/Bucuresti/Magazin de mobila

Pro Design Art Fabrica de mobila

Șoseaua Electronicii 48, București 023321, România

Pro Design Art Fabrica de mobila
Magazin de mobila
3.3
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XR+VP București, România
+40 770 188 339
vdmobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Serpau
Mihaela Serpau2 ani în urmă
Felicitări pt ușa glisanta, Echipa a lucrat curat și cu mult profesionalism, recomand 👍
Marius Gavrila
Marius Gavrila2 ani în urmă
In final a iesit cum ne-am dorit , de aceea dau nota maxima, asta neinsemnand ca a fost totul perfect. Mobila de bucatarie principala cu 4 corpuri sus + 1 etajera + 4 corpuri jos + blat bucatarie quartz cu chiuveta quartz + dulap lateral si deasupra frigider + masca centrala si calorifer + masa bucatrie tip insula cu blat quartz - executate foarte bine. Recomand termene mai largi, mai ales la produsele subcontractate + atentie la numarul de manere .
Mariana Cornelia Mitu
Mariana Cornelia Mitu2 ani în urmă
Buna ziua! Experienta cu PRO DESIGN ART este fooooarte neplacuta. In primul rand nu-si merita titlul si nu fac cinste acestuia. In al doilea rand oamenii nu dau informatiile complete si nu iau in calcul posibile variante pentru a nu intampina dificultati in ceea ce priveste montarea mobilei de bucatarie, electrocasnicele, etc. Nu sunt profesionisti!!!!
Nu respecta termenele de livrare, trebuie sa suni si sa insisti cu telefoane pentru a-si onora comenzile, atat la birouri cat si la cei care se ocupa cu montajul mobilei. NU RECOMAND SUB NICI O FORMA. DACA TINETI LA BANII DUMNEAVOASTRA...FERITI-VA DE PRO DESIGN ART sau ONCOS DESIGN SRL.
PS. NU MERITA acea steluta insa nu ai alta posibilitate de a posta.
Radu Badea
Radu Badea2 ani în urmă
Exterm de necooperativi. Am incercat sa aflu pretul la un scaun, mi s-a raspuns sa scriu o cerere, ca unele produse nu se mai produc unele nu sunt pe stoc si ca el (adica persoana de contact de pe site) nu poate sa stie preturile la toate produsele. Adica eu client sa pierd inca o data vremea sa ii contactez ca ei nu cunosc propriile produse. Evident, pretul la scaune nu este online (daca nu se mai produc, de ce nu sunt scoase de pe site?). Atitudinea ostila si obraznica a vanzatorului m-a facut sa-i dau aceasta recenzie negativa si sa nu recomand aceasta firma.
Alina Mihai
Alina Mihai5 ani în urmă
Am avut parte de o experienta foarte neplacuta! Agentul care a venit sa ia masuratorile a facut totul pe graba, nu a fost atent la cerintele noastre si a incurcat cotele. A fost nevoie sa vina si a doua oara pentru ca a uitat sa masoare ceva. Noi am mai facut mobilier pe comanda cu o echipa de baieti care lucrau “la negru”, si absolut ceea ce am cerut-ba chiar au fost draguti sa includa ei unele servicii fara a mai cere un contracost- am primit. Aici in schimb, dupa ce pretul a fost modificat de 3x - crescand bineinteles, cand agentului respectiv i s-au semnalat unele greseli in proiectul final a fost incredibil de defensiv, nestiind sa discute cu mine-client, atacand orice problema expusa. Eu apucasem sa platesc acel avans, insa le-am spus ca la urmatoarea modificare de pret a 4x, din cauza incompetentei agentului lor, refuz sa mai platesc vre-o diferenta. Nu pentru ca suma respectiva ar fi fost peste ceea ce familia mea ne-am fi permis, ci pentru ca am simtit lipsa de profesionalism si nepasarea, obraznicia agentului care s-a ocupat de proiectul nostru. Capul plecat palosul nu-l taie, eu lucrez in vanzari deasemenea, si niciodata nu as fi procedat asa.
Ulterior am fost contactata de un superior care a venit cu solutia de a imparti diferenta in 2- jumatate suportata de ei, jumatate de mine.
Am acceptat acest lucru deoarece am nevoie de dressing destul de repede, insa as fi fost dispusa sa renunt de tot la ei daca nu ne-am fi intalnit la jumatate.
Daca rezultatul final este precum experienta de pana acum, sper din tot sufletul sa nu, insa daca este, si noi vom face o plangere deasemenea la protectia consumatorului.
Dragoș Margu
Dragoș Margu7 ani în urmă
Niste gainari disperati sa iti ia banii in avans, dupa care nu iti mai raspund la mailuri. Cele mai proaste servicii oferite vreodata de o firma vreodata. Eu nici dupa o luna si jumatate nu am reusit sa primesc un pat platit in avans. EVITATI FIRMA ASTA!
Simona Polog
Simona Polog2 ani în urmă
Calitate mediocra, customer service zero. Am comandat un dressing in luna mai si a fost montat in august, cu 3 saptamani intarziere pentru ca au "intampinat probleme tehnice". Nu au platit nicio penalitate, asa cum era prevazut in contract. Project manager-ul cu care am tinut legatura a fost foarte prompt pana am platit avansul. Dupa aceea, cu greu mi-a raspuns la telefon si asta doar ca sa ma redirectioneze catre altcineva. Cu siguranta prima si ultima oara cand cumpar de la ei.
Sandulache Stefan Cristian
Sandulache Stefan Cristian2 ani în urmă
Acum 7 ani alegeam sa lucram cu Pro Design Art pentru o bucatarie minunata, care si astazi este la fel ca in prima zi, desi sotia gateste de 10 ori pe zi 😀
Anul acesta a venit randul livingului, dormitorul copilului si dining room 😍
Raportul calitate/pret a fost unul foarte avantajos, si vreau sa spun ca totul arata excelent, lucrat cu grija si mai ales profesionalism 👍
Daca sotia si copilul sunt bucurosi, atunci puteti realiza ca ati facut o treaba de calitate, fapt pentru care este randul meu sa va multumesc 🤗
Mai avem si o terasa, asa ca in scurt timp cu siguranta vom apela la dumneavoastra 👍
Locații recomandate