/Bucuresti/Magazin de biciclete

Cora Lujerului

Bulevardul Iuliu Maniu 19, București 061106, România

Cora Lujerului
Magazin de biciclete
3.7
16 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2MP+4Q București, România
+40 21 407 5500
cora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Păunescu Mariana340 zile în urmă
1) la promoția de 20% reducere pt produse nealimentare, hrana pt animale se încadrează la...produse alimentare. Ridicol, jignitor, parcă oamenii ar mânca și bobitele cățeilor. Iubesc animalele, pt ele am cumpărat mâncarea. Dar, în loc să schimbe softul, mai bine ne bagă pe toți în aceeași categorie. Cu o promoție înainte, au avut reducere nu știu cât la sută, pt toate produsele alimentare(apropo, aici intră și berea și vinul !!) inclusiv pt hrana pt animale... Deci, ce deducem ?!
2) sunt două intrări în magazinul Cora propriu zis. Dar, o....singură ieșire, dacă n-ai găsit ceva de cumpărat, să treci pe la case... Trebuie să te plimbi un pic, până la locul unde au și intrare și iesire🙃
Economiile sunt bune, dar chiar și la...angajați ?! Să nu aibă un paznic (probabil plătit cu minimul pe economie), să supravegheze și a 2 a cale de acces intrare - ieșire ?! Rușinica...
Draga Cora Lujerului ce-ai fost și ce-ai ajuns... Despre altele, nu zic nimic, pt că nu am fost...
BOLD Tech Reviews
BOLD Tech Reviews2 ani în urmă
Un serviciu mai prost de atât nu mi a fost dat să întâlnesc.

Pe langa faptul că niciodată nu ești sunat sa găsești produse alternative ( la cele care sunt online dar nu in stocul magazinului), nici nu ți livrează produsele pe care îți iau banii.

La telefon nu ți răspunde nimeni iar în cazul excepțional când o fac, după zile de stat la telefon ți se spune; la următoarea comandă o să fie mai bine...vorbim de a 7 a comanda cu probleme acum.

O adunătură de incompetenți in frunte cu managera de la Cora Drive Lujerului.

LE: Comanda DRV-LJ-30417421
Johnny Macarony
Johnny Macarony2 ani în urmă
Sunt foarte putini angajați și abia mai pot face fata cerințelor clienților.
Trebuie în general sa umblu o grămadă pana îmi găsesc produsele.
Era o biata fata pe raion și era înconjurata de vreo 3-4 clienți ce voiau fiecare sa fie servit primul. Cred ca nu avea timp sa meargă nici la toaletă.
Alexandra Tudor
Alexandra Tudor2 ani în urmă
La case se sta foarte mult intrucat sistemul de scanare este invechit si nu citeste codurile de bare care trebuie introduse manual. Am intampinat si o problema deoarece una dintre promotii nu era introdusa in sistem desi la raft era semnalizata, iar casierita nu era deloc interesata sa solutioneze problema. Spunea ca are telefonul descarcat, iar interiorul nu functioneaza 😂
Nu mai spun ca pretul produselor alimentare este ft mare fata de Kaufland sau Lidl, de exemplu, dar asta intr-adevar este alegerea fiecaruia cat doreste sa plateasca pe un cos de cumparaturi.
Personalul nu este informat si astfel nu te poate indruma cu mai nimic.
Regulile cu privire la igiena si la distantarea sociala nu sunt respectate.
Eu nu mai calc pe acolo!
Cristina Croitoru
Cristina Croitoru2 ani în urmă
Gama variata de produse, preturi pentru toate buzunarele, aparent este si curatenie, casierele cam plictisite si prea putine case deschise pentru cei care platesc cash sau au mai multe produse si nu pot folosi casele " Self Check" . Cititi cu atentie continutul produselor de pe toate etichetele dar in special al celor de la raioanele de paine si cofetarie pe ultimul ar fi bine sa il evitati 100%. Nu utati de termenul de garantie! Verificarea certificatului verde nu se face pentru cei care merg doar in Cora prin culoarul amenajat, dar acesta nu asigura conditia de distantare, intrarea si iesirea se efectueza pe acelasi culoar in ambele sensuri ar trebui sa fie amenajate o intrare si o iesire separate.
Cezar Dan
Cezar Dan2 ani în urmă
Urasc 3 lucruri la Cora Lujerului: 1. faptul ca schimba foarte des pozitia raioanelor; 2. nu au camere de supraveghere in parcarea subterana (pe principiul nu suntem raspunzatori de bunurile dvs.); 3 pun produsele care urmeaza sa expire in fata sau in rafturile de la nivelul ochiilor. Mi se pare o politica idioata, intrucat mai toata lumea se prinde de aceasta schema si finalitatea e ca lumea pune mana pe toate produsele, in incercarea de a ajunge la cele din spate, plus deranjarea produselor, deci si mai multa munca pentru angajati.
Nora Despa
Nora Despa2 ani în urmă
Varietate mare de produse. Case multe deschise. Spațiu mare intre rafturi. După multe întrebări adresate unor persoane care aranjau marfa pe rafturi, dar care nu erau nici amabili nici de la Cora, în sfârșit am găsit pe cineva de la Cora care să-mi spună unde sunt produsele bio. Greu.
Am cumpărat o pungă cu arpagic. Marfă cu cod de bare incomplet. Am fost trimisă de la casă să caut alt produs deoarece nimeni din cei responsabili nu a putut fi contactat telefonic .
In rest ok.
George Marinescu
George Marinescu2 ani în urmă
Am avut până de curând impresie rezonabilă despre Cora Lujerului, de ieri 15 februarie"pa și pusi "cum s-ar spune,am ajuns în zona de electrocasnice să achiziționăm un prăjitor de pâine și un sandvișmaker,când am întrebat cine ne poate ajuta pe raion,o salariată ne spune că respectiva persoană este în pauză 30 de minute...asta se întâmpla la 10 dimineața. ..deci. ..profesionalism de 2 bani...
ApV3008
ApV30082 ani în urmă
Am facut o comanda prin Cora drive.
Am primit sms cu confirmarea si ridicarea comenzii, am ajuns la ora 19.30 la magazin, nu era nimeni la CoraDrive.
In jurul orei 17.30 am sunat la nr indicat in sms si am fost transferat la Drive, nu a raspuns nimeni, la 19.30 acelasi lucru, nu a raspuns nimeni.
A doua zi la 09.00 am sunat din nou, acelasi rezultat nu raspunde nimeni.
Mentionez ca nu am gasit nicaieri programul la CoraDrive
Locații recomandate