/Bucuresti/Magazin de mobila

Metal Creativ - Usi glisante sticla - Balustrade metal - Masti metal

Șos. Morarilor 1, București 022451, România

Metal Creativ - Usi glisante sticla - Balustrade metal - Masti metal
Magazin de mobila
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5Q9+W8 București, România
+40 749 249 007
metal-creativ.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lorena Diaconescu
Lorena Diaconescu2 ani în urmă
Colaborarea cu Dl Andrei si echipa sa a fost pe masura asteptarilor pe care le-am avut inca de cand l-am “descoperit” dupa multe cautari. A dat dovada de profesionalism, promptitudine si servicii de foarte buna calitate. Suntem foarte multumiti de rezultat si il recomandam cu mare drag.
Alina-Iuliana Dicu
Alina-Iuliana Dicu2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta companie pentru realizarea balustradelor din intreaga casa.
Am fost f placut impresionati de profesionalismul de care au dat dovada.
Au venit la montaj cu totul pregatit, nu a fost nevoie de nici o ajustare. S-a lucrat f curat, fara sa se sparga marmura si fara a afecta peretii. Baietii au si facut curatenie in urma lor. Recomand cu incredere serviciile lor. Desi termenul de livrare este mai mare, calitatea lucrarii si profesionalismul fac ca asteptarea sa merite.
Irina H.
Irina H.2 ani în urmă
Colaborare facila cu echipa. Usa glisanta comandata arata perfect,si functioneaza impecabil. Produs de calitate si livrat inainte de termen. Vom mai colabora cu siguranta. Multumesc pentru serviciile oferite! Recomand!
Catalin Albastroiu
Catalin Albastroiu2 ani în urmă
Lucrare excelenta. Timp de executie bun. Echipa prietenoasa. Recomandam cu drag pentru absolut orice lucrari!

Ne-au ajutat cu mascarea a 2 unitati exterioare de AC + un extra dulap de depozitare deasupra uneia din unitati + o masca interioara pentru zona routerelor deoarece cea gandita de dezolvator era prea mica pentru ceea ce aveam noi nevoie.
Monica Urziceanu
Monica Urziceanu2 ani în urmă
Multumesc foarte mult! Recomand cu drag aceasta echipa, au muncit mult pentru aceasta lucrare custom si rezultatul este foarte frumos si totul a decurs foarte bine, de la masuratori, gasit solutii creative (pentru ca scarile sunt inegale din constructie), au folosit materiale foarte bune si super montaj (au montat foarte atenti la detalii! si super profi!). Multumesc inca o data!
Adrian Popa
Adrian Popa2 ani în urmă
Am colaborat pentru realizarea unei usi metalice cu sticla securizata, care ofera un aspect mai industrial. Proiectul a fost incheiat cu succes de o echipa profesionista, cu multa atentie la micile detalii.
Liviu Ciulinaru
Liviu Ciulinaru2 ani în urmă
Echipa de profesionisti. Am avut nevoie de o usa dubla cu sticla securizata si rama metalica pentru a se incadra intr-un design industrial. Am primit recomandari tehnice iar proiectul a fost realizat cu succes intr-un timp scurt, usa avand o calitate foarte buna.
Valentina
Valentina2 ani în urmă
Am cautat luni de zile o masa tip bar care sa fie exact asa cum vreau si cand in sfarsit am decis sa fac cadru de bar la comanda si sa folosesc blatul meu, am gasit Metal Creativ. Toata comunicarea cu ei a fost in principiu pe email si mi-au raspuns foarte repede la toate intrebarile pe care le aveam in legatura cu cadrul de bar pe care il voiam. Au fost foarte prompti si cu livrearea cadrului odata ce a fost gata si cadrul e foarte stabil si arata super bine. Inca mai am de mobilat apartamentul si cu siguranta ii voi contacta din nou, daca nu gasesc ce vreau eu deja facut. Recomand cu drag.
Locații recomandate