/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobila Laguna Bucuresti Danielli

Bulevardul Ghencea 154A, București 061699, România

Mobila Laguna Bucuresti Danielli
Magazin de mobila
3.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+46 București, România
+40 732 440 344
mobilalaguna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Ionut marius
Ionut marius2 ani în urmă
Trageți voi concluziile...colțar de 4700 de lei
În plus, băieții ce au "montat" canapeaua încercau sa ne ducă de nas cum ca nu știm noi sa deschidem tetiere, ca trebuie sa ne suim cu genunchii pe ele pt a le deschide și nu a sari de pe șine 🤦
Când i-am sunat sa ii confrunt, au început sa ma ia la mișto...ce sa zic...nu ii recomand...
Iulia Moraru
Iulia Moraru2 ani în urmă
Bună,

Experienta per total pe care am avut o încă de prima oara când am întrat pe site a fost una buna. La livrare au început lucrurile sa meargă prost în sensul în care băieții care au venit sa monteze aveau o atitudine nepotrivita, doamna cu care am discutat de la Maramureș era la fel într o dispoziție proasta pe motiv ca într adevăr, n am citit cu atenție tot ce scria pe site. Nu era vorba de banii pe care trebuia sa i dau în plus la montaj, pe mine m a deranjat atitudinea. Replici în zeflemea aruncate:" Nu ne interesează, îți dam banii și pleci arata doar orientarea către client și faptul ca nu voi mai reveni sa cumpăr de pe acest site.
Dau 2 stele pentru ca living ul in sine arata bine și pare a fi făcut corespunzător. Mulțumesc.
Alin
Alin2 ani în urmă
Mobila sa zicem ok, dar cam scumpa pentru ce ofera, am luat un coltar iar cusaturile sunt foarte strambe, croitorul are nevoie de un control oftalmologic!
Catalin BD (Catalin Alexandru)
Catalin BD (Catalin Alexandru)2 ani în urmă
De doua saptamani sunt sunat si mi se zice ca maine sau poimaine urmeaza sa se livreze comanda si nu se livreaza. Neseriozitate.
Petrina Constandis
Petrina Constandis2 ani în urmă
Am cumparat un birou , am achitat si dupa plata imi spune ca nu poate sa mi-l aduca din depozit si sa vin luni la orice ora, cand am sunat luni sa anunt ca ma duc sa ridic produsul imi spune ca nu poate sa mi-l dea ca nu l-a adus din depozit si sa ma duc seara . i-am comunicat ca nu pot deoarece am alt program dna foarte supărată de insistentele meleca doresc sa merg asa cum am discuatat cand am achitat a spus ca nu o intereseaza ca nu am achitat transportul si nu il poate trimite , am fost de acord sa achit transportul , solicitasem acest lucru inca de la cumpărare , raspunsul a fost ca nu se poate si a inchis telefonul. DEZAMAGITOR
Sandu Rap
Sandu Rap4 ani în urmă
Dezamagire totală. Foarte multe defecte de fabrică. Uși zgâriate. Am executat eu montajul un corp mai mare ca celalalt fără nici o șansă de a le alinia. Îmi pare rău de alegerea făcută aștept sa fiu contactat de un reprezentant.
Virginia Angelescu
Virginia Angelescu2 ani în urmă
Am cumparat din acest magazin mobilier living Melody si mobila de bucatarie Cucina. Mobila arata foarte bine, persoana cu care am interactionat in magazin s-a dovedit a fi deosebit de pregatita si a avut cea mai potrivita atitudine fata de noi, clientii. Echipa care a adus mobila si a montat-o a fost o echipa de oameni profesionisti si foarte bine educati. Felicitari tuturor!
Irina Nita
Irina Nita2 ani în urmă
Am comandat o canapea extensibila Roma +1 loc din showroom-ul Pallady. Sunt foarte multumita de comunicarea cu personalul din magazin. Termenul de livrare a fost acceptabil, calitatea este ok, sunt multumita de achizitie. Toate cele bune!
Locații recomandate