/Bucuresti/Magazin de mobila

EVO Horeca

nr, Șoseaua Chitilei 177, București 012387, România

EVO Horeca
Magazin de mobila
4.3
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2MH+54 București, România
+40 21 667 0396
evohoreca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anna
Anna2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile EVO Horeca.
Personal profesionist si amabil.
Recomand!
Ioana Georgiana Ivanica
Ioana Georgiana Ivanica2 ani în urmă
Va multumesc pentru colaborarea de exceptie, oameni amabili si acum la a doua comanda, la fel ca la prima, acum ceva timp. Ii recomand cu drag!
Alex achitene
Alex achitene2 ani în urmă
Cele mai bune soluții pentru problemele mele. Mulțumiri!
Paul Decuseara
Paul Decuseara2 ani în urmă
Din pacate (pt buzunarul meu) sunt nevoit sa ma alătur si eu celor ce ii critica. Dezamagitoare experienta cu ei. Calitate slaba (textilul tapiteriei este un fas zici ca i de umbrela). Marketing mincinos / se dau client oriented sa te prinda si apoi daca e o problema degeaba le invoci argumentat anumite lacune in abordare si executie ca se cred imaculati si intorc vorbele cum vor ei ca sa iasa bine. Lipsa simt anticipație probleme, slaba proactivitate. Si exemplele ar putea continua. Nu voi mai comanda niciodata de la ei dar nu cred ca le pasa ca nu sunt in target.
Clipa Daniel
Clipa Daniel4 ani în urmă
O echipă profesionista și mobilier de calitate! Recomand cu încredere
Trusca Alin
Trusca Alin5 ani în urmă
Ne straduim sa va oferim varietate mare de produse si servicii la preturi fair, cat putem de prompt. 👍
Cristina Carmen
Cristina Carmen6 ani în urmă
Produsele oferite sunt o combinatie intre tehnologie, design si creativitate; sunt marci inregistrate si poarta semnatura unor designeri renumiti, iar unele au primit diverse recunoasteri si premii internationale. Aceste caracteristici, alaturi de serviciile de calitate oferite de catre EVO Horeca (consultanta de specialitate, design 100% romanesc si proiectare personalizata) sunt atuurile unei alegeri care pot face diferenta in orice afacere.
Teglas Stefan
Teglas Stefan2 ani în urmă
Aparent o firma buna, datorita unui marketing reusit pe FB. Preturile sunt pentru produse de top, fapt ce nu te sperie pentru ca serviciile prevanzare sunt bune, promti, cu solutii in aparenta. Plata se face in avans. Clar, pt ca altfel nu ai mai plati. Vine marfa cu o tapitetie jalnica si ca si lucratura si ca si aspect; suni si spui ca nu e ce trebuie. Esti invitat sa scrii un mail [email protected]
Cu alte cuvinte: in fata e vopsit gardul, in curte e leopardul. Sunt curios cum vor arata scaunele dupa prima luna de utilizare...
Locații recomandate