/Bucuresti/Magazin de mobila

Magazin de mobila în Bucuresti

Nu mai trebuie de multă vreme demonstrat faptul că o casă poate să devină cea mai șic sau cea mai elegantă cu ajutorul mobilierului ales. Și un magazin de mobilă este cel mai bun loc unde poți să găsești cel mai frumos mobilier care să pună cel mai bine în valoare interiorul casei.

Vei găsi aici profesioniști care să te ajute în căutarea unui mobilier care să se acorde cu stilul și decorațiunile interioare. Dacă ai un stil mai modern, la un magazin de mobilă vei găsi un mobilier din oțel, din mdf, din lemn și metal. Iar dacă ai un stil mai relax sau mai casual, vei putea alege un mobilier în stil scandinav.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.