/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobila de bucatarie WIZA

Bulevardul Ghencea 79, București 061697, România

Mobila de bucatarie WIZA
Magazin de mobila
4.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C27P+MR București, România
+40 744 645 765
wiza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Alina Mardari
Alina Mardari5 ani în urmă
Multumită de calitate și pret desigur! Am căutat la multi producători până am ajuns să găsesc cel ma ibun raport pret calitate la voi. Recomand cu încredere!
Iurii Mardari
Iurii Mardari5 ani în urmă
Multumit de calitate si pret foarte accesibil!
Loredana Megelea
Loredana Megelea2 ani în urmă
Recomand cu încredere! A fost o experienta extraordinara, de la prezentarea în showroom-ul din Ghencea pana la montajul acasă. Au respectat toate termenele promise - măsurători, execuție, transport și montaj. Un mare plus si pentru băieții de la montaj, super profi și atenți la detalii, au lucrat impecabil, foarte simțiți, au făcut curat în urma lor. Totul a decurs foarte bine de la un capăt la altul
George Liurea
George Liurea2 ani în urmă
Buna. Felicitări toată echipa care desfășoară activitatea aici în România cât și la Dv la fabrica,astăzi au montat bucătăria, suntem foarte bucuroși și ffffff .....mulțumiți. Felicitări.George Liurea.
Ungureanu Alexandru
Ungureanu Alexandru2 ani în urmă
Am solicitat oferta pe email și în aceeași săptămână a venit Dl. Iuri cu laser și tot ce a trebuit de ne-a măsurat bucataria, a propus un aranjament mai eficient și 2 zile mai târziu am avut schiță pe calculator. Livrarea se face in 7-11 săptămâni contractual, la mine au fost 8 săptămâni iar așteptarea a meritat. Băieții de la montaj au observat mici deficiente pe care nu le-aș fi observat și au revenit cu piesele corectate conform proiectului (spre exemplu cornișa era toată alba, chiar si deasupra soldatului albastru). Foarte încântat și de amabilitatea Dnei. Daniela care s-a ocupat de comunicarea scrisă.
Cosmin Colceriu
Cosmin Colceriu2 ani în urmă
Bucataria a fost livrata si montata impecabil!!! Calitatea se simte in materiale si sistemele de inchidere/glisare. Totul a fost montat "la linie" intr-un bloc vechi cu pereti foarte strambi si unghiuri neregulate! Multumim echipei Wiza!!! Recomand cu incredere!
Prenume Nume
Prenume Nume2 ani în urmă
Nu recomand! Personalul lasa de dorit, vorbesc foarte urat! Aveau o mobila de bucatarie expusa in showroom, am ales exact acel model, iar in ciuda faptului ca spatiul din casa era mai mic decat mobila din showroom, pretul a fost cu 2400 de lei mai mare, explicatia a fost ca preturile au crescut in ultima luna cu 24%, iar la doua zile dupa ce au facut masuratorile si ne-au dat pretul final, au revenit cu un telefon sa ne informeze ca pretul final a mai crescut cu inca 300 de lei. O bataie de joc pe foarte multi bani! Repet, nu recomand!
Ianis Krm
Ianis Krm2 ani în urmă
Suntem foarte multumiți de mobila realizată de Wiza.
Recomandam cu mare plăcere echipa Wiza, de asemenea si echipa de livrare si montaj, -rapid, cu multă atenție si acuratețe.
Sunteți cei mai buni!
Succes in continuare si la cât mai mulți clienți multumiți!
Locații recomandate