/Bucuresti/Magazin de mobila

Atelier Mobilier Design Italian

Atelier Mobilier Design Italian
Magazin de mobila
1.7
6 recenzii
6 comentarii
+40 730 068 200
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Danutsa Nicolae
Danutsa Nicolae4 ani în urmă
Atatea promisiuni,minciuni precum cele provenite de la Giovanni Giardinelli nu cred ca o sa mai intalniti!Nervi intinsi la maxim si zeci de telefoane cu acelasi raspuns : “ te sun in 10minute”.In cel mai bun caz va alegeti cu o mobila neterminata si cu finisaje de mantuiala, sau cum au mai patit si alte persoane,sa ramaneti si fara mobila si fara bani.
In cazul meu o sa fac toate demersurile necesare ca acest om sa nu mai faca acelasi lucru si altor persoane si sa raspunda pe cale legala pentru
talharie. Domnule Leo Alexx daca si dumneavoastra sunteti o victima,nu inteleg de ce ii lasati raiting de 4 stele?Sper ca din greseala...
Andreea Lupusoru
Andreea Lupusoru4 ani în urmă
Numai minciuni. Zeci de telefoane cu promisiuni de pe o zi pe alta. Dupa aproape doua luni de la termenul de finalizare promis, am avut norocul sa imi recuperez o parte de bani cu interventia unui prieten, dar multe OP-uri false intre timp. Mobila lui este inexistenta. Bineinteles ca nu mai raspunde la telefon. Este un infractor acest Giovanni. Firma de pe contract fara activitate, site inchis, pagina de facebook inchisa, dosar de inselaciune la Focsani.
Dan Titica
Dan Titica4 ani în urmă
Cel mai mare țepar EVER!!!! Achitat avans(cu chitanța) în valoare de 3620 ron și la revedere și bani și mobila. E deja pe mana Politiei pentru înșelăciune, "stimabilul domn" Giovanni Giardinelli.
Marian Bojedariu
Marian Bojedariu4 ani în urmă
Contactati mă pe mess cei care doriti sa l infundati pe acest escroc !!! Am avut de aface cu acest tepar,foarte credibil la inceput.M a păcălit cu 3200 ron
Zeci de telefoane si zeci de amânări,stres,nervi.Noroc ca am pe cineva care ma va ajuta sa recuperez banii
Acest macaronar italian are senzatia ca poate sa faca orice in România
Va avea cat mai curând o mare surpriză
GIOVANI GIARDINELI. TEPARUL...
Trebuie făcute distribuiri masive pe toate rețelele sociale cu această jigodie de om,ca sa nu mai păcălească si pe altii !!!
Simona alina
Simona alina4 ani în urmă
Servicii de calitate si seriozitate. Dnul Giovanni super serios cu idei inovative si mult bun gust. Copii au fost incantanti de noua lor camera iar eu si sotul multumiti de calitate. Recomand !
Stoenescu Sergiu
Stoenescu Sergiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Așa arată un mobilier după 4 luni și mai multe apeluri către domnul Giovanni Giardinelli pentru a ne oferi banii înapoi sau produsul final.
Să nu mă gândesc să lucrez cu această companie.
Sper că nu veți avea norocul ca noi.

(Original)
This is how a furniture looks after 4 months and several calls to Mr. Giovanni Giardinelli to offer us the money back or final product.
To not even think to work with this company.
I hope you will not have the luck like we had.
Locații recomandate