/Bucuresti/Magazin de mobila

Fronte Group

Strada Iulia Hasdeu 3, București 010835, România

Fronte Group
Magazin de mobila
4.4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VM+W4 București, România
+40 799 799 789
fronte.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan
Bogdan4 ani în urmă
Esti intampinat de aroganta inca de la telefon unde vei fi rapid expediat spre a scrie un email la dresa de pe site. Aici esti lovit de o alta aroganta, caci nu au rabdare sa iti cunoasca proiectul, in schimb iti vor spune ca ei executa piese de mobilier care fac parte din "proiecte complete si complexe". Zi buna cu sanatate!
Nic R Safta
Nic R Safta4 ani în urmă
Nu preiau decat comenzi de mobilier mai mari de 12.000 lei. Slaba comunicare, rigizi. Nu incearca sa creeze vreo relatie (cel putin telefonic) cu potentiali clienti, sunt suficienti cei pe care ii au. Concret, chiar daca ai mai multe comenzi mai mici, dar care totusi ar putea depasi 10-12.000 lei, mergi in alta parte.
Elena M.
Elena M.4 ani în urmă
Acum doi ani ne-am facut mobila aici, Florentina a fost foarte receptiva la ideile noastre, cu toate ca venisem cu un proiect facut de arhitectul nostru, am schimbat relativ multe detalii cu ajutorul ei pt a ne incadra intr-un anumit buget. Super ok totul, pana la livrare, aici am scazut cele 2 stele.. au intarziat, dupa ce au venit mereu lipsea cate ceva din mobila. In fine, pana la urma totul s-a terminat cu bine, mobila este, intr-adevar, de buna calitate si foarte frumoasa.
Dana Istoan
Dana Istoan5 ani în urmă
Neseriozitate si lipsa de profesionalism maxime. Proiect de 4 camere + bucatarie - discutat, stabilit detalii si nu am primit nici dupa 4 luni proiectul lor si oferta finala, desi termenul agreat era de 2 saptamani. Puteau, cel putin din bun simt, sa trimita un mesaj sa anunte daca nu se poate lucra proiectul...
Paul Toma
Paul Toma6 ani în urmă
Am inceput cu o idee de mobilier care a fost apoi transformată si îmbunătățită cu ajutorul echipei Fronte. Am vizualizat in programul 3D fiecare etapa de execuție a mobilierului si am primit sfaturi excelente in alegerea finisajelor si a accesoriilor. De la designer la proiectant si pana la echipa de montaj, comunicarea a fost deschisă si am avut parte de consultanta pe tot parcursul proiectului. Nu am decât cuvinte de lauda la adresa companiei Fronte si ii recomand cu drag.
Toma Larisa
Toma Larisa6 ani în urmă
Inca de la inceput m-a cucerit calitatea deosebita a materialelor si gama variata a proiectelor. Un mare plus mi s-a parut faptul ca sunt foarte atenti la detalii. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand cu placere!
Maria Bacanu
Maria Bacanu2 ani în urmă
Extrem de multumita de colaborarea cu Fronte!

Initial am spus ca ma rezum doar la bucatarie insa dupa finalizarea bucatariei am decis ca voi colabora cu ei pt toata casa.

Recomand cu mult drag pe Florentina Lungu, care de fiecare data ne-a dat idei si sfaturi extrem de bune.

De la Fronte nu primesti doar calitate exceptionala, ci si design, sfaturi si recomandari; lucruri pe care nu le gasesti la un magazin de mobila sau orice alta companie de profil.

Am avut mici dificultati la montaj insa au fost extrem de profesionisti si au fost rezolvate fara probleme. Cumva aceste probleme la montaj sunt asteptate, avand in vedere ca peretii nu sunt intotdeauna perfect drepti, etc etc :)

Va multumesc inca odata pentru colaborarea exceptionala de care am avut parte!
Cosmina Popescu
Cosmina Popescu2 ani în urmă
Nu mai cereti oferte ca ii deranjati!
Sper sa va reveniti rapid sau mai indicat puneti lacatul pe usa in stilul asta.

Am solicitat oferta pentru o bucatarie de 9 m si 5 dulapuri dressing, iar raspunsul a venit rapid pe mail ca lucreaza doar proiecte “complete si complexe”.
Cum or fi proiectele astea pe care le lucrati dvs?!
Locații recomandate