/Bucuresti/Magazin de biciclete

Moș Ion Roată - Bike and Ski Center

Șoseaua Ștefan cel Mare 15, București 020123, România

Moș Ion Roată - Bike and Ski Center
Magazin de biciclete
4.6
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F434+7Q București, România
+40 720 043 001
mosionroata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–13
Marți: 11–13
Mirecuri: 11–13
Joi: 11–13
Vineri: 11–13
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru contu
Alexandru contu2 ani în urmă
Am fost azi cu o bicicleta mai de plimbare pentru primul reglaj, abia ce am luat-o si baietii au fost super. Baiatul de la vanzare super de treaba, la fel si cel de la service, am obtinut toate informatiile necesare si chiar mi-a placut interactiunea. Au fost foarte amabili si au reglat bicicleta perfect, si mi-au explicat exact cum functioneaza si cum sa o folosesc.
Magazinul super bine aprovizionat, un minus ar fi ca pe site nu sunt neaparat actualizate toate produsele, de exemplu am vazut in magazin niste manusi alpine care pe site apar out of stock, acum poate erau doar alta marime sau abia venisera(era plin de lucruri inca in folia protectoare).
In concluzie, recomand sa mergeti la ei, atat la service cat si in magazin pentru achizitii, au o gama variata de produse de calitate, de la entry level pana la profi
Andreea H
Andreea H2 ani în urmă
Magazinul meu preferat ! Gama larga de produse de calitate , la preturi rezonabile. Personal profi. Locatia centrala . In Bucuresti este prima mea optiune cand vreau sa cumpar o bicicleta sau acesorii.
Cristian Sirghiuta
Cristian Sirghiuta2 ani în urmă
Am lasata pentru ceruit si ascutit canturi un snowboard Gnu cu tehnologie magne-traction (canturi ondulate) si au facut-o baietii “tipla”.
Sunt super multumit de serviciile lor.
Cristian c
Cristian c2 ani în urmă
M-a întâmpinat un vânzător amabil, dornic sa ma sprijine, și bine informat. Felicitări! Le doresc sa le meargă bine vânzările ca sa aibă și un stoc/oferta mai mare la echipament (pantaloni pt mtb).
Teo
Teo2 ani în urmă
Nici macar o stea nu merita! "Pot sa fac dar nu vreau"! Ce sa mai spui despre niște indivizi la care apelezi pentru ajutor și nu VOR sa te ajute!!! Nu trimiteți răspunsuri de doi lei de genul "Ne pare rau ... scrieți pe adresa ... ce problema ați avut și va vom ajuta" O mizerie, nu știu cum va răbda pământul!
Alex Diaconu
Alex Diaconu2 ani în urmă
Super ok experienta in magazin. Personal cu rabdare, si o gama destul de variata de produse. Am cumparat caciulita si casca de bicicleta. Vanzatorul a asistat la alegerea unei dimensiuni ok. Sa o tineti tot asa! 🙂
Diana Andreea
Diana Andreea2 ani în urmă
Super customer care! Service foarte bun pentru biciclete si snowboard/ski. Recomand cu incredere!
Mihai Marin
Mihai Marin2 ani în urmă
Nu a fost deloc plăcut. Nu recomand aceasta locație. În nici un caz service. Am adus în locatie pentru reparatie o bicicletă cumpărată de la dumnealor in luna ianuarie. Am constatat ca nu s-a intervenit cu nimic pozitiv asupra ei. Bicicleta avea roțile descentrate la aducere, tot asa au fost și la ridicare. Frânarea este mult mai slabă decât la aducere, motivația dumnealor este ca ,,am folosit un degresant pe baza de alcool". Roata față s-a dezumflat subit in service. Nu a fost verificată furca , deși am solicitat revizie generală și reparații cap-coada conta cost. Bicicleta funcționează cu mult mai prost decât înainte de a fi adusa la dumnealor. Am întrebat dacă au intervenit asupra spițelor și au spus ca da. La o măsurătoare efectuată de mine am constatat ca nu sunt egale. Acesta este și motivul pentru care rotile sunt descentrate. Intervenție efectuată defectuos. Menționez ca bicicleta a stat la dumnealor in service 48 de ore și distracția ( nu reparația) a costat 230 lei. Am solicitat tot contra cost un material filmat cu cele 48 de ore petrecute de bicicleta in asa zisul service pentru a vedea cu ce s-a intervenit asupra bicicletei, aștept un răspuns de la dumnealor. Bănuiesc că nu prezintă acest material filmat de camerele dumnealor pentru ca au înlocuit ceva piese pe bicicleta. Aceasta poate fi explicatia pentru care bicicleta funcționează mai prost decât înainte de a fi adusă. Nu recommand această locație. Sunt escroci.
Locații recomandate