/Bucuresti/Magazin de biciclete

Bike House

Drumul Taberei Nr.4, București 061417, România

Bike House
Magazin de biciclete
4.3
205 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G5+J3 București, România
+40 370 509 009
bikehouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–14
Mirecuri: 10–14
Joi: 10–14
Vineri: 10–14
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cătălin Andrei Pelin
Cătălin Andrei Pelin2 ani în urmă
Experienta mea cu acest magazin este una foarte buna si o sa descriu mai jos exact cum a decurs.
In data de 10 Decembrie 2021 am dat comanda de un cadru Nukeproof Giga 297, un cadru de actualitate , care am crezut eu ca o sa dureze cateva luni de zile, pana sa ajunga la mine. Dar surpriza cea mare a fost ca in 27 Decembrie am primit coletul. Totul a fost ambalat foarte ok. Multumesc !
Robert Ionut
Robert Ionut2 ani în urmă
Foarte multumit de achizitia facuta! Comunicare foarte buna si prompti cu livrarea produsului. Recomand cu drag! Thx dn. Dan!
Stefan Damian Tanase
Stefan Damian Tanase2 ani în urmă
Am plasat comanda duminică ora 19 și nici până în ziua de azi nu a ajuns.Am sunat de 3 ori și nu au răspuns,am trimis și email să întreb ce se întâmplă cu comanda și tot nu au răspuns.Iar pe program scrie că se lucrează în această săptămână.
Gabriel Calota
Gabriel Calota2 ani în urmă
Sunt foarte multumit! Au cautat sa gaseasca si sa-mi vanda produsul potrivit mie, nu ceea ce aveau ei in stoc. Recomand cu incredere!
Daniel Serban
Daniel Serban2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere dezamăgitor si nu tocmai profesioniști.
Am dus bicicleta pentru o verificare a franelor: nu mai tineau si scartaiau deranjant
Am mers pe recomandarea lor si am optat pentru pachet de revizie de 250 lei.
2 zile mai târziu si 350 de lei (nu 250 pentru ca au schimbat monoblocul fara sa fiu întrebat daca accept sau nu) am ridicat bicicleta si am constatat ca franele scartaie si tin la fel.
M am întors cu ea si mi s a spus ca este posibil sa trebuiasca schimbate plăcuțele.

Ce rost mai are revizia si pretul cerut daca nici macar nu ti se comunica defectele gasite la revizie si nu esti întrebat daca doresti sau nu sa fie remediate.
Brap Pepito
Brap Pepito2 ani în urmă
Acum o zi, am achizitionat fiului o super bicicleta Nukeproof, multumim lui Bogdan, pentru ajutor, sfaturi si recomandari. Acesta nu a avut tendinta sa ne vanda cea mai scumpa bicicleta din magazin, asa cum procedeaza majoritatea magazinelor, fiul meu este foarte incantat. Infafara de cele mentionate am ales sa eliminam camerele si sa mergem pe tubeless, iar Bogdan ne-a recomandat o "insertie" pentru protectia jentelor si anvelopelor.
Multumim!
Bezdek Roland
Bezdek Roland3 ani în urmă
E un tepar! Am cumparat de la el o bicicleta nukeproof la 8500 de lei si dupa doua saptamani am observat ca e fisura cadrul intr-un loc destul de greu de observat!
Adrian D
Adrian D5 ani în urmă
Atmosfera este destul de neplăcuta. Mecanicii sunt mereu ocupati sau au programări. Mecanicul nu repara o bicicleta ci doar înlocuiește piese, etc. Problema cu care am venit necesita degriparea/greșirea unei piese, mi-au recomandat înlocuirea ei. M-am resemnat, am reparat singur.
Locații recomandate