/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobexpert Office

Șoseaua Fabrica de Glucoză 21, București 077190, România

Mobexpert Office
Magazin de mobila
4.2
943 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4HF+PR București, România
+40 372 333 204
office.mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicu Ciovlica
Nicu Ciovlica2 ani în urmă
Produse cu mult gust , calitate bună, gamă foarte largă, prețuri mari, lucrători amabili. Mai au însă de lucru...Am cumpărat un ceas de perete, destul de scump; mi-au făcut testul funcționării cu doua baterii după care au reambalat produsul. Acasă bineînțeles că m-am trezit fără baterii... Chiar dacă bateriile nu erau incluse în prețul produsului cred că ar fi fost normal să fiu avertizat după probă că au fost scoase și trebuiesc achiziționate separat. Nu înțeleg de ce nu s-a putut majora prețul produsului cu costul suplimentar al celor două beterii AA astfel încât când ajungi acasă ( la 100 km ) să poți folosi produsul nu doar să-l privești.
Ana-Maria Dr.A
Ana-Maria Dr.A2 ani în urmă
Personalul de la Mobexpert Pipera a fost foarte amabil, m-au ajutat extraordinar de mult prin promptitudinea și bunavointa lor. Pe aceasta cale doresc sa le multumesc si sa le spun ca fac o treaba minunata!!
Violeta Margarit
Violeta Margarit2 ani în urmă
Abajurul lampii achizitionate a ajuns spart iar la telefon au raspuns cam greu... Dar inlocuirea a fost facuta relativ repede
LoloDIVA Boutique
LoloDIVA Boutique2 ani în urmă
Atitudine aroganta si dispret din partea angajatei care a raspuns la telefon.Manca si plescaia in timp ce discuta cu mine la telefon. Incredibil ce angajati de joasa speta.La un moment dat incepuse sa ridice tonul la mine.Sa le fie rusine!
Bebenita Cristian
Bebenita Cristian4 ani în urmă
Dezamagire totala. Personal necalificat. Asa arată montajul mobilei de top al Mobexpertului. Nu recomand
Bunda mugur george
Bunda mugur george4 ani în urmă
Nu mai sunt ce au fost,preturi mari si calitate slaba
T Gorun
T Gorun5 ani în urmă
Personal foarte atent cu clienti, de la portar până la cei de la case
Livia Stanciu
Livia Stanciu2 ani în urmă
Un aspect important (si costisitor) legat de retur: in cazul in care returnati produsul, chiar daca nu l-ati asamblat, ci a ramas in cutie asa cum l-ati cumparat, e bine de stiut ca Mobexpert percepe o taxa ("servicii retur, reasamblare mobilier") egala cu 20% din valoarea produsului. Cum produsele Mobexpert sunt printre cele de high-end din piata mobilei, taxa aceasta (pe care nu stiu sa o mai perceapa alte magazine - eu cel putin am intalnit-o la ei pentru prima oara) este destul de consistenta, si, in opinia mea nejustificata (la aceasta valoare). Motiv pentru care le acord doar 2 stele si nu cred ca le voi mai fi client.
Locații recomandate