/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobili Casa

Strada Nerva Traian 5, București, România

Mobili Casa
Magazin de mobila
4.2
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F9+7H București, România
+40 723 969 696
mobilicasa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Popescu
Marius Popescu2 ani în urmă
Recomand oricand si pentru orice camera. Calitatea materialelor si a finisajelor este foarte buna iar la capitolul comunicare nu am intampinat probleme. Momentam am optat pentru mobila living si sunt foarte multumit.
Theo Hillios
Theo Hillios2 ani în urmă
Am comandat o mobila de bucatarie si sunt foarte multumit de calitate, o sa mai cumpar de la ei
Ioana Guiman
Ioana Guiman2 ani în urmă
Sunt foarte buni vanzatori - sunt convingatori, par ca stiu si au experienta in executia de mobila. Insa comunicarea cu clientul lasa de dorit dupa achitarea avansului (sau chiar a facturii finale). Comunica pe whatsapp si refuza sa dea raspunsuri in scris pe email. Cand apar probleme nu mai raspund la telefon, iar cand o fac raspunsul este "intreb in fabrica si revin cat de curand". Si nu mai revin niciodata.
Materialele sunt aceleasi folosite de toate companiile de mobila la comanda.
Am facut:
O biblioteca cu rafturi deschise si usi in partea de jos. Usile de la colt nu se deschid decat 30 de grade. Nu au fost livrate luminile led achizitionate pentru partea superioara a bibliotecii.
Un dulap de colt in hol care arata bine, insa usile de pe colt se deschid doar intr-o anumita ordine (literalmente una din usi nu se poate deschide fara a o deschide mai intai pe cealalta).
O vitrina care trebuia in partea de jos sa mascheze un distribuitor. Ori masurile au fost luate gresit, ori a fost proiectat gresit, ori a fost executat gresit, insa corpul fix care a venit din fabrica nu imbraca respectivul element. A fost refacut in fabrica, dar in continuare una din polite nu este taiata pe forma distribuitorului.

Aveam termen de livrare sfarsit de septembrie si nici la jumatatea lui noiembrie nu este proiectul finalizat. Voi invoca clauza de penalitati, insa ma tem ca va trebui sa ii actionez in judecata ca sa obtin despagubirile cuvenite. Ei motiveaza intarzierile cu 90% covid la nivel de echipa, ceea ce este responsabilitatea lor ca angajator, nicidecum a clientului care plateste de buna credinta un serviciu neprestat conform T&C din contract.

Chiar NU ii recomand.
Nati Guran
Nati Guran2 ani în urmă
Recomand, mobila pentru orice încăpere doriti. Eu mi am comandat o mobila pentru bucatarie si sunt extrem de mulțumită de ea.
Meki MIC
Meki MIC2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de calitatea oferita, livrarea este de calitatea, la desfacerea comenzilor nu am intampinat nicio problema la estetica produselor
Anna Maria
Anna Maria2 ani în urmă
Mobila comandata pentru camera copilului meu este de cea mai înaltă calitate, sunt foarte mulțumită!
Paul GrG
Paul GrG2 ani în urmă
Am comandat o mobila pentru dormitor. Este de foarte mare calitate, pe viitor am sa mai cumpar de la ei.
Isabella Gabriela
Isabella Gabriela2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de calitatea oferita ,termenul de livrare a fost conform cerintelor. Recomand cu incredere!
Locații recomandate