/Bucuresti/Magazin de biciclete

Bikezone

Strada Scaune 3, București 030243, România

Bikezone
Magazin de biciclete
4.5
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P4+79 București, România
+40 724 532 242
bikezone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–17
Marți: 12–17
Mirecuri: 12–17
Joi: 12–17
Vineri: 12–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Barau Catalin
Barau Catalin2 ani în urmă
Am rezolvat problema cauciucului de la carutulul bebelusului. Montaj, cauciuc si camera noua. Calitate pret foarte buna. Recomand 👍
Andr3i Shadow
Andr3i Shadow2 ani în urmă
Personal foarte amabil, recomand !
Nicky Shimbo
Nicky Shimbo2 ani în urmă
Foarte amabili și dornici sa te ajute. Preturi ok.
Ioan Profu de mate
Ioan Profu de mate2 ani în urmă
Prețuri bune, servicii și mai bune. M-au lăsat să le folosesc magazinul pe post de atelier pentru că era caniculă afară și au fost foarte amabili în timp ce-am făcut asta.
Tudor Bogdan
Tudor Bogdan2 ani în urmă
Nu sunt incantat deloc. Dupa ce cumpar o bicicleta, destul de scumpa, de la ei, realizez ca nu e chiar grozava. Totusi, imi ofera 3 revizii gratuite. Dupa foarte putine luni, revin la service cu ceva rupt la schimbatorul in butuc. Rezolva baietii problema, cu greu scot cateva cuvinte de la ei (desi purtam masca, era mai sigur), ingana ceva de genul ”pai, luati-o, ca e acolo”. Ma ”urecheaza” totusi, spunandu-mi ca sigur am mers eu gresit cu bicicleta, de s-a stricat. :) Tipic romanesc. Il rog sa ma ajute sa imi schimb bateriile la far (farul original retro, prost si care consuma mult, surubele etc). Imi raspunde la fel de nonsalant si cu voce stinsa, nearticulat, ca atelierul lor....”nu se ocupa de partea electrica la biciclete” :)) Pe undeva macar au umor...
Andrei Petrescu
Andrei Petrescu5 ani în urmă
Foarte incantat. Dupa plimbari prin 3 shop-uri am gasit la ei camera mult cautata, baieti amabili, m-au asteptat si putin peste program pentru ridicarea produsului. Personal amabil, marfa calitativa in raport cu preturile.
Un loc bun in care sa renunti la 4 roti si sa pleci pe 2 !
Andrei Sandoi
Andrei Sandoi2 ani în urmă
Experienta: Am cumparat de la ei de black friday 2 anvelope continental contact speed. A doua zi am fost anuntat sa trec sa le ridic. Am trecut, totul ok, le-am ridicat, sincer nu prea mi-a venit sa cred, credeam ca o dau plesnită ca nu le mai au ca nu stiu ce ca câr ca mâr (asta din experienta anterioara cu alte 3 magazine, dkbike, dr bike si bike house), dar nu, au fost foarte ok, apreciez, foarte ok. 5 Stele! Si chiar au fost cele mai ieftine de pe piata. Recomand cel putin pentru comenzi.
Luckytza Decentu' (Music & Beats)
Luckytza Decentu' (Music & Beats)2 ani în urmă
Nu mi-a placut faptul ca am mers sa ridic o comanda dupa ce mi-a fost confirmat online ca pot merge si nu au vrut sa imi dea comanda. Dupa ce am reusit sa ii conving sa imi dea comanda(un scaun de copii) a ramas problema transportului pana acasa. Venisem pe bicicleta si trebuia sa pun scaunul pe bicicleta. Nu aveam sculele necesare sa fac asta si i-am rugat pe angajatii care stateau pe margine degeaba si am primit raspunsul ca nu pot sa ma ajute ca nu e treaba lor. M-am apucat sa il montez singur si am primit replica: "Muta-te de aici ca nu poti sa stai sa il montezi aici!"
Locații recomandate