/Bucuresti/Magazin de mobila

Casa Rusu București Vitantis

Complex Comercial Vitantis, Şos, Șoseaua Vitan-Bârzești 7A, București 031296, România

Casa Rusu București Vitantis
Magazin de mobila
4
833 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C42W+55 București, România
+40 757 076 759
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Cristian Vasilache
Cristian Vasilache2 ani în urmă
Bucătării:oke!
Cam puțini clienți,prețurile acceptabile în cea mai mare parte.
Gabriel Plesa
Gabriel Plesa2 ani în urmă
Departamentul de înșelătorie Black Fraierday funcționează perfect si la Casa rusu...produsele dorite acum 2 saptamani erau 1400ron iar acum de Black Fraier au fost cu peste 100ron mai scumpe in conditiile in care reclama suna asa..."mega reduceri de 60%"...În concluzie,firma neserioasă care se pretează la chestii urâte care te fac să nu mai calci vreodată pe la ei'in concluzie cascati ochii bine cand mergeti la ei...când le am sesizat problema,spun că nu ține de ei,să scriem patronilor că ei sunt de vină!!! Vizualizați pozele pt.exemplificare !
Emil Vaduva
Emil Vaduva2 ani în urmă
De apreciat flexibilitatea in materie de alegerea culorilor si disponibilitatea angajatilor de a oferii relatii eventualilor clienti
Razvan C
Razvan C3 ani în urmă
Foarte multe produse dispuse intr-un spatiu generos ca intindere si ofertant. Neaparat de vizitat pentru cautatorii de mobilier modern si de calitate.
Speedy ALG
Speedy ALG2 ani în urmă
Trebuie sa recunoastem faptul ca traim intr-o lume in care consumul este foarte incurajat ( absolut in orice domeniu). Patul pe care l-am ales este foarte frumos, foarte practic, dar din pacate pielea ecologica dupa 4 ani a inceput sa se cojeasca, iar Casa Rusu ofera servicii de garantie doar 5 ani, dupa care nu te mai pot ajuta cu nimic. Daca nu raportati problemele in 5 ani, dupa aceea sunteti pe cont propriu. Aici, eu as veni cu o sugestie, de mentinere a clientilor prin servicii post vanzare, indiferent de vechimea produsului. Daca tot ai fabrica de mobila, poti face si reparatii...ceva de genul showroom-ul imi vinde masina, dar ma trimite dupa 3 ani la service-ul de langa bloc...Designul la Casa Rusu este cel mai atractiv, dupa care vine practicabilitatea produselor si din pacate calitatea este pe utlimul loc. De aceea meritati 100% 3 stele si este un adevar, o realitate. Mai aveti mult de munca ca sa ajungeti la 5 stele. Noi sa fim sanatosi! :P...Patul il voi rezolva cu o alta firma de retapitare, cu un material foarte calitativ....bine ca are balta peste...am uitat, patul a fost intretinut cu solutia speciala de piele de la SANO
Alecu Livia
Alecu Livia2 ani în urmă
Cel mai neserios magazin. Nu cumpărați....este cel mai bine și mai sigur!! Materialele sunt de cea mai proasta calitate,livrarea și manipularea o plătești degeaba ca nu sunt în stare să le bage în casă !!!!
Daniela Ursu
Daniela Ursu2 ani în urmă
Foarte frumos dar,multe produse nu se gasesc in magazin.
Oana Raluca TUDOR
Oana Raluca TUDOR2 ani în urmă
Am stat jumate de ora pentru doua linguri...am renuntat la un moment dat...
Locații recomandate