/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobexpert Baneasa Depozit

Tunari, DNCB 30, București 077180, România

Mobexpert Baneasa Depozit
Magazin de mobila
3
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G4QJ+2V București, România
+40 21 301 1850
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Răzvan Ganea300 zile în urmă
Elena Gavrila
Elena Gavrila2 ani în urmă
Absolut teribil. Am cumpărat o mobila de dormitor pentru camera fetiței noastre de 4 ani. Prima zi după ce a fost montata au văzut 2 uși de la șifonier, țineți cont că este o mobila suspendată deasupra patului. A treia zi a mai văzut o ușă . Iar după 4 luni a văzut și ultima. Cei de la Mobexpert nu au vrut să ne o înlocuiască , am platit 2500 de lei pe ea și ne-am ales cu o cârpitură .
Iulia Feordeanu
Iulia Feordeanu2 ani în urmă
Angajatii din showroom nu au nici notiuni elementare despre servicii pentru clienti. Sunt plictisiti, nepoliticosi. Iti vine sa renunti sa mai cumperi din cauza atitudinii lor. Am avut de ridicat niste piese. A durat foarte mult si efectiv parca ei (angajatii) ne faceau noua o favoare.
Virgil Mst
Virgil Mst2 ani în urmă
Nu respecta termenul de livrare. Angajari superficiali,daca nu schimba ceva le doresc sa aibe cat mai putini clienti
Daniel Hangu
Daniel Hangu4 ani în urmă
O experiență nu tocmai plăcută. Am luat cu puțin timp inainte o canapea cu șezlong, materialul ok... Dar structura de lemn de dedesubt, care ar trebui să susțină toată greutatea este prinsa doar in niste capse... Nu a durat prea mult, iar aceasta a cedat... Și mă întreb cum sa te duca capul sa prinzi scheletul doar in capse? Doar am stat pe ea și a cedat... In cele din urmă înțelegând că politica de retur este mai anevoioasă, și probabil în cea mai buna varianta îmi locuiau acea parte a canapelei, care ar fi la fel de prost prinsa, am prins eu in șuruburi o platbanda metalica in zona unde a cedat... Dar cu timpul sunt sigur că va ceda și în alte puncte de prindere... Nu mi-am dat seama sa fac poza înainte să repar, dar aceasta este modelul luat...
Alina Andreea Tapu
Alina Andreea Tapu2 ani în urmă
Îmi pare rău că nu pot atașa ss-urile.
În fine, pe scurt. După o săptămână de tot sunat ba la București, ba la Constanța, pt o retapițare a unui colțar Cloud cu un material pt animale (cumpărat din magazinul Mobexpert Constanța) primesc acest mesaj scurt și la obiect ca să scape de client:
(Și da prețul scris corect, dacă e)

Buna ziua, Va informam ca valoarea totala a retapitarii produsului este de 7.122 RON. Aceste costuri presupun ambalare, transport de la locatia dvs catre fabrica, dehusare ( reumplere perne + reasezare structura), retapitare, transport de la fabrica la locatia dvs. Va multumim si asteptam decizia dumneavoastra.
Laur
Laur2 ani în urmă
Din pacate nimeni nu citeste reviews decat atunci cand e prea tarziu, oricum ajungi la ei in magazin din curiozitate. Preturi mari din start dar te astepti la calitate. Am cumparat un scaun de birou, s-a stricat spatarul dupa 2 luni, de 3 sap e in service, nu dau nici un semn, i-am contactat tot eu si mi-au promis ca mi-l aduc inapoi acum o sap, inca nici un raspuns. Vreau sa il returnez daca va fi posibil, in conditiile astea nu am nevoie de scaun de 1000 lei.
Cristi Andrei
Cristi Andrei2 ani în urmă
Am cumpărat mobila din lemn masiv pentru 2 camere.. după 10 luni am reparat sertarele la toate (fiind lemn masiv.. ar trebuii sertarele destul de grele sa aibe 2-3 șuruburi pe câte găuri au sinele.. dar din păcate, au decât unul singur pe o parte, pe mijloc nimic, Sina cedează de la greutate
Florina Mihai
Florina Mihai2 ani în urmă
Nu recomand si nici nu o sa mai apelez la serviciile lor! Am comandat mai multe articole online, nu aparea nicaieri sa optez si pt montaj, au venit dupa aprox 2sapt, apoi am mai asteptat o sapt pt montaj(nici nu se putea efectua montajul de catre o pers nespecializata), apoiiii mi-au zis ca trebuie si somiere pt pat, am mai asteptat 2sapt. Foarte frumos sa dau o gramada de bani si sa dorm pe jos o luna si o saptamana de zile!
Locații recomandate