/Bucuresti/Magazin de mobila

Geomobila

Strada Țărăncuței nr 39, București 031666, România

Geomobila
Magazin de mobila
5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5H2+9R București, România
+40 721 784 752
geomobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Calinescu
Ciprian Calinescu2 ani în urmă
Cinci stele nu sunt îndeajuns...
Cum a început povestea?!
Fiind în căutarea unei firme care face mobila de bucătărie, am procedat ca tot omul si am început sa caut pe google modele, oameni, firme,  care fac mobila pe comanda.
Din site în site, am descoperit Geomobila... Mi-a atras atenția numărul bun de recenzii și răsfoind pagina de internet am descoperit niște modele de mobila care m-au cucerit. Prima data am crezut ca este o firma cu un număr mare de lucrători, altfel nu puteai sa realizezi o astfel de mobila.
Nu putea sa urmeze decât un singur lucru..Am apelat numărul de telefon iar la capătul celalalt al "firului" mi-a răspuns Dl. Claudiu. Discuția a decurs foarte natural și am rămas surprins sa aflu ca este un singur om care se ocupa de tot ce înseamnă executarea mobilierului de la schița pana la montaj.
A venit și ziua când ne-am întâlnit, iar interesul, dedicarea si pasiunea in ceea ce face a acestui om se vede din prima clipa. A ieșit o schița de pus în rama iar după ce ne-am consultat cu privire la  alegerea modelului si a materialelor a început povestea unei mobile de bucătărie superbe. Modul de lucru a fost impecabil iar oricât te-ai chinui sa cauți defecte nu găsești niciunul.
Nu pot decât sa RECOMAND tuturor GEOMOBILA!
Multumim Maestre!
Mhaela Stroe
Mhaela Stroe2 ani în urmă
Din vorbă în vorbă cu prietenii și colegii, am aflat despre mobila domnului Claudiu, o mobilă durabilă și de calitate și am hotărât să îi dăm un telefon. Zis și făcut. După o conversație telefonică, în cel mai scurt timp a venit și am conturat împreună piesa de mobilier. Cel mai important lucru, având un 'arbitru' între noi, toți am fost de acord cu schița, accesoriile și palul. Rezultatul final ne-a impresionat, a fost executat cu drag și atenție. Nu mai spun că după montaj, camera era la fel de curată ca la începutul acestuia, întrucât domnul Claudiu este un om ordonat și calculat. Mobila arată impecabil, 'exact ca în desen', vorba aia, fără vreun defect și se încadrează perfect în locul ei. La rândul meu, vreau să îl recomand pe domnul "Geomobila" pentru seriozitate, calitate și cel mai important, omenie.
Dragos Musat
Dragos Musat4 ani în urmă
In urma cu ceva timp, imi cautam o hota pentru bucatarie si asfel am dat peste hota Gorenje 6116E pe un site de comert online, iar la comentariile produsului, mi-a atras atentia review-ul lui Claudiu despre aceasta si astfel am aflat ca se ocupa si cu mobilarea bucatariilor. Am intrat pe site-ul lui si mi-a placut ce am gasit si cum lucreaza, iar aprecierile clientilor precedenti, mi-a intarit ideea de a apela la el pentru a-mi mobila si mie bucataria. In urma intalnirii am stabilit culorile si detaliile mobilierului, iar dupa o perioada de asteptare, am primit telefonul, ca mobila era gata si va incepe sa imi fie livrata acasa. Dupa montarea ei, a iesit exact asa cum ma asteptam: atentie la detalii si lucrat calitativ, fara graba de a termina repede si de a lua banul. Foarte multumit!👍
Alexandru Margarit
Alexandru Margarit5 ani în urmă
De unde as putea sa incep: apelati la Geomobila (Claudiu) daca vreti mai mult decat mobila; Am pus la dispozitie un spatiu gol si deodata ideile au inceput sa prinda contur: mai intai pe hartie, schite desenate, gandite, explicate; spatiul disponibil a fost utilizat la maxim , toate nevoile au fost acoperite, dar in acelasi timp incaperile au ramas aerisite si placute ochiului; pe urma au inceput sa vina corpurile, bucati de lemn sprijinite de pereti, parti ale unui puzzle ce urma a fi format; incetul cu incetul mobila a inceput sa apara, intr-o camera, pe urma in urmatoarea, pana cand un apartament gol/pustiu a devenit o locuinta; atentia la detalii se vede in fiecare linie, in fiecare teava ascunsa si accesibila in acelasi timp, la fiecare miscare lina de balama; electrocasnicele si corpurile sanitare s-au contopit si au devenit functionabile dupa atingerea maestrului; in final, am gasit o casa gata de mutat si locuit si asta fara nici un efort din partea mea ci totul prin munca si priceperea unui om!
Octavian Moise
Octavian Moise6 ani în urmă
MULTUMESC pe aceasta cale lui Claudiu pentru munca deosebita depusa la amenajarea bucatariei noastre.
Daca doriti sa va faceti mobila cu cineva atent la toate detaliile si care pune suflet in ceea ce face atunci apelati cu incredere la Geomobila.
Eu am reusit sa fiu pe langa Claudiu pe tot parcursul montajului si va pot spune ca a lucrat exact asa cum as fi lucrat eu pentru mine. Si a facut acest lucru cu mare usurinta deoarece acesta este modul lui de a fi!
Spor la lucru in continuare si sa fii sanatos!
Raluca Patras
Raluca Patras2 ani în urmă
Perfectionism si pasiune. Cred ca este cel mai potrivit intro :). Am colaborat recent cu Dl. Claudiu la recomandarea unor prieteni. Toata experienta din stadiul incipient de design al proiectului si pana la finalizarea acestuia, a fost ceva ce nu am mai intalnit in area-ul de mobila la comanda. Toata pasiunea pentru munca si atentia acordata pana si celor mai mici detalii se regasesc in rezultatul final. Literalmente smart, custom & tailored made. Cine isi doreste un lucrul bine facut de la inceput si pana la sfarsit, in adevaratul sens al cuvantului poate apela cu toata incredera la Dl. Claudiu & Geomobila. Cu siguranta vom mai colabora si pentu alte proiecte in viitor, deoarece odata ce l-ai intalnit si cunoscut pe Claudiu si vezi ce inseamna for real mobila custom, ajungi singur la concluzia ca nu iti mai doresti sa colaborezi cu altcineva. Ii multumim inca odata domnului Claudiu & Geomobila!!!
GM
GM2 ani în urmă
Ne-a atras încă de la început filosofia după care se ghidează domnul Claudiu în conceperea mobilierului...Legătura cu pământul, cu rocile, cu materialele primare de la care a evoluat totul de-a lungul istoriei omenirii. La primele măsurători, a petrecut ore în șir să observe fiecare colț și să ne prezinte opțiunile, apoi să luăm hotărârea asupra modelului, culorilor, texturilor etc. Simplitatea și creativitatea cu care lucrează spun multe despre pasiunea pentru precizie, sau despre orientarea spre particularitățile fiecărei încăperi, fără să complice lucrurile și să promită pe o schiță realizată într-un program de proiectare ceva ce în realitate nu corespunde viziunii noastre. Mobila de bucătărie rezultată este elegantă și bine intuită, fără a fi fost nevoie de prea multe explicații din partea noastră. Colaborarea cu Geomobila a mers pe încrederea calității și s-a dovedit a fi așa cum ne așteptam. O mobilă de bucătărie lucrată cu mare finețe, până la cel mai mic detaliu, ca atunci când te pregătești să o folosești pentru tine însuți. Mulțumim!
Georgian Mintoiu
Georgian Mintoiu2 ani în urmă
Mobila la un alt nivel, realizata cu pasiune si cu o atentie deosebita la detalii. Primesti sfaturi utile si idei de amenajare, iar Claudiu este orientat catre client astfel incat rezultatul final va fi cu siguranta peste asteptari. Recomand!
Locații recomandate