/Bucuresti/Magazin de mobila

Casa Nora

Bulevardul Ghencea 134, București 061699, România

Casa Nora
Magazin de mobila
3.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+3P București, România
+40 732 129 201
casanora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Daria DMG
Daria DMG3 ani în urmă
Eugen Mihai Trifu
Eugen Mihai Trifu4 ani în urmă
Cu aceasta firma a făcut un dressing și un cuier pe hol. Prețul a fost zic eu bun... mă rog cine are bani de apartament in Buc are și de mobila pe comandă. Proiectul a fost respectat în totalitate cum am dorit și materialele utilizate de calitate. Termenul de livrare a fost respectat. Plata a fost făcută cu cardul și prin virament bancar.
Alexandru Capatina
Alexandru Capatina5 ani în urmă
Am făcut un dormitor cu ei într-un apartament nou (imagine atașată) pentru că au fost singurii care au acceptat să îl facă exact cum doream, cu toate personalizările aferente. Contrar recenziilor de pe Google legate de timpul de livrare, mie mi-au fost livrate conform contractului și asamblate foarte ok. Persoanele care au venit să facă montajul, după ce au terminat, au făcut micile ajustări necesare pentru a se asigura că ușile dulapului glisează corect, că totul este aliniat, că funcționează cum trebuie amortizoarele etc. În general, pot spune că au lucrat cu bun simț și sunt mulțumit de serviciile lor. Voi mai da comandă de la ei și pentru alte produse. Per total, recomand acest producător. Merită să mergeți măcar să discutați pentru a vedea ce oferte primiți.
Yorro207@gmail.com Alin
[email protected] Alin6 ani în urmă
NISTE NESIMȚIȚI!!! Am achitat integral pretul produsului pe data de 14.11.2017 urmând ca acesta sa fie livrat conform contractului pana pe data de 22.12.2017. Il sun pe dl. PETRE( băiatul care s-a ocupat de comanda mea, un amărât de dulap in 3 foi) pe data de 19.12.2017 sa stabilim de comun acord ultimele detalii referitoare la ziua livrării si a montajului si ce sa vezi?...surpriza! : " Nu se poate onora comanda întrucât dulapul nu este gata, dar va promit ca dupa sărbători, după data de 08.01.2018 o sa aveti dulapul".
Între timp o sa fac si eu o sesizare la OPC, poate asa o sa-si respecte clienții pe viitor.
Sunt curios , daca trebuia sa-mi faca mobila pt toata casa, oare era gata până în 2020???
În concluzie, NU apelați la serviciile acestor NESIMȚIȚI!
George Craciun
George Craciun6 ani în urmă
Nu accepta plata cu cardul.
Daca doresti sa platesti cu card de cumparaturi, vor sa platesti integral, desi la toti ceilalti comercianti cu care am lucrat puteam plati avans si rest de plata separat cu card de cumparaturi,
Nu respecta programul de livrari / montaj
Montajul nu este chiar de calitate
Costin Moraru
Costin Moraru6 ani în urmă
Nesimțire mare in conducerea firmei.
Marius Drumea
Marius Drumea2 ani în urmă
I-am contactat sa imi faca o masa de bar pe comanda. Au avansat un termen de executie de 5-6 saptamani, l-au trecut in contract si au facut propriul design al mesei. Nu au livrat la timp, nu au sunat deloc ca sa spuna ca intarzie si au modificat planul initial. Din nefericire au eliminat fix partea de rigidizare a mesei. Rezultatul: o masa de bar care se balangane un minut daca ii imprimi un mic impuls folosind un deget.
In concluzie: comunicare deficitara, decizii tehnice extraordinar de proaste si o calitate a produsului care nu justifica deloc pretul piperat.
Nu recomand.
Mihaela Maria
Mihaela Maria2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută, de la consilierea pe care am primit-o în magazinul din Ghencea, până la echipa care a montat mobilierul, care a dat dovadă de profesionalism si amabilitate. Recomand cu incredere, multumesc Casa Nora! Regret ca nu pot posta și fotografii!
Locații recomandate