/Bucuresti/Magazin de biciclete

Dr. Bike

Strada Doctor Grigore Țăranu 5, București 050475, România

Dr. Bike
Magazin de biciclete
4.3
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MC+73 București, România
+40 720 909 487
drbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amicorum SRL
Amicorum SRL2 ani în urmă
Dupa revizia facuta la un Hercules batran, am ramas inca o data placut surprins de calitatea servciilor. Spun inca o data, pt ca aici rezolv orice problema la bicicleta mea de enduro-trail.
Hercules si a recapatat fortele :)
Erzsebet Varga
Erzsebet Varga2 ani în urmă
După o saptamana de aseptare produsele din comanda cu 3 pozitii nu au sosit. După o convorbire la telefon am înțeles, că prima poziție nu se găsește, după 2 săptămâni de astepetare și după o altă convorbire a lipsit a 2-a poziție și după 17 zile nu se găsește în stoc a treia poziție, pentru care s-a făcut comanda propriu zisă. renuntand la comanda, mi s-a zis, că -aste e-.
Dan Anghelescu
Dan Anghelescu2 ani în urmă
Fain de tot! Am venit cu o vechitură și am plecat pe o super bici. A primit jar precum calul lui Harap Alb.
Mihaela Jianu
Mihaela Jianu2 ani în urmă
Apelez la serviciile DrBike din 2020 si de fiecare data am plecat multumita de servicii, dupa fiecare vizita bicicletele functionand si aratand mult mai bine. Baietii sunt prompti si profesionisti, rezolvand problemele in timp util chiar daca erau aglomerati si Mircea mereu are sfaturi si indrumari pentru incepatori. De curand au resuscitat-o si pe Suzi care merge mai bine ca niciodata. Bonus, cand ajungi te intampina si flocosenia galaxiei, cel mai simpatic caine pe care l-am cunoscut. Recomand DrBike. Mult succes baieti! Labutele sus!
Gheorghe Dragan
Gheorghe Dragan2 ani în urmă
o mizerie! vorbesti cu ei la telefon si-ti promit ca totul se rezolva urgent. am intrebat cat dureaza sa-mi schimbe un butuc roata fata clasic cu unul cu dinam inclus. raspunsul: il aduceti dimineata si seara-l luati! k! dus roata si butucul cu dinam si dat banu. rezultatul: nici dupa 48 de ore nu era gata, ba incercau sa ma convinga ca daca swtiau ca ma grabesc(!) nici nu-mi luau comanda. CONCLUZIA O TRAGE FIECARE. eu la aia nu mai merg de vor ramane singurii din bucuresti..
Din Tiberiuflorentin
Din Tiberiuflorentin2 ani în urmă
Servicii proaste. Am mers la ei cu o pana la trotineta electrica cu roata de 10 inch si mi-a pus o camera de doua ori mai mare decat roata pe care a gasit-o in debara. Am facut pana intr-o ora din nou.
Nu recomand!
Atena Papagheorghe
Atena Papagheorghe2 ani în urmă
Apelez la serviciile Doctor Bike din 2017 si la fiecare vizita ma conving ca lucreaza cu pasiune si devotament. De fiecare data bicicleta pleaca de la ei in perfecta stare de functionare, iar cand vine vorba de curatare, iese mereu ca noua. Preturile sunt rezonabile, produsele calitative, iar staff-ul e serviabil. Baietii au mereu rabdare sa ofere informatii si sfaturi despre biciclete, desi atelierul e mereu aglomerat. De cele mai multe ori stau si peste program pentru a garanta rapiditatea serviciilor. Pot spune ca au contribuit la progresul si dragostea mea pentru ciclism. Recomand cu incredere!
Marius Donica
Marius Donica2 ani în urmă
La recomandarea prietenilor am ajuns la Dr. Bike cu o bicicleta Cube full supension intr-o stare destul de uzata. Era o lucrare complexa - au aerisit franele, schimbat placutele, schimbat lantul, pinioane, revizie furca, centrat rotile, curatat transmisia, schimbat rulmenti etc. Inlocuirea pieselor si reglajele le-au facut cu maxima precizie si simt de responsabilitate. Au facut bicicleta ca noua.
Au acceptat lucrarea, desi am ajuns la ei in plin sezon si erau foarte aglomerati. In cazul in care doriti piese de calitate si un service profesional, recomand cu incredere.
Locații recomandate