-am rugat sa imi spuna exact data, au stabilit-o si ei in firma, mi-am luat bilet de avion si am ajuns la apartamentul meu din Constanța. I-am tot sunat si mi-au raspuns cu greu dupa cateva zile ca sa imi spuna ca nu este gata mobila pentru ca nu au avut materiale pe stoc! M-au purtat efectiv degeaba 3500 de km pe cheltuiala mea, am stat o săptămână in România fara sa mai primesc vreo explicatie de la ei, pur si simplu nu au mai raspuns la mesaje. Am toate conversațiile cu ei, si pozele de cand au fost la masuratori. M-au asigurat ca data montajului va fi aceea care am stabilit-o. Le-am spus in repetate randuri ca eu vin de la mare distanta si nu imi permit sa vin si sa nu fie gata. I-am intrebat cu cateva zile inainte de zbor si din nou, mi-au spus ca da, este ok, se va monta la data stabilita. Minciuni. Evitați aceasta firma daca aveti alte optiuni!
Vasile Lupu
Vasile Lupu4 ani în urmă
Tot respectul pentru profesionalismul de care ați dat dovada. Sunt foarte mulțumit de mobila realizată de către firma Avanta. Calitate garantata, montaj la timp si personal calificat si atent la toate detaliile.Va recomand cu încredere!
Cosmin Iatan
Cosmin Iatan4 ani în urmă
Salut , o mobila de foarte buna calitate si perosnal calificat pentru visul pe care l-ai avut referitor la cum va arata casa ta dupa ce aranjezi mobila , recomand cu mare drag si sigur daca voi mai avea nevoie voi apela oricand la serviciile voastre !
Ionel Chilian
Ionel Chilian4 ani în urmă
Buna ziua , mobila foarte bine manufacturată cu oamenii competenti și foarte buni la ceea ce fac îmi place calitatea lemnului și ma bucur ca am apelat la Avanta pentru ca de fiecare data când intru in casa este o plăcere sa văd cât de frumoasa este mobilată . Recomand Avanta!
Ilinca Munea
Ilinca Munea4 ani în urmă
Buna ziua , mulțumesc Avânta pentru exeperienta de care dați dovada și va mulțumesc pentru mobila extraordinara pe care ați făcut-o pentru mine , recomand cu maxima încredere și mobila pe care o visați se poate manufactura la Avanta!
Costel Dorobantu
Costel Dorobantu4 ani în urmă
Foarte prompți, au răspuns in câteva ore la cererea mea de oferta, la măsurătoare s-a venit a doua zi după ce s-a semnat contractul. Mobilierul de foarte buna calitate și foarte atent lucrat. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Personal calificat și atent la nevoile clientului.
Procop Adrian
Procop Adrian4 ani în urmă
Buna ziua , va multumesc pentru produsele de calitate si seriozitatea de care dati dovada prin intermediul vostru mi-am putut creea mobila de vis la care am tanjit toata viata , recomand cu incredere AVANTA Furniture !
Maria Blidaru
Maria Blidaru2 ani în urmă
Daca vreti sa va imbolnaviti de nervi ,sa asteptati 6 luni sa se termine de montat mobila, masuratori luate prost, lucrare sub orice critica lucrati cu AVANTA.
Eu m-am pacalit cu ei venind din recomandari, pret-calitate fara cuvinte, lipsa de comunicare, au finalizat mobila cand i-am amenintat ca ii dau in judecata
La 6000 de euro cat a costat mobila plang dupa bani.
Locații recomandate