/Bucuresti/Magazin de biciclete

DragZone

Strada Nerva Traian 12, București 031046, România

DragZone
Magazin de biciclete
4.7
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C8+CF București, România
+40 726 170 325
dragzone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Datcu
Catalin Datcu2 ani în urmă
Daca cumparati ceva din acest magazin,produsul nu vi se returneaza sa puteti primi banii inapoi si nici nu se schimba cu altul .
Antohi Gheorghe Alexandru
Antohi Gheorghe Alexandru4 ani în urmă
Super tare magazinul! Recomand! Unul dintre cei mai buni mecanici din tara! De aici imi iau piese, accesori si multe alte chesti fun!
Sorin Alexandru Traistaru
Sorin Alexandru Traistaru4 ani în urmă
Am avut placerea sa achizitionez o bicicleta anul trecut pentru baiatul meu de aproximativ 8 ani. Am avut parte de o super consiliere din partea tipului de acolo, nu i-am retinut numele, dar are parul destul de grizonat. Biciclete ok, service ok, echipamente ok, dar din pacate site-ul este varza. Traduceri eronate, ba chiar descrieri in bulgareasca. Nu mai vorbim despre actualizarea pe site a stocurilor, care este deficitara. In magazin, ai de unde alege, pe site in schimb, mai nimic. Modele de biciclete existente in magazin, dar inexistente pe site.
Pacat ca tipul de acolo pleaca. Un adevarat profesionist, caruia ii place ceea ce face si se documenteaza. Cei care l-au recrutat (nu spun numele, ci doar G...t) au numai de castigat.
Il voi vizita cu placere la noua locatie, chiar si doar pentru a-l saluta.
Bogdan Cozminca
Bogdan Cozminca5 ani în urmă
Personal civilizat și prietenos. Biciclete cu preturi foarte bune pentru ce echipari oferă. Mergeți cu încredere, nu găsiți vânzători care sa va bage pe gât ce nu va trebuie.
Cloze synes
Cloze synes5 ani în urmă
Super ok baietii de la magazin iar mecanicul mi.a reglat bicicleta + schimbat placute frane si aerisire intr.un timp scurt.
Shark One
Shark One6 ani în urmă
Am achiziționat un stop de bicicletă. Foarte mulțumit de faptul că, pentru a face aceasta achiziție, persoana de acolo mi-a arătat absolut toate modelele (erau desfăcute din cutie deja cate un tip de stop) cum funcționează, caracteristicile, avantajele şi dezavantajele, totul cu multa răbdare.
Andrei Niţă
Andrei Niţă2 ani în urmă
Super tare echipa! Baietii mereu au grija sa nu fii dezinformat in domeniu' !
Kudos pentru mecanic! Avand bicicleta de Downhill, gasesti greu mecanic competent in Bucuresti... in schimb la DragZone... Mecanicul chiar are "Drag" de biciclete.
Dan Marian
Dan Marian2 ani în urmă
Foarte amabili și competenti cu clienții mofturoși. Nu te lasa sa pleci din magazin fara problemă rezolvata.
Locații recomandate