/Bucuresti/Magazin de mobila

Outlet discount mobila

Șoseaua Pantelimon 300, București, România

Outlet discount mobila
Magazin de mobila
3.4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5R9+V3 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liviu S
Liviu S2 ani în urmă
Preturi exagerate, produse cu defecte, nu recomand.
Popa Alex (Popica)
Popa Alex (Popica)2 ani în urmă
Pentru reclama ce o fac te astepti la altceva, o sa gasiti o cladire veche , in incinta pereti cu mucegai si un miros foarte urat .
Diana Varvara
Diana Varvara2 ani în urmă
Am ajuns aici dupa ce am vazut pe facebook multe poze frumoase cu multe produse atractive.
Dezamagirea a fost destul de mare....pentru ca in Romania se practica un fel de marketing nesimtit. Scrie pe usa 50 prc discount la tot din magazin ( si zici wow? Ce noroc!!) Ce sa vezi??? Preturi marite nu o data poate de ori ca apoi sa te faca sa crezi ca ai cumparat un chilipir....totusi ideea de outlet se pierde clar aici. Daca un produs este nou nu inseamna ca trebuie sa fie mai scump decat in magazinele de profil....sa dau un ex: un set oarecare de farfurii costa 530 ron ( la care se aplica asa zisul discount de 50 procente). Dar eu ma intreb nu cumva 200 si ceva este unul nou in magazine??? Unde este ideea de outlet si cu redecere aplicata inca o data??? Produsul devine tot mai scump??? De ce suntem luati de fraieri???
Alexandra Tudor
Alexandra Tudor3 ani în urmă
Prețurile dumneavoastră sunt triplate , am bătut drumul pana la dumneavoastră degeaba și când am lăsat comentariu pe Facebook l-ați șters sa nu m-ai vadă și alte persoane ! Rușine
Ioana Maria
Ioana Maria2 ani în urmă
Multe produse interesante și diferite la prețuri accesibile. Recomand!
Am cumpărat acest cadru metalic de pat și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. Am prins o reducere de 40% iar prețul final achitat a fost de 350 lei.
Dan Moldovan
Dan Moldovan2 ani în urmă
Prețuri bune, produse noi, diferite de ce găsești în magazinele de mobilă din România. Nu fac rezervări, dar nu e foc să te deplasezi acolo dacă chiar vrei un produs. Personal amabil.
Ciprian Tufan
Ciprian Tufan2 ani în urmă
Inca am o comoda pe care au livrat-o cu angajatii lor, gaurita in urma transportului si nu am primit niciun raspuns de 2 saptamani din partea proprietarului acestui loc.
Troaca ar fi dupa mine...gasesti si cateva lucruri altfel!
Dinu Sabo
Dinu Sabo2 ani în urmă
Dezamăgitor...niste preturi care nu se revăd in calitatea produselor. Multe dintre piesele expuse sunt deteriorate într-o măsură mai mare sau mai mică. Sunt piese de mobilier aduse probabil din străinătate care au fost deja expuse, fara ambalaj, unele frumoase dar preturile nu au nicio legătură cu realitatea. Foarte puține merita prețul cerut. In rest personalul este amabil și locația destul de accesibila.
Locații recomandate