/Bucuresti/Magazin de mobila

OurDesign

Strada Constantin Nacu 3, București 030167, România

OurDesign
Magazin de mobila
4.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P5+V8 București, România
+40 745 623 989
ourdesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana - Maria Coralevici
Ana - Maria Coralevici2 ani în urmă
Pentru un arhitect sau un designer de interioare, gasirea unei echipe care sa furnizeze un pachet complet de produse custom este un ideal. Ourdesign ofera astfel de servicii complete, la o calitate foarte buna, cautand mereu cele mai bune solutii pentru inovatie sau in rezolvarea oricarei probleme aparute pe parcursul unui proiect. Puncte bonus pentru politete si disponibilitate! Multumim OurDesign!
Raluca Cosmoiu
Raluca Cosmoiu2 ani în urmă
Tocmai ne-am mutat intr-un apartament care a devenit “acasa” datorita echipei OurDesign. O mare bila alba pentru faptul ca au reusit sa materializeze toate cerintele (multe si pretentioase) intr-un spatiu extrem de neprietenos. Din punctul meu de vedere, in astfel de situatii se simte ca lucrezi cu o echipa talentata si experimentata. Sunt super multumita de colaborare si de rezultat.
Diana
Diana2 ani în urmă
Yuhuuuu! Multumesc pentru mobila de bucatarie! Culorile neutre si textura naturala, sunt puse foarte bine in valoare de soarele reflectat in faianta galbuie. Ati avut dreptate! Arata exact ca in randare! Este un look foarte natural care face bucataria sa para foarte confortabila visual. Multumesc! Pe data viitoare!
Cristina Pojoga
Cristina Pojoga2 ani în urmă
Echipa de la OurDesign m-a ajutat in designul si realizarea mobilierului pentru bucatarie si living. Micul meu spatiu de locuit are acum tot ce ii trebuie + un design fresh!
Sarah N
Sarah N2 ani în urmă
Recomand cu caldura Our Design. Am colaborat cu aceasta firma pentru un proiect si am fost placut surprinsa de profesionalismul si promptitudinea lor. Mobilierul comandat este unul de calitate foarte buna, de care sunt extrem de multumita. Mi s-a raspuns amabil si prompt la orice intrebare am avut si serviciul oferit a fost unul de inalta calitate de-a lungul proiectului.
Popescu Amalia
Popescu Amalia2 ani în urmă
NU RECOMAND!!! O firmă de COMISIOANE. OurDesign NU PRODUCE NIMIC!!! „Comisionarele” de la acestă firmă nu au niciun fel de competentă reală în domeniu, nu mai zic de studii care lipsesc cu desăvârșire (o persoană care are deschidere către un domeniu de activitate NU are nevoie de studii, sunt oameni care excelează in multiple domenii și nu au nevoie de așa ceva, dar au Self-Education care uneori este cel mai mare ATU ). În cazul acesta NU AU NIMIC.
ZERO PROFESIONALISM, ZERO VOCABULAR, ZERO PREZENTARE
NU AU HABAR să folosească un program 3D dar ele trimit randări, mă rog randări e mult spus, dar până acolo trebuie să poți face o amărâtă de CAPTURĂ DE ECRAN..... în loc de POZĂ FĂCUTĂ ECRANULUI - CU ASTA CRED CĂ AM SPUS TOT!!!! ESTE JENANT!!!! Prin urmare dacă doriți produse la SUPRAPREȚ și nu aveți ce face cu un procent CONSIDERABIL din SUMA DVS DE BANI veniți la GAIȚELE de la OurDesign, care nu fac altceva în afară de a da TELEFOANE și de A SE ȚIGĂNII pentru COMISIONUL pe care-l obțin pe spinarea dvs!!! P.S. recenzia de o stea este pentru publicarea opiniei nu pentru că OurDesign ar merita vreo stea.
Lucia Aftodor
Lucia Aftodor2 ani în urmă
Fetele de la OurDesign mi-au transformat casa în căminul perfect! Atente la detalii, mereu disponibile, și super profi. Great choice! 🤩♥️
Roxana Gabriela Alecu
Roxana Gabriela Alecu2 ani în urmă
Recomand! O echipa foarte cool si profi.❣️
Locații recomandate