/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobilaunicat

Șoseaua Chitilei 14, București 012381, România

Mobilaunicat
Magazin de mobila
4.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2GV+QG București, România
+40 746 242 411
mobilaunicat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andy Szekely
Andy Szekely2 ani în urmă
Recomand pentru un motiv foarte simplu: apreciez un furnizor care sta cu tine pana esti multumit. Cei de la Mobila Unicat fac asta. Mai ales cand faci mobila pentru apartamente cu pereti care nu sunt perfect drepti, lucrurile nu vor iesi la fix din prima. Dar daca furnizorul are bunavointa si dorinta sa faca lucrurile bine pana la capat, ele se fac. Felicitari lui Nicușor Ciobanu si echipei sale ! Recomand si pentru ideile inovative cu care ei vin la fata locului !
Mircea Zarnescu
Mircea Zarnescu2 ani în urmă
Experiența cu Mobilaunicat a fost excelenta, foarte rar am întâlnit un furnizor așa profesionist. Toate interacțiunile cu ei, de la prima întâlnire din show-room - prima oferta a venit la câteva ore după, întâlnirea foarte minuțioasa a măsurătorilor și, cel mai important: montajul impecabil. Am apreciat foarte mult promptitudinea, faptul ca am fost ascultați si nu am fost întâmpinați cu clasicul “nu se poate”, ba din contra, ne-am gândit împreuna la soluții, echipa a fost profi, montajul a fost rapid si curat - domnii de la montare n-au lăsat un șurub sau o bucata de folie in urma si asta zice multe despre dânșii.
Una peste alta aveți 5 ⭐️ de la mine!
Razvan Uifalean
Razvan Uifalean2 ani în urmă
8/10 (intr-un sistem de 5 stele ar fi 4/5)

Scriu acest review dupa ce am folosit bucataria timp de 8 luni, deci pozele sunt ale unei bucatarii deja incercate.

Am ales MobilaUnicat bazat pe review urile de pe google. Experienta din sediu - prezentarea si alegerea materialelor, proiectarea bucatariei, etc - a decurs fara absolut nici o problema. Negocierea pretului se face intr-o foarte mica masura (take it or leave it kind of deal), dar am considerat ca, daca a plati cu 30% mai mult (fata de alternative mai prost cotate pe google) inseamna o scutire de stres si reparatii ulterioare, atunci merita.

Bucataria a fost livrata si montata la timp (mi-au propus chiar o data mai devreme). La montaj, mesterii au lucrat sustinut. Evident, au aparut si niste probleme aferente unui proiect complex: nu s-a tinut cont de iesirea de gaz in timpul proiectarii, o placa de exterior avea dimensiunea gresita, o priza a fost calculata prost si bloca asamblarea mobilei, etc... dar spre surprinderea mea, majoritatea problemelor au fost rezolvate in aceeasi zi de montaj: a fost decupat loc pentru iesirea de gaz, placa dimensionata prost a fost inlocuita in mai putin de o ora cu alta adusa de la atelier, iar de priza m-am ocupat eu ulterior.

In final, bucataria a iesit cum mi-am dorit, cu putin mai mult stres decat anticipasem pentru banii pe care i-am platit pentru proiect.

Concluzia mea, spuse fiind cele de mai sus, este ca RECOMAND Mobila Unicat daca aveti un proiect de amploare (SI un buget pe masura) DAR sa va inarmati cu rabdare in ziua montajului.
Nicolae Oprea
Nicolae Oprea2 ani în urmă
Va multumim pentru mobilerul de bucatarie facut de firma Mobila Unicat. Ne bucuram ca am ales sa facem aceasta alegere mai ales dupa ce am citit parerile altor clienti si venind dupa un dezastru provocat de firma care ne-a mobilat livingul si dormitorul.
Asta arata ca nu intotdeauna ce este ieftin este si bun !!!
Bucataria a iesit asa cum ne-am dorit si cel mai important a fost ca termenul dat pentru livrare a fost respectat.
Multumim tuturor implicati in proiect si pentru ajutorul dat in alegerea design-lui si materialelor precum si echipei de montaj care au fost foarte meticulosi .
V-am recomandat si vecinilor care au in plan sa-si schimbe bucataria la anul !!!
Adrian Burca
Adrian Burca2 ani în urmă
Am inceput sa lucrez cu ei de prin 2008. Am mobilat cu ei pana acum 5 apartamente full. Sunt super multumimt de intreaga echipa de la proiectare pana la montaj. Mobilierul este de calitate, nu am ce sa repar ,dupa atatia ani mobila arata ca in ziua in care a fost montata.I-am recomandat tuturor prietenilor mei si nu am avut nici un feed back negativ de la ei, ba din contra i-au recomndat si ei mai departe. Daca vreti calitate si seriozitate apelati cu incredere, veti ramane clienti pe viata. Multumesc MobilaUnicat!!
Nocclean
Nocclean2 ani în urmă
Da la “VIS” la “SCHIȚĂ” la “PRODUS FINIT”.Asta este parerea mea despre lunga colaborare cu echipa Mobilă Unicat.
Dacă vă doriți o “SOLUȚIE TEHNICĂ” apelați la Mobilă Unicat,dacă vă doriți “PREȚ” mergeți la IKEA!
Recomand Nicușor Ciobanu
Narcisa Grigoroiu
Narcisa Grigoroiu2 ani în urmă
Calitate și profesionalism. Mai multe bucătării realizate in apartamentele in care am locuit. Materialele, proiectul, montajul sunt de calitate superioara; experiența personalului și colaboratorilor își spune cuvântul în fiecare proiect. Cu câțiva ani în urmă am solicitat un proiect pentru a mobila pentru un dormitor, dressingul si patul realizat sunt in stare perfecta de funcționare. Cu puțin timp in urma le-am solicitat să îmi realizeze un dulap pentru baie și au propus un proiect ingenios care se compune din două dulapuri cu o zona de etajera care se asortează perfect cu ușa încăperii. Echipa mobilaunicat este specială prin implicarea în realizarea visurilor tale legate de spațiul pe care vrei sa îl amenajezi. Am cumpărat de curând o noua lucuinta și abia aștept să punem in opera mobilierul pentru bucătărie..living și dormitoare. Mulțumesc mobilaunicat❗
Ioana Patra
Ioana Patra2 ani în urmă
Colaboram de foarte mult timp, mobila se comporta excelent ani și ani la rând, fapt ce m-a făcut revin de fiecare data la Mobilaunicat pentru mobilarea mai multor apartamente. Rezultatul a fost întotdeauna peste asteptari, livrarea la termenul stabilit iar proiectul respectat până în cel mai mic detaliu. Un alt aspect pozitiv este faptul că toți proiectanții au un mod foarte bun de comunicare cu clientul, te ajuta cu multă răbdare și găsesc soluții creative pentru orice tip de spatiu.
Recomand cu încredere!
Locații recomandate