/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobilier Tapitat La Comanda

Mobilier Tapitat La Comanda
Magazin de mobila
1.8
5 recenzii
5 comentarii
+40 730 778 205
alcora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Pecheanu
Mihai Pecheanu4 ani în urmă
Flavius Iordache
Flavius Iordache4 ani în urmă
Am cerut la comanda o comoda cu geam (tip vitrina) *wenge* pe care am dorit-o sa fie din PAL de 36mm, iar un sertar sa fie negru lucios.

Mi-au spus ca dureaza in jur de o luna, am batut palma, am dat avans, iar in apropierea expirarii termenului de lucru, am sunat la ei sa vad stadiul comenzii si mi-au zis ca urmau sa vina a doua zi, fara sa fi avut intentia sa ma anunte din timp.

A doua zi au venit cu o mobila partial asamblata, fortata prin lift, care NU CORESPUNDEA DELOC CU CE COMANDASEM. PAL-ul era de 18mm (nu de 36mm), sertarul nu era negru lucios , ci wenge, iar PFL-ul care era pe spate si pe care il vedeai cand priveai prin sticla era ALB! Nimeni nu vorbise nimic de ALB!

Am cerut banii inapoi si mi-a spus ca n-are atunci sa imi dea ca e plecat in concediu si banii ii are deja investiti in alte materiale. Mi-a spus sa revin dupa doua saptamani.

Am zis sa le acord o a doua sansa ca sa-mi refaca mobila dupa cum comandasem, mi-au garantat ca o sa fie totul bine si ca ma cheama sa verific inainte si in plus mi-au spus si cand ar fi gata comanda.

La fel am sunat in doua randuri dupa aceea sa vedem stadiul in care se afla, prima oara mi-au spus ca e aproape gata, iar la cateva zile dupa au spus ca nu mai pot sa onoreze comanda si ca ar mai dura inca doua saptamani, dar pot sa vin sa iau banii pe avans - ceea ce am si facut.

NU RECOMAND! Nici steluta asta nu am pentru ce sa o acord. Probabil daca nu aveti niciun fel de pretentii de la un mobilier si il faceti cat mai simplu, or sa reuseasca sa va onoreze comanda, altfel ma tem ca nu.

Iar referitor la preturi, strict parerea mea formata in urma a multor vizite la magazine de mobila este ca sunt foarte scumpi. REPET! DACA vor onora comanda!

Deviza lor cred ca este: BANI BLOCATI, TIMP PIERDUT!
Marius Petrache
Marius Petrache4 ani în urmă
Magda Manzu
Magda Manzu4 ani în urmă
Bordeianu Nicu
Bordeianu Nicu2 ani în urmă
Locații recomandate