/Bucuresti/Magazin de biciclete

D&K Bike Service

Șoseaua Virtuții 46Bis, București 060787, România

D&K Bike Service
Magazin de biciclete
4.4
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VP+29 București, România
+40 31 826 0120
dkbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vanessa Ionita
Vanessa Ionita2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită,as da 10
Stele dacă ar fi posibil!Baietii sunt drăguți și la propiu și la figurat!Nota 10!Recomand!😜👌
Sabiuta
Sabiuta2 ani în urmă
Preturi avantajoase,personal amabil,servicii de calitate.Recomand celor in cautarea unui service de biciclete bun.As da 6 stele dar nu pot da mai mult de 5.
Anisor Andrei
Anisor Andrei2 ani în urmă
Am avut nevoie de un mic reglaj la un Pegas Strada. Cei de la Pegas te ignora asa ca am cautat un service aproape! Profesionisti si foarte accesibili! Recomand cu placere!
Toni8675
Toni86752 ani în urmă
Până acum, experiențe plăcute și reparații rapide.
Dacă se schimbă ceva, revin să mai iau din steluțe 🙂
RM Marius
RM Marius4 ani în urmă
Baietii sunt foarte priceputi și nu trag tepe.
De fiecare data o sa merg la ei cu multa incredere în orice problema la bicicleta mea. Am fost și foarte surprins de bicicletele pe care le aveau la vanzare în interior, fiind intampinat de la intrarea în locatie de o mare de biciclete uimitoare.
Felicitari !
Zoltan Szabo
Zoltan Szabo2 ani în urmă
De cate ori am căutat ceva in domeniul lor aici am găsit. Am găsit și sâmbătă deschis, sâmbătă p.m..
Radu Nicolae
Radu Nicolae2 ani în urmă
Foarte neseriosi, trateaza clientii cu totala nepasare. Am intrat astazi, erau 3 persoane, fiecare fara masca si a trebuit sa ma rog de ei de doua ori sa o poarte. Tot n au purtat-o. Am mai insistat odata si apoi am realizat ca n are nici un sens.

Am avut o problema cu o frana hidraulica, pe fata, mecanicul nici macar nu au investigat, doar s a uitat ochiometric si a zis ca trebuie schimbata tot mecanismhl. Mi-a dat un mecanism si a spus ca asta e bun si costa 180 de lei. Era frana pentru spate. Am realizat ca n au nici o treaba cu bicicletele si cu reparatiile, le-am multumit pentru servicii si le am spus la revedere, nici macar nu s au obosit sa mi raspunda la salut.

Profund dezamagit, nu recomand sub nici o forma. Lipsa totala de interes si de seriozitate! Stati departe de acest magazin!

Ride safe!
Andrei Sandoi
Andrei Sandoi2 ani în urmă
Nu ii recomand efectiv. Personal mie mi se par neseriosi si la service si la comenzi. Bine nu am mai trecut demult la ei si ii evit. Am avut treaba cu ei ultima oara la o comanda in 2019 si bineinteles ca nu s-a intamplat nimic. Inainte de asta ultima data am avut de reparat o bicicleta cred ca in 2017. Refuzat. Singura data cand a fost ok a fost in 2015 la o bicicleta la care am schimbat piese (aici s-au bagat ca erau piese noi si cumparate de la ei). Deci aceste 2 stele sunt pt atunci. Nu stiu ce personal mai este din 2019-2020.
Locații recomandate