/Bucuresti/Magazin de mobila

SC TAVI MOBILA LA COMANDA SRL-D

Strada Ilie Oprea 10A, București 041054, România

SC TAVI MOBILA LA COMANDA SRL-D
Magazin de mobila
4.9
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93GV+5H București, România
+40 729 687 879
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Andrei Popescu
Andrei Popescu2 ani în urmă
Foarte profi, multumit de produs! calitate foarte buna!
Ana Frasineanu
Ana Frasineanu2 ani în urmă
Avand zilnic interactiuni cu diverse firme pot spune ca este printre cele mai profesioanle si serioase. O experienta tare placuta 😄😄 Ba bucur ca am putut colabora.
Ana-Maria Apetrei
Ana-Maria Apetrei2 ani în urmă
Va recomand cu caldura serviciile d-lui Octavian pentru seriozitate si o executie foarte buna.
Ionel Sorescu
Ionel Sorescu2 ani în urmă
Recomand SC TAVI MOBILA LA COMANDA cu toata increderea! Multumesc pentru seriozitate, promptitudine, profesionalism, si pentru atentia acordata dorintelor mele. Mobilierul realizat este exact cum mi l-am imaginat. Am fost impresionat de atentia la detalii, de sfaturile, si de pasiunea demonstrata de Octav pentru a-mi transforma ideile in realitate. Felicitari si mult succes in continuare!
Edy
Edy2 ani în urmă
Am avut o colaborare cu domnul Octavian si am fost placut surprins de profesionalismul, atentia la detalii si de promptitudinea de care a dat dovada. Am ajustat impreuna schitele initiale pe care le-am facut si mobila a iesit asa cum imi doream. Cu siguranta voi mai apela la dansul si pentru alte proiecte viitoare.
Sorin Neagu
Sorin Neagu2 ani în urmă
Am avut si eu o prima experienta cu d-nul Octavian . Nu pot sa spun decat ca am avut o colaborare cum mi-as dori sa am cu toate firmele la care apelez pentru...diverse ! Am trimis schita pentru mobila de bucatarie pe care o doream , am primit o estimare de pret pe care am acceptat-o , a venit pe urma pentru propria masuratoare si am batut palma . Mobila livrata arata super , pare calitativa ( abia am primit-o si suntem euforici 😁 ). A venit personal sa o monteze ( cu un mic ajutor din partea unuia din firma ) . Eu unul chiar nu am ce sa-i reprosez ca om , ca firma , ca si calitate . Recomand ! P.S. A dat factura si chitanta si la avans si la livrare .
Cristina Bianca
Cristina Bianca2 ani în urmă
Foarte multumita de colaborarea cu Dl. Octavian. Fiecare etapa a acestui proiect: masuratori, oferta si apoi executia mobilierului mi-a demonstat ca Dl. Octavian este un adevarat profesionist. Avand o incapere cu o suprafata destul de mica, ma temeam ca mobilierul sa nu incarce si mai mult, ceea ce nu s-a intamplat. Datorita sfaturilor profesioniste ale Dl. Octavian a iesit o mobila care se integreaza perfect in camera conferind un aspect modern si aerisit. Va multumesc frumos!
Andreea Descultu
Andreea Descultu2 ani în urmă
Foarte multumita de mobilierul comandat! Sunt profesionisti si lucreaza foarte bine! Recomand cu incredere!
Locații recomandate