/Bucuresti/Magazin de mobila

Stil Autentique Saltele Bune si Nebune

Drumul Timonierului 26 NO ETAJ 2, București 061131, România

Magazin de mobila
4.5
32 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2JG+FF București, România
+40 785 228 629
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Chirica Cristian356 zile în urmă
Cunosc aceasta firma de multa vreme dar ce se intimpla acum nu mai e ce a fost... Va voi detalia pt cei care vor sa comande mobila pe viitor sa fie cu mare atentie pentru ca nu se taie chitante si se dau tepe, nu iti mai raspund la telefon si nu mai returneaza nici un ban, greseala mea a fost ca am comandat fara ca cer chitanta fiind un vechi client al lor... Voi povesti istoria mea cu aceasta firma ca sa nu mai cada nimeni in a nu isi mai recupera banii daca produsul livrat nu corespunde. Mare grija daca alegeti sa faceti comanda de la Stil Autentique pt eu sint unul pagubit si ii voi face mari probleme acestei firme in curind. Am comandat o saltea super ortopedica Domnului Cristi , si mi-a adus-o fara husa doar buretele si spund ca fetele nu au avut timp sa faca croiala...si mi-a livrat-o daoar asa spunnd ca in citeva zile imi aduce si husa. ii spun ca nu corespunde la duritate si sa imi aduca o mostra sa facem alta eventual sau retur daca nu este. A venit cu doua mostre evident nu erau ce trebuie si am comvenit de comun acord sa imi vireze banii in cont. Cristi cel care are firma Stil Autentique a disparut , la telefoane nu mai raspunde. MARE GRIJA PENTRU CEI CARE DORESC SA COMANDE DE LA ACEASTA FIRMA !!!
Vlad P
Vlad P2 ani în urmă
Ma mir ca are atatea recenzii bune, probabil sunt false. Toata afacerea asta este o minciuna, o țeapă ordinară!
Nu au cum sa aiba atatia clienti multumiti cat timp ei incaseaza avansuri si apoi nu mai răspund la telefon sau email.
Nu vă lăsați păcăliți de bruma de fals profesionalism.
Laurentiu craciun
Laurentiu craciun2 ani în urmă
Fiind in scaun cu rotile am ramas surprins de profesionalismul din aceasta firma.Am achizitionat o somiera electrica cu telecomanda acum cativa ani buni,tinand cont de sfaturile primite si le sunt recunoscator si in ziua de azi pentru calitatea si utilitatea produsului.
Cu asemenea oameni Romania mai are sperante!
Sys one
Sys one2 ani în urmă
Am achizitionat patul medical cu somiera electrica si saltea. Singurul calificativ care il pot da dupa 2 luni de utilizare este " exceptional".
Receptivitate pt nevoile si cerintele solicitate, raspuns rapid pt nelamuriri.
Transport/ livrare rapida si precisă.
Montarea este simpla.
Functionalitate fara cusur, comod, solid, somiera este potrivita atat pt persoanele cu probleme de mobilitate, cat si pt cele fara probleme.
Steaua este exact ce aveam nevoie (luata la recomandarea Stil Autentique dupa necesitatiile noastre, eu necunoscând tipurile de saltea)
Raport calitate/pret foarte bun.
Singurul lucru care este usor incomod pt noi, este tablia laterala (cea mobila) care este un pic prea inalta, dar probabil ca a fost conceputa asa sa fie utila si pt persoanele mai masive (la noi beneficiarul este mic de statura). Momentan noi nu o folosim pt ca nu este nevoie, deci nu imi creeaza probleme.
Multumesc pt profesionalism, ajutor si rabdare, Stil Autentique!
Marian Capota
Marian Capota2 ani în urmă
Am deficienta fizica de la nastere si am apelat la profesionistii de la Stil Autentique pentru a comanda un pat adaptat nevoilor mele. Am gasit un colectiv minunat, comunicativ, rabdator si atent la nevoile mele. Sunt foarte multumit de pat si saltea.
Recomand cu incredere tuturor celor care doresc un pat confortabil si o saltea foarte odihnitoare.
Multumesc colectivului de la Stil Autentique!
Gabriela Florea
Gabriela Florea2 ani în urmă
Am apelat la serviciile firmei Stil Autentique de doua ori, pentru parintii mei care inca traiesc in Romania. Am resedinta in Singapore si i-am contactat prin e-mail. Prima comanda a fost o saltea standard pentru un pat Queen size. A fost livrata imediat si este o saltea de o foarte buna calitate. A doua comanda, desi a fost una "custom made" pentru o saltea cu dimensiuni diferite comparativ cu cele standard de pe piata...la fel. A fost livrata repede, avand in vedere dimensiunile deosebite si familia mea e multumita.
Recomand Stil Autentique cu toata increderea, au saltele de calitate si serviciu impecabil.
Manuela Trifan
Manuela Trifan2 ani în urmă
Am comandat un pat medical împreună cu saltea antiescare, precum si o husă impermeabila pt saltea. Am fost plăcut impresionată de calitatea produselor, iar raportul preț/calitate este unul foarte bun. Mulțumesc pentru amabilitate si profesionalism domnului cu care am discutat de la preluarea comenzii până a ajuns la mine acasă. Recomand cu toată căldura.
Paun Alexandru
Paun Alexandru2 ani în urmă
Recomand 100% pentru cine doreste saltele noi, in special cu dimensiuni atipice. Astfel de servicii "custom-made" in Romania sunt din ce in ce mai greu de gasit. Am un pat vechi din lemn lucrat manual "de la bunici" pentru care am avut nevoie de saltele si somiera noua. Aici am gasit solutia cea mai buna la o calitate excelenta.
Roxana Buse
Roxana Buse2 ani în urmă
La inceputul saptamani trecute am comandat o somiera Antique 9 cu picioare de dimensiuni atipice fata de standardul oferit.
In 2 zile am primit coletul, iar datorita unei neintelegeri, picioarele somierei erau mai mici. A doua zi dimineata am primit deja noile picioare. Chiar am solicitat daca se poate trimite cu unul in plus fata de comanda initiala, iar domnul care se ocupa de preluarea comenzilor a fost foarte serviabil si receptiv la rugamintile noastre iar pentru cel de-al doilea transport nu a trebuit sa achitam nimic in plus.
De cateva zile de cand am primit noua somiera, se simte diferenta si ne odihnim mai bine.
Cu siguranta o sa-i recomandam mai departe si o sa mai apelam la servicile si produsele oferite de cate ori o sa fie cazul.
Locații recomandate