/Bucuresti/Magazin de mobila

Bellusso Design

Strada Badea Dumitru 7-9, București 050388, România

Bellusso Design
Magazin de mobila
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93CQ+QC București, România
+40 722 385 988
bellusso.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mavrikha Ahina
Mavrikha Ahina2 ani în urmă
Am facut usi la comanda in toata casa, super calitate cu furnir de lemn, la pret decent si multe customizari :) Spre deosebire de Porta Doors care mi-au luat banii pe masuratori si dupa mi-au refuzat comanda, pe motiv ca am unii pereti strambi (e vreun bloc in Bucuresti cu peretii perfect drepti? ca eu n-am vazut nici vechi nici nou...) si imi permit sa am faianta in hol/bucatarie/baie (cine n-are macar in bucatarie/baie?) ... cei de la Belusso am masurat si facut fix ce trebuie, marimi, inaltimi, tocuri speciale etc - chiar mai ieftin si mai calitativ (usile cu furnir de lemn de la la producatorii care le faceau marimi standard erau chiar mai mult). In plus, au avut deosebita atentie sa potriveasca cum i-am rugat culoarea usilor cu faianta, gresia si parchetul asa cum imi doream, pt ca aveam deja multa mobila si parea altfel foarte incarcat sa mai adaug o culoare - ceea ce au si reusit perfect. Mi-au facut si ce modele am vrut pe ea, am ales numarul de patrate, geamuri etc. Mi-am ales si clantele mai valurite (pt care au niste colaboratori). S-au tinut si de data promisa, chit ca era aproape de Craciun - si am reusit sa ma mut inainte de sarbatori. Ulterior n-au ezitat sa vina pentru detalii si retusuri la care nu ma gandisem initial, sunt super prompti si profi, ii recomand oricui cu caldura!
Iulia Ardelean
Iulia Ardelean2 ani în urmă
Am colaborat cu dumnealor pentru un dressing si un dulap pentru lavoarul din baie. Sunt mai mult decat multumita. Am avut la dispozitie tot timpul necesar sa aleg culorile, modelul, au fost disponibili de fiecare data cand am avut intrebari, nelamuriri, sau cand am vrut sa fac o schimbare la designul initial. Preturile sunt rezonabile, iar atat materialele, cat si mobilierul rezultat sunt de calitate. Lucreaza cu grija, cu interes si profesionalism. Mai am cateva proiecte in plan si fara indoiala voi apela tot la ei.
Vlad Traciuc
Vlad Traciuc2 ani în urmă
Am facut un dulap de dormitor pe colt la comanda si produsul final a iesit perfect. Am vazut o foarte mare atentie la detalii si la imbinari in timpul montajului. Am primit si sfaturi foarte utile la momentul masuratorilor si al schitei finale. Nu sunt genul de oamnii carora daca le ceri un design prost il fac ca a zis clientul; incerca sa te ajute, sa-ti ofere alternative. Montajul si executia au fost rapide, chiar daca a fost la mijloc perioada sarbatorilor. Per total sunt foarte multumit si o sa apelez la ei si in viitor.
Daniela Cernea
Daniela Cernea2 ani în urmă
Mi-am facut mobila pe comanda in mai multe randuri cu ei. Sunt foarte profesionisti. Lucreaza impecabil. Toti prietenii mei imi admira mobila si i-am recomandat la mai multe persoane care au fost la randul lor extrem de multumite. Raportul calitate/pret este foarte bun. Sunt prompti. Si-au respectat termenele date. Foarte atenti la detalii. Mai rar oameni atat de dedicati si care se vede ca le place ceea ce fac. Le multumesc si pe aceasta cale si ii recomand cu incredere. Le doresc mult succes in continuare!
Pavel Dumitru
Pavel Dumitru2 ani în urmă
Am comandat Uși de interior și mobilier baie bază chiuvete. S-a ținut cont de dorințele noastre "personalizate" iar calitatea execuției pieselor și montajul au fost pe măsura așteptărilor și să nu credeți că au fost mărunte. Următorul pas: bucătăria!!!
Chivu Madalina
Chivu Madalina2 ani în urmă
Recomand cu plăcere. Îmi pierdusem speranta in a găsi pe cineva care sa îmi satisfacă asteptarile in ceea ce privește mobila de Bucătărie. Timp de 6 luni am căutat un producător de mobila care sa înțeleagă ceea ce îmi doresc. Belusso Design a reușit sa creeze mobila la care am visat, este elegantă, de calitate, materialele utilizate sunt cele mai bune, calitative și durabile. Timpul de execuție și montaj a fost neașteptat de scurt. Pot garanta ca serviciile firmei ating chiar și cele mai ridicate așteptări.
Robert Stan
Robert Stan2 ani în urmă
Vreau sa multumesc baietilor pentru lucrarea bine executata si montata. Totul a iesit ca la carte chiar daca am avut peretele din constructie usor stramb, au facut in asa fel sa iasa linie. Consultanta si masuratorile au fost f bine facute, cu recomandari si explicatii argumentate, cam tot ce am vrut diferit cumva au gasit o solutie. Intr un singur cuvant: recomand
Laurentiu ungureanu
Laurentiu ungureanu2 ani în urmă
Am contractat un proiect amplu cu această companie(mobilă pentru trei camere+dressing) și nu pot să am decât cuvinte de laudă și apreciere pentru calitatea lucrării și promptitudinea băieților. Un lucru rar întâlnit în zilele noastre...
Chiar și după terminarea lucrărilor au fost foarte serioși când i-am chemat pentru mici retușuri și reglaje, găsind timp în programul lor super încărcat. Recomand cu mâna pe inimă! Bravo lor!
Locații recomandate